Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 175.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dmarccos: “Παράθεση από jerry007: “Είναι ιδέα μου η υπάρχει μεγάλη μείωση αυτονομίας του κινητού στις δύο τελευταίες GTV Dev; . . . ” Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ” Και εδώ τα ίδια. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sprkrt: “οι "μπαρες" δεν εχουν καθολου σημασια. Ο καθε κατασκευαστης εχει δικο του calibration. Πρεπει να δεις τα db.” Στο ίδιο σημείο με Huawei p8 (θήκη σιλικόνης) και το rn3 (πλαστική original θήκη), το πρώτο 2 μπάρες 4G και το δεύτερο 5 μπάρες H+. Σαυτη την περίπτωση σε τι θα ωφελουσε η σύγκριση των db; Μήπως λοιπόν φταίει η θήκη μου; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
@ponaei8anasi εάν είναι πχ με 1-2 γραμμές το 4g του φίλου σου, τότε δε νομίζω να πιάσεις γιατί το κινητό μας έχει ένα θέμα με την ισχύ του σήματος. Δεν ξέρω βέβαια εάν ειναι από τη θέση της κεραίας όπως έχει προειπωθει ή έχει να κάνει με το baseband radio του κινητου. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Με την τελευταία ενημέρωση, παρατηρώ ότι πρώτη φορά ζεσταίνεται τόσο πολύ η συσκευή μου. Κανείς άλλος; Αναφερομαι στην καθημερινη χρηση με ιντερνετ χωρις τα παιχνιδια.
-
RE:
Μήνυμα@komatoza Νεάπολη, Νίκαια, Αμφιαλη. Εκτός βέβαια και εαν τις φορές που δεν το είχα ανα χείρας, έπιανε 4G και δεν το παρατήρησα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
RE: RE:
Μήνυμα@Ioannis Argyropoulos Δεν καταλαβαίνω σε πιο βήμα αναφέρεσαι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
@komatoza δεν έχω βγει από την Αττική μετά το "ξεκλείδωμα" το ανέφερα πιο πίσω. Και στις περιοχές που κινήθηκα αυτές τις μέρες, δεν έπιασα 4G. Οπότε δεν ξέρω τα αποτελέσματα του lte discovery. Όσον αφορά την διαδικασία, αυτή διαρκεί μάξιμουμ 3 λεπτά και δεν μου χάθηκε ο δεκαδικος αριθμός μετά την αναβάθμιση από ελληνική dev 6.4.9 σε ελληνική dev 6.5.5. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
@komatoza και λοιποι ενδιαφερομενοι ~Ο οδηγος ειναι απο XDA Με τη διαφορα οτι στο 2ο βημα "2. enable diag mode by entering *#*#717717#*#*..." ο κωδικος δεν λειτουργει. Ετσι, το κανουμε με αυτον τον τροπο. Αφου κατανοηθει η παραπανω διαδικασια, τοτε ριξτε και μια ματια στα συνημμενα screens για εχτρα βοηθεια.
-
@DrSaG στη θέση 2 που έχω την sim με το ίντερνετ, επιβεβαιώνω και γω το ίδιο πρόβλημα. Εκτός του ανισορροπου σήματος, είναι και χαμηλότερο συγκριτικά με ένα Huawei p8. Και τα δύο με Wind. Είμαι με ελληνική dev από την "πρώτη" μέρα. ~Ξεκλείδωσα θεωρητικά και την 800αρα 4G συχνότητα αλλά δεν βγήκα εκτός Αττικής για να το τεστάρω και στην πράξη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@Bodai και @Thracia οι επαφές μου εισήχθησαν από λογαριασμό Gmail. Δεν έχω Facebook. Δοκίμασα αυτό που λέτε με το rebuild του index αλλά δεν διορθώθηκε. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους και οσονούπω καλή ανάσταση. Έχω ένα αμελητέο πρόβλημα με την εφαρμογή των επαφών. Όταν πατάω στην αναζήτηση και το πρώτο γράμμα είναι το "η" τότε αυτή κλείνει χωρίς το μήνυμα του force closed και σίγουρα δεν κάνει ελαχιστοποιηση. Αυτο αναπαραγεται συνεχώς και με τον ίδιο τρόπο αλλά μόνο με το "η" είτε πεζό είτε κεφαλαίο και με το swiftkey. Δεν δοκίμασα άλλο πληκτρολόγιο. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev και μου το παρουσίαζε και στις προηγούμενες. Χρησιμοποιώ dev ελληνική α…