Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Στο miflash μην επιλέξεις να κλειδώσεις το bootloader στο τέλος...
Έχεις ενεργό το volte και το vowifi; Επανεκκινει ολοκληρωτικά; Βλέπεις το miui; Εφόσον έχεις κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω... Περιμένεις αναβάθμιση.
Παρανόηση... Παράθεση από amavroudis: “Με τον ίδιο λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο (συσκευή), ναι θα ξεκλειδώσει αμέσως και θα κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων... ” δε διευκρίνισα ότι αλλαγή τηλεφώνου συνεπάγεται reset του κοντέρ... Για μεταφορά δες στο τηλέφωνο το mishare. Και κάνε συγχρονισμό στους λογαριασμούς σου google , Mi...
Αυτό που αναφέρεις σαν προσπάθεια κλήσης ή τόνος κλήσης δεν προέρχεται από το τηλέφωνο σου, αλλά από το δίκτυο... Ότι και να κάνεις δεν αλλάζει από εσένα. Πάρε τον παροχο σου... Αυτό εννοώ με το "υπηρεσία δικτύου'.
Φαίνεται να έχει θέμα ο 6απλος φορτιστής με το κινηυσου. Να προτιμάς το δικό του καλώδιο και φορτιστή. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις άλλο φορτιστή πάτε έναν απλό 5V, 2A
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Έχεις ακόμα εγγύηση; Από πού το αγόρασες; Περνάς fastboot με το miflash και κλειδώνεις πάλι... Δες εδώ: Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Έχεις απόδειξη αγοράς; Με κάτι τέτοιο ίσως να γινόταν κάτι... Δες λίγο και την άλλη πλευρά: ζητάς παράκαμψη της ασφάλειας χωρίς να δείξεις τίποτα. Εσύ θα το έκανες;
Όχι. Δεν έχει ηχογράφηση... Όσον αφορά τη πιστοποίηση, κάποιος που έχει συγκεκριμένα τη συσκευή να σου αναφέρει. Εγώ σε άλλα κινητά τον έχω ξεκλείδωτο και με xtrv και είναι όλα οκ και με πιστοποίηση...
Official global stable rom Official eea stable rom. Ναι, αλλά θέλει root για να ανοίξει και καταλαβαίνεις ότι αυτό συνεπάγεται και ξεκλειδωτο bootloader.