ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από demakhs: “Παρελαβες ή παρήγγειλες? Τυχόν τελωνείο, πράγμα που φυσικά κ απευχομαι, συμπεριεληφθη στον τιμή?? ” Παρήγγειλα Τελωνείο σιγά... Δεν περνάω εγώ Και να περάσω όμως θα τους κανονίσω Βρήκα τον τρόπο
Παράθεση από demakhs: “Εγω νομιζω πως είναι ήδη εκεί, περνάει ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ” Εγώ νομίζω θα τον βάλουν να υπογράψει και θα τον στείλουν πίσω για κατασκοπία
Παράθεση από osalonikios: “Εμείς έχουμε ΗΓΕΤΗ. ” Πολλές διαβουλεύσεις κάνει και δεν βλέπω να κάνει και τίποτα στους λασπολόγους του, άρα ηγέτης μόνο στον τίτλο Τέσπα, εσείς ξέρετε πως θέλετε να φαίνεστε στα μάτια των άλλων. Έχετε ή δεν έχετε σκληκαρχία?
Παράθεση από spideman3: “Εγώ ή εσύ ” Πώς μιλάς έτσι στον αρχηγό σου? Πώς γίνεται να τον προσφονάς χωρίς ένα επίθετο και μάλιστα να τον βάζεις ΔΕΥΤΕΡΟ ????????????? Σεβασμός υπό το μηδέν, κάτι που παραπέμπει σε θερμοκρασίες Πιγκουινιστικές
Έχει ίδιες φώτο πίσω αλλά πολύ καλύτερες μπροστά (ότι καλύτερο είδα σε κινητό !!!!) Έχει τρομερή μπαταρία (πάλι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε κινητό) Είναι το άτιμο 125 ευρώ
Ότι αποφασίσουν οι σοφοί των υπογείων Σταμάτα να αμφισβητείς το σύστημα Τα ίδια έκανες τότε και με τον υπερμέγιστο αρχηγό σας @demakhs Δεν λέω πως δεν είσαι καλό παιδί, απλάαααααααααααα εγώ ότι βλέπω λέω Δεν θέλω να βάλω λόγια στις τρύπες σας
Παράθεση από agmg: “Θα ακολουθήσω τον οδηγό που παρέθεσες και θα επανέλθω ” Απλά να αναφέρω κάτι Υπήρχαν οδηγοί παλιά που σου έλεγαν πως το twrp θα μπει μόνο για λίγο και όχι μόνιμα Δεν είσαι ο πρώτος γενικά που του εξαφανίζεται το twrp στη διαδικασία φλασαρίσματος
Παράθεση από spideman3: “7.1.19 ” Ναι βρε το ξέρω ότι πρέπει να έμεινες εκεί Απλά σχολίασα το πήγαινε πίσω στην 7.1.19 Εμάς η τελευταία μας είναι 6.12.22 Χάσαμε άλλες 4 ρομ μέχρι εκεί που λες λόγο του nougat