Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 249.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Καλησπέρα υπάρχει παλι προβλημα με το mi note 2 με την aroma φτανει στο 100% λεει installation busybox...package_extract_dir took 00s και κολλάει εδώ RunProgramFn took 00s τι να το κάνω? πριν ειχα την 8.4.19. κατεβάζω τωρα την xtrv. *edit το ιδιο κάνει και στην xtrv κολλαει στο ιδιο σημείο. ” Ποιο TWRP έβαλες ? Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα κάνετε σε απλή XTRV ή και στην ARΩMA τα παρακάτω... Ανοίξτε το zip της ROM. Βρείτε το φάκελο /META-INF/c…
-
Καλησπέρα υπάρχει παλι προβλημα με το mi note 2 με την aroma φτανει στο 100% λεει installation busybox...package_extract_dir took 00s και κολλάει εδώ RunProgramFn took 00s τι να το κάνω? πριν ειχα την 8.4.19. κατεβάζω τωρα την xtrv. *edit το ιδιο κάνει και στην xtrv κολλαει στο ιδιο σημείο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει και οδηγίες εδώ => TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθειά σου @MIUI_ART δουλευουν όλα ρολόι!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Έβαλα την 8.4.19 με το twrp που είχατε και μόλις μπαίνω στο twrp ζητάει κωδικό τον βαζω αλλα δεν τον παίρνει τι κάνω? ” Δοκίμασε κάποιο άλλο TWRP Recovery από αυτά που έχει ΕΔΩ => TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Νομίζω πως αυτό θα πρέπει να σου δουλέψει => twrp_scorpio_3.2.1-1_miui-hellas ” Θα το δοκιμάσω αλλά τώρα μου ζητάει κωδικό και δεν μπορώ να δω τα αρχεία υπάρχει κάποιος οδηγος για τον τρόπο εγκατάστασηςμε fast boot γιατι δεν τον θυμ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Καλησπέρα στην ομάδα έχω το mi note 2 (scorpio) θα βγει καινούργια ρομ και twrp που να διορθώνει το πρόβλημα με το twrp? Εχω την 8.4.19. ” Ποιο το πρόβλημά σου με το TWRP Recovery ?Εδώ είναι όλα τα τελευταία TWRP => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/ ” Έβαλα την 8.4.19 με το twrp που είχατε και μόλις μπαίνω στο twrp ζητάει κωδικό τον βαζω αλλα δεν τον παίρνει τι κάνω?
-
Καλησπέρα στην ομάδα έχω το mi note 2 (scorpio) θα βγει καινούργια ρομ και twrp που να διορθώνει το πρόβλημα με το twrp? Εχω την 8.4.19.
-
Παιδιά μετά από πολλές προσπάθειες την έκανα εγκατάσταση στο mi note 2 με το recovery 2 και την xtrv γιατί με την aroma κολλούσε στο 60% με το recovery 1 προσπάθησα να περάσω την xtrv αλλά και εκεί κολλούσε και τελικά κατέληξα στο recovery 2 αλλά μόλις μπαίνω στο recovery ζητάει τον κωδικό τον βάζω αλλά τίποτα δεν τον παίρνει τί να κάνω?? Να ξεκινήσω να σεταρο το κινητό ή θα βγεί κάτι καινούργιο και θα πρέπει να σβήσω το τηλέφωνο?
-
Στο mi5s όλα καλά μέχρι στιγμής!!
-
Όλα καλά σε mi5s και redmi pro μέχρι στιγμής!!
-
Παιδιά πέρασα την ρομ στο redmi pro και mi5s όλα καλά στο redmi pro αλλά στο mi5s δεν δουλεύει η αργή κίνηση του βίντεο κατά τα άλλα μια χαρά.
-
Παιδιά και αυτό το πράγμα στην οθόνη τι μπορεί να είναι κομμένα pixel? μπηκα και στο recovery και φάνηκε ελαχιστα με το που ανοιγε το recovery...
-
Παιδιά έχω ένα θέμα με το redmi pro στην οθόνη φαίνεται ένα μαύρο πράγμα μόνο σε εκείνο το σημείο πουθενά αλλού να είναι θεμα της ρομ ή της οθόνης?
-
Έτοιμο το mi5s @gab @Bodai ξαναφλάσαρα την ρομ και όλα κομπλέ σας ευχαριστώ και στο redmi pro όλα μια χαρά
-
Στο mi5s βγάζει συνέχεια σταμάτησε το android.process....τι να κάνω?
-
Όλα καλά στο mi5s και στο redmi pro απλώς στο mi5s το σήμα απο το δίκτυο δεν είναι τόσο καλό.
-
ψήφισα και γώ με το όνομα:Georgios1 καλή χρονιά σε όλους!!