Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 175.

• Mi Band 2: The New Successor!

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

Mi fit Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• RE:

tkvkp - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sakisfoa: “Απο cm13 πώς ξαναγυρίζουμε σε MIUI? ” Με καθαρη εγκατάταση,... data + system εννοείται... Έχεις κανα backup από την miui?” Χρειάζεται fastboot rom απο τη στιγμή που πέρασε και το cm13firmware. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

@maddoctor έχεις ασχοληθεί με τη μετάφραση της εφαρμογής; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @geoanto555 @Thracia και λοιποί... Τα παίρνω από την αρχή. Πότε δεν με απασχόλησε η εφαρμογή SuperSU. Ήθελα το ρουτ αλλά δεν άνοιξα ποτέ την εφαρμογή του( η οποία δεν φαίνονταν ποτέ στο "συρτάρι" των εφαρμογών). Απλά ήξερα ότι έχω ρουτ και το επιβεβαιωνα με κάποιες εφαρμογές πχ ES file explorer. Πριν λίγο λοιπόν και μετά το Update σε 6.9.9, το play store για πρώτη φορά από την πρώτη μέρα των dev gtv, έκανε update στο SuperSU. Διαβάζω την προειδοποίηση στο ποστ της dev gtv και ψιλοαγχωνομαι. Δεν …

• @geoanto555 κακό αυτό. Το απεγκατεστησα από το play store και με έναν root checker επιβεβαίωσα ότι έχω ακόμα root. Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• @geoanto555 ρωτάω επειδή λένε να μην αναβαθμιζουμε το SuperSU από το play store. Χαλάει της ρομ σε επόμενη αναβάθμιση της. Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• Ερώτηση. Πέρασα την fixed 6.9.9 πάνω από την 6.9.8 επειδή μπορούσα. Δηλαδή χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το κινητό το είχα στη πρίζα και ξεκίνησε τις αυτόματες αναβαθμίσεις από το play store συμπεριλαμβανομένου του SuperSU.... (1η φορά συμβαίνει αυτό) Τι κάνουμε τώρα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Angelo.: “Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 1.6 ελεύθερης ραμ η 6.9.9... 1.6 με το ίδιο σεταρισμα και η cm13... Άρα το ελαφρύτερο είναι μόνο ισχυρισμός. Και γω δοκίμασα εκεί γιατί έτσι πίστευα αλλά δεν. Sent from my Siemens C25 using Tapatalk

• @Pagrati7 θέλει να περασεις από την αρχή τα αποτύπωματά σου. Αυτό είναι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @3ftw ε δεν είναι και το μέγα πρόβλημα ένας κλειδωμένος bootloader. Αφού ξεκλειδώνει στο λεπτό με το miunlock tool. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @3ftw ναι με την τελευταία ελληνική dev 6.9.9 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @3ftw το θέμα με το md5 το έπαθα ΕΓΩ από λάθος ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Το μόνο θέμα είναι ο κλειδωμένος bootloader μετά την εγκατάσταση. Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλή η ρομ. Γρήγορη, με καλύτερη διαχείριση της ραμ, η μπαταρία παει πολύ καλά και ΕΚΑΝΑ dirty flash. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tkvkp: “Αλλά είμαι βέβαιος ότι κλείδωσε. ” Τσέκαρε το,,,...δεν κλείδωσε.” Ήταν κλειδωμένος. Μόλις τον ξεκλείδωσα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• @lallasgr εγώ να την γράψω αλλά το σφάλμα μου ήταν ότι δεν τσέκαρα το md5 και τα "έκαψα" όλα. -κατέβασα την ελληνική 6.9.9. Μέσα στο λινκ του Androidfilehost έχει και ένα πεδίο με κόκκινα γράμματα που είναι το md5 του αρχείου. -έβαλα να κατεβαίνει αλλά δεν έλεγξα το zip αρχείο με έναν md5 checker εάν κατέβασα το σωστό. -πήγα να το περάσω μέσω twrp αλλά είδα πως έκανε πολύ σύντομο χρόνο. Τελικά ξεκίνησε κάτι bootloop και στο τέλος έμεινα μόνο με ένα κόκκινο Led να αναβοσβήνει -το κινητό έμπαινε μ…

• @venioni καλημέρα. Την πάτησα έτσι ακριβώς εχθές. Και φταίω εγώ. Δεν έλεγξα το md5 του κατεβασμενο αρχείου. Μετά ξεκλείδωσα bootloader, έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη dev και στο τέλος πέρασα τη σωστή πλέον gtv 6.9.9 Ερωτηση για τους διαβασμένους.... : Η δόνηση κατά το ξεκλείδωμα με fp, δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί μετά το τελευταία Update γιατί απλά δεν υπάρχει(ή δεν μπορώ να βρω) αντίστοιχο μενού. Φταίει η MM ή είναι bug; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

@kodorevi8ulis στο vickmall περνούσε με τα CC. Στο Gearbest όχι. Αυτό μήπως έγινε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω χαλάρωση των CC; Πάντως πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου. Ευχαριστώ. Το Gearbest έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αξεσουάρ για το miband 2. Και γω ανέκαθεν παίζω με χρεωστικη εθνικής. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

Πάντως, μην το φοβηθειτε στο νερό. Όλο το καλοκαίρι κολυμπούσα με αυτό. Ένας το πήρε και στο ψαροτουφεκο. @kodorevi8ulis με PayPal balance να φανταστώ η αγορα ε; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

@kodorevi8ulis στείλε κανα λινκ και σε μας. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

tkvkp - - Mi Band

Μήνυμα

@kosmasdel για να μετρήσεις παλμους με παράλληλα τον πήχη σου προς το έδαφος, πρεπει να ειναι τόσο χαλαρό το λουράκι όσο να περνάει οριακά ο μικρός. Μια τρύπα πιο σφιχτο, θα μετράς σε οποιαδήποτε θέση του χεριού. Το έχω συγκρίνει με ιατρικό οξυμετρο και όργανο γυμναστικής που φέρει αισθητήρα και οι μετρήσεις ήταν παρόμοιες. +- ένας παλμος. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Κάπου στο changelog της 6.9.9 λέει για fix του* dual camera. Τι ακριβώς είναι αυτό; Λειτουργία της κάμερας; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk