Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.
-
Θα αλλάξω το mail στο site (ίδιο με του paypal) . Θα πρέπει να περιμένω καθόλου ή γίνεται αμέσως ?
-
με το lazkal93@gmail.com
-
Καλημέρα στο Pay pal έχω διαφορετικό male απο το lazkal93@gmail.com . Θα υπάρξει πρόβλημα με την ταυτότητα της πληρωμής ??
-
Καλημέρα Ερώτηση (αν γνωρίζει κανείς ...) : Πήρα το ΜΙ 4 απο aliexpres 87 ευρώ . Στο τελωνείο υπολόγισαν την τιμή του στα 200 !!! ευρώ και έτσι χρέωσαν 48 ΦΠΑ και 20 εκτελωνισμό . Σύνολο 68 Ευρώ . Φυσικά έχω την απόδειξη του aliexpres και την εγγραφή της πιστωτικής κάρτας (87 Ευρώ) . Αρνήθηκα κα παραλάβω το δέμα και μου είπαν πως σε 20 μέρες θα το στείλουν πίσω . Φυσικά θα πλήρωνα τα 36 Ευρώ του κανονικού τελωνείου ,αλλά τα 68 με ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ !!! και δεν υπάρχει περίπτωση να τα πληρώσω . Μπορώ να …
-
mi4 dead
lazkal - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα , Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και στο δικό μου (της κόρης μου) . Παραγγέλνω άλλο απο Κίνα 90 Ε και περιμένοντας λέω να δοκιμάσω να αποσυνδέσω την μπαταρία . youtube.com/watch?v=A693MYIg67I Πολύ κατατοπιστικό video και το καπάκι το πίσω ανήγει τόσο απλά όσο το δείχνει . Το αφήνω 5 λεπτά εκτός μπαταρίας , το ξανασυνδέω και BINGO !!! Δουλεύει κανονικά...
-
mi 4 DEAD
lazkal - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα , Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και στο δικό μου (της κόρης μου) . Παραγγέλνω άλλο απο Κίνα 90 Ε και περιμένοντας λέω να δοκιμάσω να αποσυνδέσω την μπαταρία . youtube.com/watch?v=A693MYIg67I Πολύ κατατοπιστικό video και το καπάκι το πίσω ανήγει τόσο απλά όσο το δείχνει . Το αφήνω 5 λεπτά εκτός μπαταρίας , το ξανασυνδέω και BINGO !!! Δουλεύει κανονικά...
-
Μόλις ψήφισα με lazkal1
-
Δεν υπάρχει 4g
ΜήνυμαΤελικά όντως ήθελε τον χρόνο του ... Πάντως μέσα σε κτίριο κατάλαβα πως το 3G είναι πολύ πιο σταθερό ...(ισχύει όντως
-
Δεν υπάρχει 4g
ΜήνυμαΚαι για να συνεχίσω μόλις έβαλα την κάρτα σε ένα Redmi 3 (με την τελευταία Dev Ελληνική εννοείται !!!) και παίρνω πάλι μία από τα ίδια . Τι να κάνω (εκτός από χαρακίρι ) ;;;
-
Δεν υπάρχει 4g
ΜήνυμαΚαλημέρα , Κάτοχος του RN2 εδώ και 10 μήνες , έχω βολευτεί με το 3G και λέω ας περάσω και στο 4 . Ενεργοποιώ μέσω της cosmote το 4G στην κάρτα μου , αλλά ΔΕΝ ... Το 3G δουλεύει κανονικά Φοράω την τελευταία 6.7.28 Το τηλέφωνο δεν εμφανίζει καμία δυσλειτουργία . Μάλιστα πήρα και καινούργια κάρτα micro , μήπως και δεν έκανε η παλιά (κομμένη εννοείται ) . Καμιά ιδέα ;
-
Και εγώ ψήφισα : lazkal
-
Γεια σας Μόλις παρέλαβα το απλό . Ήρθε από minideal σε 8 μέρες , έχοντας τη 66.77.66 stable international . Πέρασα την 5.9.18 και στο Antutu έβγαλε 47161 . Δεν κρατάει όμως το αποτέλεσμα αν κλείσεις το Antutu ( bug ίσως ?) . Και μια ερώτηση πολύ σημαντική για μένα : Υπάρχει δυνατότητα (όπως στο pure adroid ) να συσχετίζω επαφές με sim ?