Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 189.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από t54g05: “Ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω την dev ακολουθόντας το πρώτο βήμα αυτού του οδηγού https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/ αλλά συνεχώς μου βγάζει μήνυμα can't verify update. Τι κάνω λάθος; ” Πια ρομ εχεις τωρα?...αλλαξε και τη συσκευή στο προφιλ σου για να μην μπερδευόμαστε ” stable 7.2.3.0 LHOCNDA
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από t54g05: “Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνουν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο; Έχω στείλει το αίτημα εδώ και 10 μέρες. ” Δεν το ξεκλειδώνουν αυτοί .Σου ήρθε μήνυμα ότι μπορείς να ξεκλειδωσεις?Αν έχεις wind πιθανόν να μην έρθει,μπες στη σελίδα που έκανες την αίτηση και δεν αν σε αφήνει να κατεβάσεις την εφαρμογή για το pc ” Cosmote έχω. Δεν μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα... ελπίζω να μην φταίει το ότι τώρα είμαι εξωτερικο (έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή). Την εφαρμογή την έχ…
-
Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από t54g05: “Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητό αλλά έχω χάσει λίγο επαφή με το φόρουμ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω μήπως έχει βγάλει τίποτα αρνητικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι η xiaomi θα κλείδωνε την δυνατότητα να περνάμε τις δικές σας ROM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή να το χτυπήσω το κινητάκι; ” Περα απο διαφορα θεματακια software / rom που εχει βγαλει που εξαλειφονται με τον καιρο με διαφορα updates ειναι πολυ τι…
-
Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητό αλλά έχω χάσει λίγο επαφή με το φόρουμ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω μήπως έχει βγάλει τίποτα αρνητικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι η xiaomi θα κλείδωνε την δυνατότητα να περνάμε τις δικές σας ROM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή να το χτυπήσω το κινητάκι;
-
Καλή μας τύχη coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213
-
Πριν μερικές ημέρες άλλαξα την οθόνη του τηλεφώνου μου που είχε σπάσει. Από την στιγμή της αλλαγής μου έχει βγάλει πρόβλημα ο proximity sensor. Δηλαδή όταν πάω να το ξεκλειδώσω δεν με αφήνει και βγάζει προειδοποίηση στην οθόνη να μην καλύπτω την επάνω περιοχή του τηλεφώνου και πως αν θέλω να απενεργοποιήσω την λειτουργία πρέπει να πατήσω έναν συνδυασμό κουμπιών. Έκανα calibration αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά γνώμη;
-
Παιδιά υπάρχει κάπου οδηγός για εγκατάσταση των stable roms για Redmi Note 4g μονόκαρτο;
-
την έριξα και εγώ με username tsagos
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από t54g05: “Καλημέρα. Για να περάσω stable σε mi3 που έρχεται με την κινέζικη ρομ κάνω κανονικά όλα τα wipes από το recovery και μετά την περνάω;” Γενικά ισχύει ότι: εαν η ROM που έρχεται είναι stable,και θέλεις να περάσεις πάλι stable, τότε κάνεις μόνο wipe cache και wipe dalvik cache. Γενικά θα σου πρότεινα να κάνεις και factory defaults για να καθαρίσει οποιοδήποτε "σκουπίδι" μπορεί να κρατάει κάποια εφαρμογή.” Σε ευχαριστώ πολύ
-
Νομίζω ότι σιγά-σιγά αρχίζουμε να ξεφεύγουμε από αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε
-
Καλημέρα. Για να περάσω stable σε mi3 που έρχεται με την κινέζικη ρομ κάνω κανονικά όλα τα wipes από το recovery και μετά την περνάω;
-
Αυτήν την περνάμε μέσω του updater, μέσω του recovery ή με όποιον τρόπο θέλω;
-
Μπράβο παιδιά..... άντε και του χρόνου.