Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-189 από 189.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “ναι. εμένα έκανε ένα μήνα με singapore post” έκανες 1 μήνα να το παραλάβεις. Οκ ο χρόνος παραλαβής, αλλά πάνε 15 μέρες που έφυγε από Κίνα και δεν υπάρχει ενημέρωση.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΡε παιδιά παρήγγειλα από το to2c στις 25/12. Την 01/01 το track No μου έβγαλε ότι το κινητό έφυγε για το εξωτερικό. από τότε δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση..... είναι λογικό;
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από fagib2002: “Παράθεση από t54g05: “Ρε παιδιά πόσο καιρό περίπου κάνει να φτάσει Ελλάδα από την στιγμή που μου έβγαλε το "Despatched to overseas";” Πιστεύω το παρακάτω θα σε βοηθήσει λίγο myphone forum :: Εμφάνιση Μηνύματος - [Γενικά] Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα” Σε ευχαριστώ πολύ
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
t54g05 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΡε παιδιά πόσο καιρό περίπου κάνει να φτάσει Ελλάδα από την στιγμή που μου έβγαλε το "Despatched to overseas";
-
Παράσχος από Μυτιλήνη, 35 ετών, Λιμενικός. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο κόρες 7 και 9 ετών. Στην κοινότητα μπήκα αφού ψάχτηκα για αγορά κινητού για την γυναίκα μου και κατέληξα στην xiaomi. Το Note 4g είναι στον δρόμο και την ζηλεύω πολύ την γυναίκα μου για αυτήν την αγορά. Σπύρο το νου σου με το ψαροντούφεκο.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από t54g05: “Παιδιά στην παραγγελία που έκανα, στα σχόλια από κάτω μου έγραψαν "the phone will have lyrics station not install by us!". Τι θέλει να πει ο ποιητής;” Κινέζικα "αγγλικά"? Πιάσ'το αυγό και κούρευτο! Δεν ξέρω φίλε μου τι θέλει να πει ο κινέζος ποιητής... Πες του και συ: Το κεχρί, του κεχριού...Ωωωω κεχρί! Χαχαχα! Μην ανησυχείς πάντως, όπως και να στο στείλουν εδώ (όσο αφορά το λογισμικό εννοώ) θα βρούμε τρόπο να το κάνουμε καινούριο! Μην σε νοιάζει! Έτσι…