Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη Δεν σημαίνει πως δεν γίνεται και να μείνεις με τούβλο στο τέλος Για αυτό κάνουμε έλεγχο (ναι είναι 100% αξιόπιστος) Αν είναι κλειδωμένος τον ξεκλειδώνουμε επίσημα βάση του οδηγού Αν δεν είναι το κλειδώνουμε και συνεχίζουμε με τη διαδικασία που περιγράφεται και στον οδηγό. Η αλήθεια ότι είναι κάπως σπάνιες οι περιπτώσεις με ξεκλείδωτο παράνομα αλλά επειδή έχουμε δει πολλά τον κάνουμε. Μπορεί σε αυτό το φόρουμ να είδαμε περισσότερους από 100. Στις 20 000 είναι λίγοι, αλλά…
-
redmi note 3
ΜήνυμαΚατέβασε την Global (αν δεν θέλεις να πας σε Ελληνική ρομ) και από τον updater κάνε install
-
HardBrick?
ΜήνυμαΣε έτσι περιπτώσεις (μπρικ) δεν θα ανοίξει απλά Δοκίμασε να το βάλεις σε Fastboot (power & volume -) για λίγη ώρα (10 δεύτερα ίσως και παραπάνω αν χρειαστεί) Επίσης φορτίζει? Βάλε το λίγη ώρα (αν δεν αντιδρά άστο 8 ώρες) στον φορτιστή μην έπαθε και βαθιά αποφόρτιση Για να το βλέπει ο υπολογιστής λογικά κάτι θα γίνεται, άρα μην το πετάξεις και υπομονή
-
Παράθεση από ail31ou: “Μιλω (οπως και εσεις) για το redmi pro(omega)......... σχεδον ολοι οι χρηστες λενε οτι δεν υπάρχει official και υnofficial ξεκλειδωμα Ο οδηγος στον οποιο αναφέρομαι(και στον οποιο κ εσυ με παραπέμπεις) δεν μιλα για official ή οχι κλειδωμα. Τελικα τι ισχυει? ” Ποιοι χρήστες το λένε αυτό. Υπάρχει και μάλιστα ξέρουμε και πως το ξεκλειδώνουν ανεπίσημα. Ρομ για το κινητό σου επίσημη υπάρχει η Κινέζικη και όχι η global (όπως και για το δικό μου πχ) Στείλε λινκ οδηγού να δω για π…
-
Το κάθε κινητό έχει τους οδηγούς του Επίσης μπορεί το κινητό σου να έρθει και με επίσημη ρομ Επίσης αν έρθει με ανεπίσημη θα πρέπει πρώτα να δούμε αν στο ξεκλείδωσαν παράνομα και μετά να το κλειδώσουμε Αν πατήσεις πάνω πχ σε ένα τόπικ που είναι για ένα κινητο και πατήσεις πάνω στο όνομα του, σε βάζει σε μια σελίδα που στην αρχή είναι οι οδηγοί του συγκεκριμένου κινητού Γι`αυτό πάντα λέμε βάλτε μία φωτογραφία από το about phone να δούμε πως το αγόρασε ο καθένας. Οι μεταπωλητές κάνουν ότι θέλουν κ…
-
Και πως έρχεται το πλοίο όμως? Τέρμα Μεσόγειο είμαστε οι καημένοι Έτιτ - Να σας πω μια εμπειρία μου πρόσφατη (όχι με China Post) Παρήγγειλα 1 θήκη για το κινητό μου πριν 1μιση μήνα και την περιμένω. Παρήγγειλα την ίδια για ένα redmi 3s ενός φίλου πριν 2 βδομάδες. Από το ίδιο μαγαζί και οι 2 και τα έστειλε με την ίδια εταιρία. Του 3s είναι σπίτι μου από προχθές και η δική μου έρχεται. Απλά για να δείτε πως παίζουν ρόλο πολλά... Όπως του τι μεταφορικό θα βρουν. Είναι και θέμα τύχης
-
Θεμα με wifi
ΜήνυμαΞεκίνησε δηλαδή? Με ποια ρομ είσαι τώρα?