Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Βρές Το Σωστό
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, δημιούργησα ένα παιχνίδι στο οποίο έχει μία εικόνα και πρέπει να βρείς τι είναι.. Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει και να μου πεί εντυπώσεις και διορθώσεις ευχαριστω.. Για λήψη πατήστε στην φώτο: UlNijFi.jpg wbHK6YL.png 3JEPVja.png
-
Φρούτα Παζλ
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, έφτιαξα ενα παιχνίδι διασκέδασης και εξάσκησης του μυαλού.. οποιος θα ήθελε μπορεί να το δοκιμάσει και να μου πει εντυπώσεις.. ευχαριστω Υπάρχει μια σειρά απο φρούτα τα οποία έχουν ενα άθροισμα. μπορείς να το βρείς? Για λήψη πατήστε στην φώτο: 58zU1IL.jpg INI4Nt7.png KT6Nq8z.png HS2uX8J.png =============== Ιουλ 8th 2017, 6:15pm =============== ενημερωση (8/7/2017) ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ: - Προσθήκη κομπιουτεράκι για επιπλέον βοήθεια στις δύσκολες πράξεις. - 5 Καινούργιες πίστες - Γενικ…
-
καλο μηνα! μακαρι να μαι ο νικητης!
-
Παράθεση από makis1024: “Εληνική και official, δεν παίζει. Official με Ελληνικά παίζει, τι θέλεις να κάνεις; Πάντως για xtrv και Ελληνική unofficial rom το ξεκλείδωμα δεν το γλυτώνεις. Για official και Ελληνικά ή περιμένεις αναβάθμιση, όταν βγεί ή κατεβάζεις την global dev χειροκίνητα και την περνάς από choose update package. ” Official με Ελληνικά θελω να περασω πως γινεται?
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
ekans - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματα εψαξα αλλα τιποτα! αναβει και η οθονη! πως το βγαζω? EDIT: το βρηκα ευχαριστω!
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
ekans - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα παιδια! πως γινεται να μην αναβει η οθονη αυτοματα οταν ερχεται ενα μυνημα fb messenger? θελω να δονηται κλπ αλλα να μην αναβει και η οθονη απο μονη της..
-
Παράθεση από prekasg: “Την εβαλα με απλο φλας πανω απο την σταμπλ, γενικα τρωει ψιλοκολληματα το μι4. Το χειροτερο ομως ειναι οτι εφαρμογες οπως gazzetta, sport24, newsbeast και αλλες τετοιου ειδους ανοιγουν χωρις ομως να εμφανιζει τα αρθρα, σαν να μην εχει ιντερνετ. Μπορω να ξαναγυρισω πισω με απλο φλας απο πανω ; γενικα πολλα κολληματα η ρομ ” την εχω περασει σε 3 mi4 και δεν εχει κανενα το παραμικρο κολλημα..
-
Redmi 3S
Μήνυμαδιαβασα οτι φοραει: MIUI 8, Official Global Firmware, Support OTA update, No root.. θα ανεβασω foto οταν παραλαβω
-
Redmi 3S
Μήνυμακαλησπερα θα παραλαβω το xiaomi redmi 3s μεσα στην βδομαδα και θελω να περασω την τελευταια ελληνικη stable. ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω? θελει ξεκλειδωμα bootloader?
-
ποτε θα βγει νεα εκδοση για το mi4 cancro? ευχαριστω..
-
για mi4 cancro ποτε θα βγει ξερουμε?
-
mi4 cancro ποτε θα βγει νεα εκδοση παιδια??
-
καλησπερα παιδια.. ποτε θα βγει αναβαθμηση για Mi-4 (Cancro)? βλεπω εχει μεινει στην 8.0.2
-
καλησπερα εχω την stable 8.0.2 απο το forum και σκεφτομαι να βαλω την ιδια αλλα του gkalen ποιες ειναι οι διαφορες? χρειαζεται να κανω wipe και factory reset?