Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από markito: “Προσπαθώ να πάρω backup σε pyxis αλλά μου βγάζει error 255. ” εχεις κωδικο στην συσκευη? πιν η δαχτυλικο?” Ναι, έχω δαχτυλικο. Στο twrp μου ζητάει μοτίβο και κάνει decryption πρίν με βάλει στις επιλογές Από Mi 9 lite με Tapatalk
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠροσπαθώ να πάρω backup σε pyxis αλλά μου βγάζει error 255. Το backup το έχω στις default επιλογές. Τι φταίει? 36b24a705c352a2891afafc0a882f7ea.jpg Από Mi 9 lite με Tapatalk
-
@MIUI_ART η τελευταία version του magisk είναι η 20.2 Καλή Χρονιά να έχουμε! Από Mi 9 lite με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από CHEVROLET SPARK: “Έχουν βγει και τα υπόλοιπα sources παρακαλώ ανεβάστε τα να τα βάλουμε” Που είδες ότι βγήκαν? Βάλε κανένα λινκ να δούμε και εμείς... Από Mi 9 lite με Tapatalk
-
Σε pyxis ενώ το δίκτυο το έχω σε GSM όταν κάνω επανεκκίνηση γυρνάει από μόνο του σε GSM/WCDMA/LTE @VAG-ZAG σε εμένα φαίνονται αυτοί οι ήχοι κανονικά a9cf5648e377f96d466cef6b0d0b4be0.jpg
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαPyxis έχω ναι. Για ποιο λόγο όμως γίνεται αν γνωρίζεται? Παλιότερα δε θυμάμαι τέτοια κόλπα. Λόγω Android 10 γίνεται?
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΤι σημαίνει και τι κάνει αυτό το "decrypt data" όταν μπαίνω στο twrp?
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από nik68: “flasaρει... απλά κάπου λέγατε και για pin στο twrp και κόλλησα λίγο” Μπορεί να σου ζητήσει Pin για να μπεις στο recovery. Εμένα πχ μου ζητάει πάντα μοτίβο
-
Το pyxis επίσης δεν υπάρχει
-
Αγορα καινουργια xiaomaras
markito - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔιόρθωση, μόνο με 6GB ram βγαίνει το mi 9 lite
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι αυτό έβαλα και το πήρε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George_8: “Καλημέρα, αν και ίσως λίγο off topic θέλω να ξεκλειδώσω bootloader έχει κανείς προβλήματα με εφαρμογές τραπεζών ή και γενικά με κάποια εφαρμογή με ξεκλείδωτο bootloader? (όχι ρουταρισμένο). - Xiaomi Redmi Note 6 Pro.” Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΌταν μπήκα στο twrp μου ζήτησε μοτίβο. Δε ζήτησε κάτι άλλο. Στην αρχή δεν έβλεπα τίποτα να υπάρχει σαν αρχείο στον εσωτερικό χώρο για να περάσω τη ρομ που ήθελα. Έκανα μέσα από το twrp Reboot to recovery και εμφανίστηκαν δύο φάκελοι. Ο ένας είχε όνομα twrp και ο άλλος δε θυμάμαι.. Σε ευχαριστώ και πάλι που ήσουν εκεί άμεσα για να μου δώσεις τα φώτα σου!