Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει κι εγώ ότι δούλεψε αυτός ο ανορθόδοξος τρόπος, αλλά αφού λειτουργεί το τηλέφωνο δεν το ψάχνω παραπάνω. Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση μου άφησε μια recoveryφοβία και δεν θέλω να το ξαναπειράξω σύντομα όσο λειτουργεί κανονικά (Ευτυχώς αυτό ισχύει μόνο για το redmi 3 της γυναίκας και όχι για το σκυλί redmi note 2 που σβήνει μέρες μέχρι τις 17 του μήνα! ) Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον που δείξατε!
-
Μου βγάζει failed (remote: unlock device to use this command).Έχω ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader όμως και έχω περάσει κανονικά και το twrp χωρίς να βγάλει error Να δοκιμάσω αυτό ή δεν έχει σχέση; Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3.0.2-0_by_mic_ido.img - Μετά θα Κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Volume UP και θα δώσετε την εντολή fastboot reboot. - Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει κατευθείαν στο T…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Καλησπέρα! Πάλευα να βάλω την 7.2.7.0 stable στο redmi 3 pro της συζύγου...Ξεκλείδωσα κανονικά bootloader ακολούθησα τον οδηγό πέρασα twrp by mic εβαλα την dev 6.5.26. Μετα αφου εκανα davlik cache και data wipe και πατησα να γινει install η rom μετα το reboot now το τηλέφωνο παρέμεινε κλειστό (μπαταρία>80%) και δεν φορτωνε τπτ. Πλεον δεν ανοιγει ουτε σε recovery ουτε σε fastboot.Σώζεται κάτι ή το brickαρα εντελώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-