Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από nickstath: “Όταν έρθει η ώρα να πάμε σε nougat (ο καθένας τον χαβά του) θα είναι τόσο εύκολο όσο είναι και τώρα; Κατεβάζεις, φλασάρεις, τελείωσες; Όχι τίποτε άλλο είμαστε και άσχετοι (πληθυντικός ευγενείας)... ” Θα φανεί στα τεστ Σε εμάς ήταν οκ. Απλά ήθελε συγκεκριμένη ρομ σαν βάση
-
Παράθεση από demakhs: “Δηλαδη, αυτό: Format fata ” Παράθεση από NasDriver: “Αυτό γίνεται με τον παρακάτω τρόπο: 1. Μπαίνουμε TWRP 2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data" 3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ" 4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική. 5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery 6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification. 7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe …
-
Εγώ που πήγα από lollipop σε Nougat (mi4c) δεν έχω δει διαφορά Κ-Α-Μ-Ι-Α Αντιθέτως διαφορά μέσα στο κινητό βλέπεις όταν αλλάζει το MIUI μας Την ίδια μπαταρία έχω, τα ίδια ελεύθερα Ραμ (μην πω και πιο λίγα 1.7, 1.6 και πριν πήγαινα 1.8, 1.9) και μέσα στο λειτουργικό αλλαγές σχεδόν μηδέν. Κατά φαντασία αναβάθμιση ένα πράμα. Εγώ μακάρι να αναβαθμίζομαι σε MIUI και δεν με ενοχλεί αν μείνω για πάντα nougat ή Lollipop
-
Παράθεση από Takis@20VT: “Ερώτηση: είμαι με 6.12.22 mi-globe... θέλω να πάω σε 7.2.16 ίδιου τύπου. Μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που θα κάνατε εσείς; ” Από επίσημη σε επίσημη δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις Ή θα την κατεβάσεις και θα την περάσεις από updater και ότι είναι να το κάνει θα το κάνει αυτόματα Ή θα πατήσεις να κάνει update στη νέα ρομ (αφού όπως το λες στην ίδια θα σε πάρει) και θα το κάνει αυτόματα ΕΤΙΤ Αν μιλάμε για το Mi4c δεν υπάρχουν επίσημες ρομ Global Άρα αν μιλάμε για αυτό …
-
Flash rom
mixaliscy - - Recoveries
ΜήνυμαΈλεγχο για fake??????? Παλιά κάναμε συνέχεια αλλά έχει πάρα πολύ καιρό που δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Αλλά για να κάνει τόσα κουφά, κοίταξε το, αν και δεν νομίζω.
-
redmi note 3
ΜήνυμαΕλα εδω
-
Flash rom
mixaliscy - - Recoveries
ΜήνυμαΔοκίμασε με το MiFlash
-
Δοκίμασε για αρχή ένα wipe cache & dalvik (δεν θα χάσεις τίποτα) και μετά reboot -> system να δούμε αν κουβάλησε τίποτα από παλιά ρομ
-
Φίλε μου όλα αυτά είναι προβλήματα της πρώτης ρομ που βγήκε Μετά ανακλήθηκε και βγήκε άλλη διορθωμένη Τώρα πως το φτιάχνεις? Κατεβάζεις τη νέα Ρομ Από μέσα της παίρνεις το recovery.img ή πως το λέει εκεί, μπορεί να είναι twrp.img ή libra.img και το βάζεις στον φάκελο adb όπως το έβαλες και την πρώτη φορά και μέσω fastboot το κάνεις install (διαδικασία 2 λεπτών) Μετά κάνεις reboot σε twrp με την εντολή: fastboot boot twrp.img (όπου twrp θα βάλεις όπως ονομάζεται το twrp σου) και θα ξεκινήσει σε t…