Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ παρα πολύ παιδια! @geoanto555 Τελικα σε μια απο τις πολλες και μετα απο reboot του υπολογιστη πηρε την εντολη με το σύρσιμο. Ευχαριστώ και παλι! Τώρα φορτώνει τη ρομ...
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΕκανα reboot to recovery και την ειδε ...ουφφφφ
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΜπηκα twrp και δε βλεπει τη μνημη για να περασω τη ρομ. Τι κανω?
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΕγινε θαυμα
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΤωρα ειμαι με official global stable. Αν παρει το vbmeta θα εχω θεμα? Ναι τα γραμματα μενουν εκει μεχρι να πατησω το power
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΞεκλείδωτο είναι βρε. Δεν είναι η πρώτη φορά μου. Έχω φλασαρει αρκετές φορές
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Επίσης αν έχεις υπολογιστή με επεξεργαστή AMD Ryzen δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό με usb hub και όχι απευθείας στην usb της motherboard. :)” Όπως ανέφερα πιο πάνω πριν λίγο καιρό είχα φλασαρει κανονικά μέσω fastboot, twrp και τώρα δε δέχεται. Το laptop είναι με intel
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΜε drivers στέκει να έχω πρόβλημα? Αφού βλέπει κανονικά το κινητό
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ισως κάτι γίνεται με drivers . Δοκίμασε να βάλεις το. Vbmeta για αρχή . Να δεις αν κάνει το ίδιο .” Να φλασαρω δηλαδή το vbmeta πρώτα?
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΈκανα edit το προηγούμενο ποστ
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι το κινητό βγαίνει από fastboot. Το cmd είτε δε γράφει τίποτα είτε αυτό που φαίνετα στο πρώτο screenshot που έβαλα
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι, στο κινητο μολις δωσω εντερ εμφανιζεται μαυρη οθόνη και κατι πολυ μικρα γραμματα πανω αριστερα και πρεπει να πατήσω το power button για να ξυπνησει
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΤιποτα παλι
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “δωσε fastboot flash recovery και συρε το μεσα στο τερματικο.” Τώρα με βραχυκυκλωσες
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΕννοείς όταν μπω στο twrp ή σε fastboot mode?
-
RE:
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “αν δεν το χεις μεσα στο φακελο adb με ονομα twrppyxisgr σιγουρα δεν θα μπορεις, Δες την καταληξη αν υπήρχε η την πρόσθεσες εσύ, Οταν μπεις πες μου αν βλεπεις εσωτερικο χωρο.” Μέσα στο φάκελο adb το έχω. Με αυτό το όνομα ακριβώς, έχω δοκιμάσει με κατάληξη και χωρίς κατάληξη αλλά τίποτα. Έχει μουλαρώσει. Πριν ένα μήνα που είχα δοκιμάσει το εγκατέστησα κανονικά
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν μπορω να φλασαρω το twrp σε fastboot mode
-
markito - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “οδηγιες για εγκατασταση twrp σε MI9 LITE PYXIS fastboot flash recovery twrp-3.3.1-XXXX.img fastboot flash vbmeta vbmeta.img το αντιγράφουμε από μια ρομ fastboot reboot με πατημενο το vol + Format Data ” Μετα το format data φλασάρουμε την custom rom μας και κανουμε reboot το κινητο ή χρειαζεται και κάτι αλλο?
-
Παράθεση από Lunatico: “Ρε παιδιά, σε σας δουλεύει ο φωτισμός led για ειδοποίησεις σε αναπάντητες & μηνύματα? Φοράω την τελευταία stable xtrv & ότι κι αν έκανα (ξαναπερασμα ρομ, clear dalvik cache & cache, δικαιώματα στα πάντα) δεν κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? f245dfdaac36477eab2fca9ec50c5c82.jpg” Δουλεύει ναι, απλώς ήθελε στην αρχή παραχώρηση δικαιωμάτων για ειδοποιήσεις μέσα από τις εφαρμογές Edit :τώρα που το κοιτάω δε δουλεύει ούτε σε εμένα Edit 2:Ανάβει τελι…