Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για καποιο λογο το Google το βλεπει σαν Mi6 ... ενδιαφερον..
-
Ναι drivers και adb ολα ειναι οκ απο χρονια Με sideload δεν εγινε τιποτα μου πετουσε error cannot read zip file.. δοκιμασα και με push αλλα permission denied. Στο τελος δοκιμασα με αλλη εκδοση twrp (twrp_tiffany_3.2.1-0_miui-hellas.img) sideload παλι δε δουλεψε αλλα το push δουλεψε! Οποτε τωρα εχω περασει την τελευταια αρωμα developer αν και ισως περασω την stable τελικα
-
Και εγω που ειχα την εντυπωση οτι ολα θα πανε καλα με την πρωτη Στο twrp ζηταει password...οποτε full format και παμε adb sideload Η υπαρχει αλλος τροπος?
-
T9QeMROHRBOEAAAAABJRU5ErkJgggA= Επιτελούς! Παμε για twrp και aroma τωρα!
-
Αγορά νεου κινητού ~5"
ΜήνυμαSantoni εχω και οπως ειπα ψαχνω και δε βρησκω... σε 4/64 εκδοση...
-
Αγορά νεου κινητού ~5"
ΜήνυμαΘελω να αγορασω ενα κινητο για το εταιρο ημισυ.. ~ 5'' Της πηρα το Μι 5Χ αλλα της φανηκε μεγαλο.... Τι προτεινετε? Το Redmi 4X 4/64 δεν το βρισκω .. αλλοιως θα ηταν τελειο.
-
Ναι καλο τηλεφωνο δε λεω.. τοσα xiaomi εχω δε τα αλλαζω.. αλλα ποιος ακουει την γυναικα που το θελει χθες!
-
Οποτε μακρυα απο 5χ Ηταν πολυ καλη τιμη για να αρνηθω αλλα με κοστος Ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο τελικα!
-
Ειναι κατι νεο αυτο? Ειναι φανταζομαι για τις κινεζικες μονο συσκευες..
-
-
Παρελαβα ενα Mi 5x απο Gearbest. Ολα καλα για αρχη. Κλειδωμενο. China stable (παλια). Πηρε ΟΤΑ update σε 9. Αλλα φυσικα θελω να περασω ΑΡΩΜΑ Προσπαθησα να κανω unlock (εχω unlock rights) αλλα το unlock σταματα με μυνημα λαθους "couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device" !! 360 ωρες ειναι 15 μερες!! Δοκιμασα με διαφορες version απο 1.χ εως 3.χ Δεν βρηκα καποια λυση για επισπευση. Καμια ιδεα?
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από angeloscha: “Santoni (4X) με 8.3.29 και περασμενο το OTA fix δε κατεβενει. Μυνημα "You are already up to date!" ” Είχες κάνει Διαγραφή δεδομένων από τις Ρυμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση ? ” Οχι.. εκανα και τωρα κατεβαζει! Thanks
-
Santoni (4X) με 8.3.29 και περασμενο το OTA fix δε κατεβενει. Μυνημα "You are already up to date!" Καμια ιδεα?
-
Σε Santoni πανω απο την προηγουμενη περαστηκε χωρις προβλημα. Επανηλθε ομως το προβλημα με την καμερα. Crash συνεχεια. Ειχε λυθει 2-4 version πισω. Κατα τα αλλα οκ. Κανενα fix υπαρχει για καμερα ή περιμενω την επομενη?