Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 134.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggospat13: “Ναι και μαζί αφαίρεσαν και το speed test που έκαναν έλεος!!! Αν επαναφέρω παλιότερη έκδοση θα επανέλθει;” Θα γίνει και hard reset και θα γίνουν όλα όπως πρίν ... Ανθρώπινα ... Εγώ του πέρασα openwrt με έναν οδηγό που βρήκα λίγα ποστ πιο πίσω και μέχρι τώρα είμαι ΟΚ Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE: Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ήταν πολύ περίεργο δεν μου έχει ξανατυχει, όταν ενεργοποιείς της ρυθμησης για προγραματιστες χωρης να αλλάξεις κάτι από εκεί αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη και μολης το ξανακλησεις επανέρχονται... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αγαπητέ μου αφού στο έγραψα ποιο πάνω για της ρυθμισεις προγραμματιστή και μου απάντησες όχι !!! Από εκεί είναι κάποιο bug που συμβαίνει. Μου έτυχε σε xiaomi a1 και εφαγα τα συκώτια μου μέχρι ν…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Κατι τρέχει με την απεικόνιση στην οθόνη σου...” Τι μπορώ να κάνω?? Έχω αλλάξει όλες της προβολές της οθόνης δεν είμαι κ εξπερτ όμως εκτός κ5εχει πρόβλημα ή οθόνη. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις ενεργοποιήσει μήπως τα developer options ? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE: Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση με κωδικό 3.0.24 Την εγκατεστησα μέσω του κινητού μου. Όλα πήγαν καλώς. Αλλαγές δεν μπορώ να δω από την εφαρμογή του κινητού εκτός του ότι έχουν συμπεριλάβει και άλλες χώρες και την Ελλάδα μέσα σε αυτές Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αφαίρεσαν από την αρχική σελίδα του web όλα τα στατιστικά !!! Τραγικό !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Ρυθμίσεις imilab
sv1kwz - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΔεν υπαρχει αυτη η δυνατότητα!!! Μονο στην καρτα sd μπορει να γράφει συνεχόμενα video Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από kougis: “Μόνο που δεν είμαι εργένης. Έχω οικογένεια. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή όχι; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Οχι δεν έχει δυστυχώς delay ... Και για αυτούς που λενε οτι θα το βγαλει ο κλέφτης από την μπριζα. Φυσικά και θα το κανει γιατι ακομα και στην αλλη ακρη του σπιτιού να ειναι θα το βρει μετα απο 3 4 λεπτά. Το πρόβλημα ειναι για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στο μπες βγες ... που ειναι όντως εκνευριστικό... Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexandros Alexopoulos: “Σημερα πήρα το mi temperature με την οθόνη αυτό μπορώ να βλέπω την θερμοκρασίας στο κινητό μου μόνο όταν είμαι σπίτι με Bluetooth η μπορώ με καποιο τρόπο να το συνδέσω με το gateway και να βλέπω και όταν είμαι και εκτός σπιτιού” Θέλεις Bluetooth gateway για να το βλεπεις και εκτός. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από sv1kwz: “Οπως και εγω . Στο google home βαζω το mi home ου εχω china mainland server ... 44edbe7c3cbd2ef8024f68f7fa46495b.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk” Ημμ τυχαίο ότι δεν έχεις ούτε ένα πράγμα από του smart home όπως αισθητήρες κίνησης, παγίδες κλπ; Μήπως εκείνα δεν είναι συμβατά με το Google home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Αν εχω λεει ??? 16a34a92ee935aff5ee03531714d354a.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΣε αυτο το κομμάτι εχεις δικιο. Στην 200αρα θες gigabit. Πολυ δυσκολο να βρεθεί ξανα το 3G v1 δυστυχώς. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΚαι με το παραπανω !!!!! Ριχτου !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΘα παραθεσω μονο τις βασικες διαφορες σε hardware : Xiaomi Mi router 3g specs CPU: MT7621A MIPS dual-core 880MHz ROM: 128MB SLC Nand Flash RAM: 256MB DDR3-1200 USB: 3.0 Mi Router 4 gigabit CPU: MT7621A MIPS dual-core 880MHz RAM: 128 MB DDR3-1200 ROM: 16 MB SLC NAND Flash Και φυσικά η δυνατότητα του custom firmware στο 3G (padavan) που το απογείωνε σε επιπλέον λειτουργίες.. Sent from my MI 8 using Tapatalk