Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 175.
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Firmware της κάμερα στην 1.8.6.1B_ κλπ, δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω 3G/4G πάρα μόνο μέσω WiFi. Υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade; Εαν ναι, που θα βρω το προηγούμενο Firmware; Ευχαριστω. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
@geoanto555 ευχαριστώ πολύ. Δεν αναφερες πριν τη δημιουργία νέου λογαριασμού και μπερδεύτηκα. @Souits, ούτως ή άλλως με Chinese Dev ειμαι και έκανε και factory reset. Δε βλέπω το λόγο να φταίει αυτή. Έαν δεν ευθύνεται μόνο το Build prop , εχεις κάποια δίκια αλλά και πάλι σε μένα τουλάχιστον η dev παίζει μια χαρά. @akisjes πολύ σωστή παρατήρηση. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
tkvkp - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από rider77: “Και εγώ ξεκλειδωσα χωρίς μου έχει έρθει SMS. Και εγώ wind είμαι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστα τα λες αλλα εχω το pro... Μετα απο τοσο retry ειμαι τυχερος που δεν εβγαλα το κτικιο.
-
Μήνυμα@rider77 φοβάμαι πως εστάλη το SMS αλλά το έκοψε η wind λόγω Κίνας. Γιαυτό και έχω την επιλογή του unlock και, φυσικά, τα αποτελέσματα της πλειοψηφίας των κατόχων του RN3pro. @vassia δεν κατανόησες τι ρωτάω ή δεν αντιλαμβάνομαι την απάντηση σου. Από drivers είμαι κομπλέ. Άλλωστε γράφω πως με βλέπω στο miflashunlock. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπερα και απο μενα. Εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα στις 25/2 και ακομα δεν ηρθε το sms. Πιστευω πως με τον Valiant θα ερχονταν πιο γρηγορα. Υπαρχει τροπος να στειλω εκ νεου την αιτηση. Το ρωταω γιατι με το που συνδεω το κινητο σε Fastboot Mode με το MiFlashUnlock_1.1.0315.1_en, εχω την επιλογη του Unlock (κολλαει στο 50%) και οχι την επιλογη της αιτησης.
-
X1 MTK6572 Dual Core 1.3 Inch OLED Touch Screen Bluetooth 4.0 Smart Watch with GSM/3G/WiFi/GPS Support Health Monitor online - coolicool Καλή επιτυχία!
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantopoulosh: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις... Έστειλα έμβασμα στην Revolut άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει..!!! Αναμένουμε..!!! Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη..!!!” Από το vickmall ψωνίζεις κανονικά χωρίς τους περιορισμούς των CC.