Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 152.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Ωραίο και το κολπακι με το three finger screenshot Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατα τυχη το πετυχα στις ρυθμισεις!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teodkats: “Παράθεση από GEORGE13: “Καλημερα καλο Σαββατοκυριακο παραγγελια μπαταριας εκανε κανενας κ απο που κ ποσες μερες εκανε να σταλει η παραγγελια; Αξιζει τον κοπο μαζι να παρω κ τον επιτραπεζιο φορτιστη; ” Η παραγγελία μου έγινε από Κίνα 2 Αυγ και από τις 12 Αυγ είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής (ΝL post + ΕΛΤΑ), άρα από βδομάδα θα παραλάβω επαρχία που είμαι. Δεν νομίζω να υπάρχει original επιτραπέζιος φορτιστής, αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό! και πόσο σου κρατάει η μπαταρία; …
-
Up n running η ρομ στο νοτε 2. Ολα οκ προς το παρων! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
οκ γκαλεν! σημερα το απόγευμα την φλασαρω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
στο νοτε 2 η εγκατάσταση γινεται οπως οι αλλες ρομ? twrp, delete ολα εκτος απ την εσωτερική, εγκατάσταση της gkalen? τώρα φοραω την angels and demons. προτείνεται το τοπικο μπακ απ των εφαρμογών και επαναφορά τους ή εκ νεου εγκατάσταση αυτών? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Καλημερα καλο Σαββατοκυριακο παραγγελια μπαταριας εκανε κανενας κ απο που κ ποσες μερες εκανε να σταλει η παραγγελια; Αξιζει τον κοπο μαζι να παρω κ τον επιτραπεζιο φορτιστη;” θα παραγγειλω σύντομα απο αλιεξπρες αν θες λινκ ενημερωσε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
είσαι αρχηγος! ελπιζω σημερα να προλαβω να φλασαρω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
θενκς gkalen! περιμενω το λινκ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
μέχρι το μεσημέρι/νωρις απογευμα θα εχουμε το μπιλντ του νοτε 2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Παιδιά πείτε και κανά καλό κόλπο για restore το κινητό μετά από αναβάθμιση τα apps και ρυθμίσεις . Βαριέμαι να το ξαναστηνω κάθε φορά .” γιατι δε κρατας τοπικο μπακ απ μεσω της μιυι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
θα περιμένω την αυριανη για το note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
το dpi μπορω να το ρυθμισω σε 420; υπαρχει αυτη η επιλογη στην ρομ;
-
Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται; (Αναφέρεται και στα κινητά της Xiaomi)
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυμασιγα μη πεθανω κιολας! κουβεντα να γινεται...
-
Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται; (Αναφέρεται και στα κινητά της Xiaomi)
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυμαχλωμο το κοβω να την παιρνει παντως....
-
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυματελικα το νοτε2 θα την παρει;