Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.
-
Τα έχω κάνει ήδη αυτά ( άλλωστε το ανέφερα) . Καμμιά άλλη ιδέα ??
-
Καλημέρα , γνωρίζει κανείς πώς θα καταφέρω να μην κλείνει μόνη της η εφαρμογή MiFit ? Εννοείται πως έχω δώσει τα δικαιώματα , την έχω κλειδώσει (λουκετάκι) και την έχω εξαιρέσει απο την οικονομία της μπαταρίας . Παρόλα αυτά μου την κλείνει κάθε 24 ώρες (χοντρικά - όπως το έχω παρακολουθήσει ). Γράφω εδώ γιατί τρέχω την τελευταία XTRV (Dev) σε Mi 9 . Ευχαριστώ .
-
Σε mi9 έγινε η αναβάθμιση μέσω twrp και όλα καλά . Δεν έχω τσεκαρει ακόμη volte γιατί έχω σημαντικά τηλέφωνα και δεν θέλω διακοπές !!!
-
Σε mi9 δεν δούλευε το update και έκανα αναβάθμιση μέσω twrp . Μέχρι στιγμής τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη (που όμως δούλευε το update !!!) Άβυσσος η ψυχή των Rom !!!
-
Τι πρόβλημα υπάρχει με το volte ? (στο Mi9 )
-
επανέρχομαι Το Μi9 δουλεύει πολύ καλύτερα . Το volte δουλεύει . Η οθόνη αφής έγινε πολύ πιο ευαίσθητη . Γενικά πρώτη φορά μετά από ένα σωρό αναβαθμίσεις είδα ΑΙΣΘΗΤΉ διάφορα . Αξίζει με τα χίλια .
-
Σε Mi9 όλα δείχνουν ΟΚ. Η εγκατάσταση έγινε μόνη της . Και επιτέλους το δακτυλικό δουλεύει άψογα (τουλάχιστον προς το παρόν) . Δείχνει το κινητό πιο γρήγορο .
-
Μπαταρία Nohon
lazkal - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΜπαταρία Nohon σφραγισμένη για mi 5 , άργησε να έρθει και έτσι πωλείται οσο κοστισε . 15€ . Υπάρχει αγγελία στο insomnia . Ευχαριστώ .
-
Σε mi5 όλα ΆΡΙΣΤΑ, το κινητό πετάει. Η καλύτερη rom μέχρι στιγμής.
-
Και ρυθμίστε το θέμα της συνδρομής ο lazkal είμαι ο LAZAROS.KALTSOUNIS@GMAIL.COM που μόλις ανανέωσε (εξάμηνη )
-
Κατόπιν συνενεόησης με τον MIUI_ART , μου έστειλε μια άλλη ROM που πήγε ΣΦΑΙΡΑ !!! Οπότε είμαι με XTRV miui-gr 9.6.13 !!!! PS Να θυμηθώ να ανανεώσω και τη συνδρομή μου ...
-
τα αρχεία που αναφέρεις υπάρχουν μέσα
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63428/ Αυτή είναι η ρομ που φόρτωσα ..
-
Θα το προσπαθήσω σε λιγο ...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63427/