Γενικα το βλέπει ο υπολογιστής? Στον ελεγχο bootloader μεσω adb εντολών το βλέπει? Αν οχι τοτε ειναι θέμα drivers. Και αυτο που λέει ο @chrisnik παιζει δυνατα
Παράθεση από justindim: “από to2c.com Τωρα πρεπει να ελεγξω τον bootloader αν είναι ξεκλειδωτο και να συνεχισω με τη διαδικασια για να περασω την ελληνικη ρομ? ” Nαι σωστα κανε ελεγχο bootloader
Παράθεση από justindim: “Μόλις το παρέλαβα. ειναι official rom? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33322/ ” Nαι ειναι! Αντε καλομίλητο =============== Μαρ 31st 2017, 3:14pm =============== Απο που το πηρες?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από naoum dimitris: “αυτη λογικα ειναι ψευτικη? redmi pro 64g ” Στο miui version αναφέρει Global stable και στον κωδικό στην παρένθεση γράφει μεταξύ άλλων "CN". Απ' όσο γνωρίζω Global Stable και CN δεν πάνε μαζί.
Παιδιά απ ότι διαβάζω το πρόβλημα είναι γενικό δε φταίει ή ρομ και από xiaomi eu το αναφέρουν αλλά και στο Official φόρουμ. Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό είναι το περίεργο π.χ στο δικό μου δεν έχω θέμα.
Όταν το έχεις συνδέσει στον υπολογιστή πήγαινε στο κινητό κατέβασε την κουρτίνα ειδοποιήσεων και εκεί που λέει για φόρτιση εσύ πάτα το εκεί που λέει για μεταφορά mtp
Παράθεση από geozn8: “Σε ποιο κινητό λες και εσύ σε mi5?? Γιατί έχω την εντύπωση ότι στον redmi Note 3 του αδερφού μου δεν τα έχει βγάλει αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Πάντως στο changelog που το γράφει αυτό που λες..?? Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ άσχημο... ” Το official changelog από en.miui.com Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κινητό αλλά το θέμα. Στο δικό μου mi5 με στοκ θέμα το κάνει αλλά όχι σε όλα τα εικονίδια, σε κάποια λίγα όμως το κάνει. Ναι δε μου αρέσει το περίμενα καλύτερο.
Παράθεση από geozn8: “Μόλις την πέρασα στον αδερφό μου στον @kostas.zervalakis που έχει redmi Note 3 και μπήκε μια χαρά. Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρει κάποιος η ο φίλος @gkalen στην 7.3.23 σε gemini γιατί με το default theme βγάζει σε αρκετές εφαρμογές λευκό εικονίδιο ενώ πριν ήταν γκρι?? Για μένα είναι πολύ χάλια αυτό έχει αλλάξει κάτι στην ρομ στο μαμα θέμα?? Αυτά τα λευκά εικονίδια σε mi5 το έχει βγάλει και σε άλλους αυτό?? Μπορεί να φτιάξει αυτό ξέρετε?? ” Αυτο με το λευκο φόντο στα εικονίδ…