Δυστυχώς πάλι σε mi5 δεν υπάρχει η επιλογή απο τις ρυθμισεις sms για 160 χαρακτήρες Επισης στο about phone δε γραφει xtrv αλλά xiaomi.eu Μικρο το κακο αυτο
Εξαρτάται. Αν θες να έχεις κάποια έξτρα πράγματα που όμως μπορεί να έχουν κάποια bugs τότε βάζεις την τελευταία ελληνική developer. Αυτήν έχω εγώ. Αν θες σταθερότητα και να το αφήσεις στην ησυχία του τότε βάζεις τη stable
Παράθεση από tasosko: “οποιος θελει τα παιρνει.... ” Δε με αφήνει να τα κάνω εγκατάσταση. Μου γράφει δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του πακέτου. Έχω βάλει τον κερνελ.
@tasosko μπορεις να δώσεις λινκ για download τον κερνελ? Ερ. 1)Φλασάρουμε οπως ειναι χωρις wipes σωστά? 2)Σε περιπτωση αλλάγης ρομ με wipes τα cache-dalvik μένει ο κερνελ ή θέλει πέρασμα ξανα? 3)Αξιζει η αλλαγή ή μενουμε στον στοκ? Ευχαριστώ!
Στο τέλος όταν τις βάζεις πατάς αποθήκευση να τις κρατήσει? =============== Μαρ 9th 2017, 10:15pm =============== Διαφορετικά θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον πάροχο μηπως θέλουν ενεργοποίηση από εκεινους
Πριν που το κοιτούσα μου εβγαζε άλλες επιλογές αποστολης τωρα που το ξανακοιτάω μου βγαζει αλλες. Ισως πριν να μην ειχα επιλέξει χώρα και το ειχα αφήσει στο αυτοματο
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
@dajannis δοκίμασες να την ανοίξεις από την εφαρμογή που είναι μέσα στα tools? Κάνε και μια εκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Σε εμένα (32αρι) δουλεύει κανονικά
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από medis: “Τελικά πέρασα την Global stable και το GPS δούλεψε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κλειδώματος και από τη Rom γενικά. ” Την τελευταια global περασες?