Προσωπικά με cm12.1 έχω ώρες οθόνης 5-6+ ώρες, ανάλογα με την χρηση. Όταν δε θέλω να χρησιμοποίησω lte, το γυρναω σε 2g, φωτηνοτειτα αυτόματη, ταπαταλκ, chrome, fb, fb messenger, whatsapp, λίγο παιχνίδι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping πιάνει 4g στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν φλασαρεις την κατάλληλη Ρομ, πιανει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Παράθεση από MarGamer007: “Και αυτο εκαν πριν και γυρισα παλι στις miui dev ” ωχ, λες να επιστρεψω και γω; χχαχαχαχαα θα εξαρτηθει κυριως απ την διαρκεια μπαταριας
Εχω micro sd 32gb καβατζα, αλλα βαριεμαι να την βαλω. Αχαχαχα. Θα βαλω μια 8αρα ισα ισα για τα ζιπ ρων ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δοκιμασε κανεις την cm12.1; θελω χελπ, στο πως να την περασω με το twrp. δοκιμασα χτες, κατι εκανα λαθος και εσβησα τα παντα απ το τηλεφωνο. επειτα αφου περαστηκε ξανα η ελληνικη ντεβ(μονη της???) πηγα να κανω Install το zip της cm αλλα εβγαζε fail