Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 178.
-
Μπράβο πολύ καλό δώρο
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από sakismaf: “καλησπερα, στο gemini με cpu z και antutu μου δείχνει πως τρέχουν οι 2 πυρήνες μόνο και στο 1.59 μέγιστό, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Πρέπει να κάνω κάτι να το διορθώσω η είναι κάποιο bug. ” Δεν υπάρχει πρόβλημα όλοι δουλεύουν κανονικά. Είναι θέμα της εφαρμογής, μη δίνεις σημασία ” οκ ευχαριστώ
-
καλησπερα, στο gemini με cpu z και antutu μου δείχνει πως τρέχουν οι 2 πυρήνες μόνο και στο 1.59 μέγιστό, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Πρέπει να κάνω κάτι να το διορθώσω η είναι κάποιο bug.
-
Σε gemini όλα καλά αν και η προηγούμενη ήταν εξαιρετική
-
Παράθεση από tasos17: “συνεχιζει να λεει corrupt zip.... κατεβαζω το gemini 7.4.20 to βαζω στο φακελο downloaded_rom(οπως ειναι χωρις να αλλαξω κατι οπως ονομα πχ) ανοιγω την εφαρμογη update του κινητου φορτωνω το αρχειο μεσω της επιλογης "επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" μου λεει να κανει επανεκιννηση το επιλεγω και μου ανοιγει το twrp επειτα κανω wipe cache και dalvik και παω να φλασαρω το ζιπ(δεν επιλεγω καμια απο τις 2 επιλογες στην οθονονη που λεει swipe to flash ) κανω swipe to flash και μο…
-
αν κάνω απεγκατασταση το magisk διαγράφεται το rout?
-
Παράθεση από chrisnik: “Εσβησα κ εγω το ρουτ που δεν χρησιμοποιώ κ εκανα εγκατάσταση!!! Μεχρι στιγμης στο mi5 τρεχει υπεροχα!!! Μπραβο σε ολους!! ” πως το έσβησες γιατί και γω δε θέλω το rout
-
Πολυ καλή και γρήγορη η ρομ, το μόνο θέμα είναι ότι δε κρύβει το root για το ΟΤΕ tv
-
Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από sakismaf: “ - Τη πέρασα και γω στο gemini και πραγματικά πετάει ” για πεσμου βρε φίλε γιατί είμαι καινούργιος σ αυτό το κινητό τι sot βγάζεις; γιατί εδώ και να βδομάδα και μετά από fc δεν μου βγάζει μέρα με 3,5-4 ώρες sot. ” Δε ξέρω φίλε γιατί σήμερα τη πέρασα, άλλα κάπου εκεί πρέπει να βρίσκεται με τις προηγούμενες που είχα
-
- Τη πέρασα και γω στο gemini και πραγματικά πετάει
-
εξακολουθω να μη μπορώ να κάνω update από την εφαρμογή της miui, έκανα τσεκ το md5 και είναι οκ αλλά μου βγάζει όταν παω να κάνω αναβάθμιση μου βγάζει κατεστραμμένο φάκελο
-
Στις 2 τελευταίες τον που έχω περάσει δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το update της miui, μόνο μέσα από tpwr. Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό; Επειδή σβήνω το supersu χαλάει κάτι στο script?
-
Πέρασα και γω τη καινούργια τον μέχρι στιγμής όλα καλα
-
σε mi5 no mirrors found.
-
Εγώ στο mi5 που είχα βάλει τη global δε κλείδωσε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τις windows θηκες υπάρχει κάποιος τρόπος όταν κλείνεις το πορτακι να δείχνει την ώρα όπως τα υπόλοιπα τηλέφωνα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μενα ενώ δουλεύουν όλα πολύ καλά, υπαρχειια καθυστέρηση στον chrome αργεί να ανοίξει και το facebook έχει γίνει πιο αργό στη φόρτωση του
-
Στο mi5 με nugat έχει κανονικά 160 χαρακτήρες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Ναι δεν θα παίζει, αλά μπορείς να ανοίξεις την Rom και να διαγράψεις τον φάκελο supersu να μην γίνει root Redmi note3 pro” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τη dev θα εχω πρόβλημα με το ΟΤΕ tv go; Επειδή είναι root Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk