Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Έκανα αυτό που είπες και το ενεργοποίησα και μένει ενεργοποιημένο αλλά και πάλι μου εμφανίζει μερικές φορές οτι η κάρτα αποσυνδέθηκε και συνδέθηκε ξανά. Θα δοκιμάσω να αλλάξω κάρτα και να δω αν συνεχιστεί το πρόβλημα. =============== Σεπ 4th 2017, 7:15pm =============== Τελικά το πρόβλημα παραμένει και με την καινούργια κάρτα που είναι άλλης χωρητικότητας και άλλη μάρκα. Δεν έχασα δεδομένα (ακόμα) αυτή την φορά αλλά φαίνεται οτι κάνει αποσυνδέσεις. Μπορώ να πω οτι απογοητεύτηκα απο την Xiaomi γι…
-
Γεια σας, εχω εδώ και αρκετούς μήνες ένα Redmi 4 Pro αγορασμένο απο Ελληνικό Μαγαζί απο Infoquest έχει την τελευταία Official Global Rom πάνω και απο την πρώτη στιγμή μου έβγαζε πρόβλημα με την κάρτα SD. Βγάζει συνέχεια το μήνυμα που βγάζει όταν βάζεις πρώτη φορά μια κάρτα, δηλαδή σαν να κάνει αποσυνδέσεις συνεχώς και το πιο σοβαρό είναι οτι δυο φορές μου την έκανε corrupt και έχασα όλα τα δεδομένα. Δεν κάηκε η κάρτα αλλά τα δεδομένα χάθηκαν και ήθελε φορματ. Τι πιστεύετε οτι φταίει, η κάρτα SD …
-
Το internet δούλευε κανονικά μετά απο τα βήματα που περιγράφεις παραπάνω. Απλά οχι με 4G. Γι'αυτό σκέφτηκα και γω μήπως δεν ήταν ενεργοποιημένο. Έστειλα μήνυμα στην Cosmote για ενεργοποίηση χθες και ενώ μου είπαν οτι ενεργοποιήθηκε δεν είδα κάποια αλλαγή χθες έμπαινα με 3G πάλι. Σήμερα όμως. Για κάποιο περίεργο λόγο άρχισε να πιάνει 4G. Τώρα είμαι κανονικά στο δίκτυο 4G. Άρα λογικά θα ήταν θέμα της Cosmote. Ελπίζω να ήταν αυτό και να μη εχω άλλο θέμα.
-
Γεια σας, εχω στην κατοχή μου συσκευή αγορασμένη απο Κωτσόβολο με Global Stable Rom 8.2.1. Kαι μένα μετά την τελευταία αυτή αναβάθμιση δεν δούλευαν τα δεδομένα μου, έκανα οτι έλεγαν οι οδηγίες και το ίντερνετ ξανά έπαιξε αλλά τώρα εχω πρόβλημα γιατί δεν παίζει το 4G. Η εταιρία κινητής που χρησιμοποιώ είναι η Cosmote. Άλλες συσκευές (άλλης εταιρίας) δίπλα μου πιάνουν κανονικά 4G και εγω οχι. Μόνο μέχρι H+. Ξέρω οτι δεν πιάνει η μπάντα B20 αλλά μέσα στο κέντρο της πόλης που είμαι περίμενα να πιάνε…
-
Αναβάθμιση Σε Nougat
ΜήνυμαΈχω την Global Rom. Το θεώρησα αυτονόητο γιατί είναι απο Infoquest και αυτοί μόνο Global βάζουν. Έκανα λίγη έρευνα παραπάνω και λέγεται οτι ίσως τον Ιούνιο βγει η καινούργια MIUI 9 βασισμένη σε Android 7. Ελπίζω να την βγάλουν και για Global γρήγορα.
-
Αναβάθμιση Σε Nougat
ΜήνυμαΓεια σας, αγόρασα πριν λίγες μέρες απο Κωτσόβολο το Redmi 4 Pro και είδα οτι έχει εγκατεστημένη την έκδοση 8.1.2 που βασίζεται σε Android 6. Εμείς που αγοράσαμε απο Ελλάδα θα πάρουμε αναβάθμιση σε 7; Και αν ναι έχει ακουστεί πότε;