Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
Παράθεση από tzifos: “@angeloscha Μεγειες.... θα είναι και η δική μου αναβάθμιση από το mi5 .... Snapdragon 8χχ με θυρα ακουστικών 3.5, Radio FM, και microSD δεν βρίσκεις εύκολα!! Ειδικά το "FM" μου λείπει πολύ από το Mi5! Aν βάλεις τον stock MIUI launcher αντί του Poco launcher είναι λιγότερο miui από τα κλασικά xiaomi ? VoWiFi υποστηρίζει ? ” Δε μπορω να αλλαξω launcher (ή δε το βρηκα ακομα) για το VoWiFi δεν νομιζω..
-
Σε Pocophone 1 σχεδον μια χαρα.. ολα οκ εκτος απο το community app της xiaomi ... δε το βλεπει αν και υπαρχει..
-
Λοιπον καποιες πρωτες εντυπωσεις. Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη, στιβαρο. Οχι φτηνιαρικο. Δεν ειναι xiaomi. Ειναι by Xiaomi και αυτο απο μονο του εχει την σημασια του. Εχει stable Mui 9 (προς το παρον) με oreo 8.1 To mui ειναι για Poco... εχει Poco launcher.. preinstalled google apps και Microsoft apps! Ετοιμο για EU και US. Κινεζιες δεν εχει πολλες. Ειναι λιγοτερο Μui και περισοτερο Android η τουλαχιστον ετσι νομιζω ισως να καλοεμαθα με XRTV/ARΩΜΑ Στα καλα ειναι οτι αν και ηρθε απο aliexpress εινα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πολύς λόγος γινεται με αυτό το pocophone τελικά. Τα χαρακτηριστικά του πολύ καλα. Μειονεκτηματα για μένα η έλλειψη NFC και ίσως το ότι είναι πλαστικό (καλό έμαθα με το 5X ) Από αύριο βγενει στην αγορά επίσημα τουλάχιστον εδώ στη Ισπανία και με έκπτωση 30 euro όποτε το 64αρι βγενει στα 299! Αυτό από το επίσημο site του mi. Οι αποστολές θα γίνονται από AliExpress ! Αρκετά επιθετική πολιτική της xiaomi θα έλεγα. Αξίζει τον κόπο? Ποσό διαφορετική είναι η poco έκδοση του Miui ? Να τολμήσω να ρωτήσω α…
-
NFC? Γιατί δε βαζουν NFC?
-
-
Crash του updater σε 8.8.3
ΜήνυμαSolved. Και να φανταστεις νομιζω πως την ειχα ξαναπαθει ετσι Γεραματα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_thess: “Σε μένα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε γυρίζοντας την γλώσσα του συστήματος στα αγγλικά προσωρινά. (κάπου το είχα διαβάσει μέσα στο φορουμ) ” Στα αγγλικα το εχω παντα..
-
ΜήνυμαΕνδιαφερον... δε crasharei πλεον αλλα δε κατεβαζει... an error occured try again... και συνεχεια το ιδιο...ισως busy server?
-
-
ΜήνυμαΤρεχω την 8.8.3. Σημερα πηγα να κατεβασω την 8.8.9 Πατωντας το check βρησκει την νεα 8.8.9 αλλα με το που παταω για κατεβασμα crasharei ο updater. το εχει και αλλος αυτο με 5χ ή ειναι γενικο?