Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Flash rom
mixaliscy - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από bobJounior: “Επισης οταν παταω να μπω στο recovery mode με βγαζει κατευθιαν να συνδεσω το usb ” Αυτό που λες είναι το recovery της xiaomi και όχι να συνδέσεις usb To xiaomiflashtool που λες είναι το miflash? Επίσης το MiPcSuite δεν αναγνωρίζει κινητά με marshamallo γιαυτό. Δοκίμασε άσχετο αν δεν το βλέπει να πας με R.Flash και το shift και θα σου δώσει δυνατότητα να επιλέξεις Ρομ από τον υπολογιστή. Εννοείται πως μιλάμε για official ρομ και όχι κάποια ελληνική, έτσι?
-
Παράθεση από manol80: “Έχουν κολλήσει στο V6 οπότε δεν κάνω ακόμα "δουλειά" Ευχαριστώ πάντως... ” Εδώ λέει πως το καινούριο version πήγμε μέχρι Miui8
-
Παράθεση από manol80: “Ξέρη κανένας κάποιο πρόγραμμα για να κάνω δικό μου theme??? ” Είναι λίγο παλιό το τόπικ αλλά λογικά θα υπάρχουν καινούρια version του προγράμματος Δες εδώ
-
Παράθεση από linuxilakis: “Για την κάμερά του όμως δεν είπες... ” Εγώ με το mi4c νομίζω πως δεν είδα διαφορά Για το ότι είναι άλλη κατηγορία από τα redmi συμφωνούμε Το θέμα εδώ όμως είναι άλλο. Είναι πως το χρησιμοποιάς και κάθε πόσο αλλάζεις τηλέφωνο. Πιστεύω δηλαδή πως το 80% του πληθυσμού θα ήταν καλύτερα με ένα redmi 3s (125 ευρώ) και μόλις βγει το redmi 5 το πουλάς 100 ευρώ και αγοράζεις το άλλο 170 ευρώ και πας λέγοντας και ανανεώνεσαι κάθε χρόνο με νέο κινητό και αυτά τα 300 ευρώ όταν θα …
-
Stock recovery
ΜήνυμαΕσύ είπες πως από εκεί πατάς αναβάθμιση Εγώ σου λέω να την κατεβάσεις πάνω στο κινητό και να πας να επιλέξεις πακέτο για αναβάθμιση manual Το πρώτο κάνεις ή το 2ο? Αν κατέβηκε από εσένα η Ρομ θα υπάρχει στο download (και από twrp εκεί θα το βλέπεις και όχι χύμα)
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ως προς τι? ” Για αρχή το σχέδιο του είναι πολύ άβολο στο θέμα κουμπιών Που πρέπει να προσπαθείς να στρίψεις για να βρεις το κουμπί Είδα και άλλα κυρτά αλλά εμάς ξεφεύγει Αν του βάλεις και θήκη... κλάφτα Χαράλαμπε που θες 2 χέρια για να κάνεις ένα volume down Δεύτερο το support του από την εταιρία, να μη μπορεί κάποιος να βρει ένα σωστό tempered glass να φορέσει είναι ακόμη ένα μειονέκτημα του και το θεωρώ απλά τραγικό Τρίτο δεν μου άρεσει καθόλου το fingerprint του. Ε…
-
Θεμα με wifi
ΜήνυμαΜε ποιο πας? MiFlash? ή κανένα άλλο? Ακολούθησες οδηγό από εδώ μέσα?
-
Νομιζω είσαι οκ. Απλά επειδή είμαι από κινητό δες λίγο αν πας από ένα android σε άλλο, ή miui σε άλλο miui που δεν ισχύει. Ένα factory reset και είσαι οκ αν τα πιο πάνω είναι εντάξει
-
Stock recovery
ΜήνυμαΠερασε την αναβάθμιση από τον updater και θα αλλάξει