Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 579.

• TWRP & αλλαγή Rom

SoNik+ - - Mi 11 Lite 5G NE (Lisa)

Μήνυμα

Παράθεση από itmaster99: “Ναι έχω το ΝΕ Εγκατέστησα λοιπόν από το PC την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11LE_XM11Lite5GNE_V13.0.2.0.SKOCNXM_v13-12-fastboot.zip Οπότε δεν υπάρχει recovery παρά μόνο το βασικό miui recovery 5.0 Να υποθέσω λοιπόν ότι updates μπορώ να κάνω μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμες fastboot roms ? ή μπορώ να ακολουθήσω άλλη διαδικασία ? και ποια θα είναι αυτή ώστε όλα να είναι ο.κ. ? ” Ναι μονο miui recovery εχεις τωρα! Καπως ετσι δηλαδη ακολουθεις την διαδικασια αλλα με την ρομ του κ…

• Redmi note 6 pro κολλήματα

SoNik+ - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Για να το κανει μετα απο μερες με οποιαδηποτε ρομ, μηπως κατι απο αυτα που βαζεις εσυ αργοτερα δημιουργεί το θεμα? Επισης παιζει ρολο το οτι ειναι και αρκετα παλιο το κινητο μπορει σιγα σιγα να μην λειτουργουν σωστα ολα τα εξαρτηματα μεσα

• Xiaomi Redmi Note 7

SoNik+ - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από apos: “Καθε γνωμη δεκτη κοιταζω για συσκευη λογω οτι το RN7 εχει σχεδον ξεκολλησει ολη η οθονη απ το πλαισιο και η μπαταρια εχει πει το ποιημα budget 250 ευρω redmi note 10 pro κοιταζω και το redmi note 11pro 5G μπας και πεσει λιγο η τιμη δεν με ενδιαφερει το 5G camera απλα εχουν snapdragon ξεκλειδωμα δλδ και περασμα rom της ομαδας η λεω τωρα εγω υπομονη οσο παει να ρθει και το redmi note 12 με τον Qualcomm SM4375 Snapdragon 4 Gen 1 (6 nm) καθε αποψη δεκτη ” Δες και poco x4 pro απο …

• Εγκατάσταση TWRP χωρίς CMD

SoNik+ - - Mi 10T/Pro (Apollo)

Μήνυμα

Παράθεση από Kritikos44: “Ευχαριστώ για την επισημανση με την TWRP Ξερω τι ειναι η καθε ROM απλα ηθελα να σιγουρεψω οτι ειναι η σωστη για το PRO μιας και δεν το αναφερει στον τιτλο της Οσον αφορα την ερωτηση αν ειναι δυνατο - ασφαλες να περασω TWRP και ΧΤRV με τους τροπους που δειχνουν τα βιντεο ??? ” Nαι αυτος ειναι ο κλασσικος τροπος να περασεις twrp οπως δειχνουν τα video! καλυτερα βαλε stable rom αυτη που λεει 13.0.6.0

• Παράθεση από topmar: “Ναι, την original έχω... Αυτή...Είναι EU... Οπότε, αναμονή για ΟΤΑ; 5f25fe6064ef8bce63f4c7aa9769f0bd.jpg Poco X3 Pro 6/128 ” απο 25/7 εχει να παρει αναβάθμιση το x3 pro.. απλα ναι υπομονη μεχρι να βγει η επομενη

• Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά βρέθηκε τρόπος να ξεκλειδώνουμε και τα κινέζικα version ή όχι? Από όσα διάβασα ναι, απλά κάποιος μία επιβεβαίωση. Σκέφτομαι για το 12s pro ή το ultra αν το βρω καλή τιμή στην Κίνα ” γιατι απο ποτε δεν μπορουσαμε να ξεκλειδώνουμε κινεζικα version? εννοω προσωπικα δεν θυμαμαι να υπηρχε καποιο θεμα

• Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από MIUI_ART: “@vitriolis2003 Έχει σταματήσει η διανομή των ROM για το Mi 9 εδώ και πολύ καιρό. Μία από τις πιο πρόσφατες Stable ROMs που είχαν βγει για την συσκευή σου είναι αυτή >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_V12.5.5.0.RFACNXM_v12-11.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Θα πρέπει όμως να κάνεις Format Data από το TWRP Recovery μόλις την εγκαταστήσεις για να μην έχεις προβλήματα, και να σετάρεις την συσκευή σου από την αρχή. Είναι καλύτερη και νεότ…

• Παράθεση από tomsak: “Καλησπέρα Έχοντας το Poco x3 Pro μια αρκετά ικανοποιητική συσκευή εχω αποφασίσει να αλλάξω και να παω σε μια νεότερη συσκευή η οποία να έχει 5g nfc & να είναι 256 -8 και την δυνατότητα να αλλάξω ρομ βάζοντας ρομ της ομάδας με την λογική να υπάρχει Google dialer για την ηχογράφηση κλήσεων. Θα ήθελα εαν είναι δυνατόν να μου προτείνεται σε ποια συσκευή να κοιτάξω γιατί έχω ψιλοχαθει. (Πχ Poco x4 Pro Xiaomi 11t pro) την άποψη σας) Ευχαριστώ πολύ ” Kαλησπερα! Δυστυχώς αυτην την …

• Gov.gr wallet - Magisk

SoNik+ - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από Chris.mui: “Ειπα να βαλω την XTRV 13 αλλά σιγα μην ήταν ευκολο :))... Πηγα στις ρυθμισεις --> Update --> Διαλεξα το παραπανω αρχειο αφου πρωτα το ειχα βαλει στη συσκευη ---> μου εγραψε οτι θα μπει σε recovery για να συνεχισει... Bootaρει σε TWRP (3.4.0-H-11-12-2020 by geoanto555) και αφου ξεκινησει να κανει decrypt partition σταματαει και με βγαζει στην αρχικη οθονη του TWRP... Δοκιμασα απο εκει να παω Install --> Να διαλεξω την rom ---> Αλλα βγαζει κατι κοκκινα λαθη και αναγκαστικα…

• Μπερδεμένος

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

αυτο με 5g και snapdragon 695 παιρνεις.. οχι αυτο με mediatek!

• Παράθεση από dhmlaz: “Καλησπέρα και ότι καλύτερο σε όλους , ιδιαίτερα στους διαχειριστές της ομάδας Που θα βρώ την ρομ με στοιχεια : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.1.0.RFDCNXM_v13-11.zip ” καλησπερα! οριστε xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.1.0.RFDCNXM_v13-11.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other

• καλησπερα! εμ γιατι πολυ απλα δεν το πας αλλου που ισως μπορουν να το ψαξουν περισσοτερο :p

• Redmi note 10 pro

SoNik+ - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Παράθεση από mparaxir: “ναι το ξερω οπως ειχα στο νου μου το αλλο που μου ειπες το mi9 lite αλλα δυστηχως ακουω συνεχεια ασχημα σχολια για το συγκεκριμενο και στο yotube δεν λενε και τα καλυτερα λογια. πιθαονον θα παω για το redmi note 10 pro και ας φαει εολ ετσι και αλλιως και το 12 να παρω σε δυο χρονια ετσι οπως τα εχει κανει η xiaomi eol θα παρει και αυτο. αμα καθε 2 με 3 χρονια αλλαζουμε κινητα αστα. αλλα οπως ειπες ο καθενας εχει τα κριτιρια του ” θα μπορουσες να κοιταξεις και poco x4 pro.…

• Καλησπερα! Tο πιο φθηνο παρε αμφιβάλω αν θα καταλαβαίνεις καποια διαφορα μεταξύ τους (οχι εσυ συγκεκριμένα, γενικα) Αααντε στην φορτιση μονο του note 11 που θα ηταν πιο γρηγορη.. οπως κ η αποφόρτιση φυσικα λογο 4500mah και πιο ενεργοβορου cpu..

• Μαύρη οθόνη

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δοκιμασε να το αφησεις για φορτιση οοολο το βραδυ..μετα δοκιμασε την επομενη να το ανοιξεις

• xiaomi 11T

SoNik+ - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπερα! Αν μιλαμε για αυτο το κινητο Xiaomi 11T - Full phone specifications καμια δεν μπορεις :p Γενικα οι συσκευες που εχουν mediatek επεξεργαστη δεν τα πανε και πολυ καλα με custom rom γενικα αλλαγές-διαμορφώσεις τέτοιου τυπου!

• Παράθεση από zedi1: “Καλησπέρα, Έχω ένα Redmi 4x, 2/16 και θα ήθελα να ξέρω αν (και πώς) μπορώ να το φτιάξω 3/32. Γίνεται; Εχει κάποιος καμμία ιδέα; ” Καλησπερα! απο 2gb ram 16gb rom να το πας 3 και 32? Λιγο αδυνατον μου ακουγεται αυτο παντως Αν το κανεις επειδη δεν εχει πλεον χωρο να βαλεις και τιποτα και επειδη ειναι λιγη η ραμ πλεον, βαλε καμια custom rom.. ειτε την δικια μας ειτε καποια asop-lineage-havoc εχει διαφορες τελος παντων που δεν ποιανουν και πολυ χωρο στο κινητο κ λογικα θα τρεχει…

• Παράθεση από Spaceboyagr: “θα μιλάω οπως θέλω εγώ και δεν εκανα κανένα λαθος τώρα τι λες εσύ και ο καθε ασχετος εδω μεσα ειναι δικό σας προβλημα, η συσκευή δεν επανέρχεται ετσι οπως λέτε εσείς δεν εχετε ιδέα και λέτε ο καθε ενας το κοντό και το μακρυ του, fastboot δε μπαινει πως θα κανει flash ε? Συνδέεται στο mi account και μετα απο λίγο δείχνει error authorization account τι δε καταλαβαινεις ? ” φιλε μου αφου δεν μπορουμε να σε βοηθήσουμε καλυτερα πηγαινε σε καποιο εξειδικευμένο καταστημα να σ…

• Παράθεση από Pentou: “ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ USB ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ” Καλησπερα! αυτα που σου εδειξε ο amavroudis απο πανω τα ειδες καθολου? πχ να αφησεις το κινητο στην φόρτιση 5+ ωρες κα να δοκιμασεις μετα αν ανοιγει

• Παράθεση από Papazoglou Nikos: “Καλησπερα σας! Ειμαι κατοχος του xiaomi redmi note 9 pro 6/128 χωρις unlocked bootloader μαμα το κινητο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα δεν μπορω να εκινησω την εφαρμογη all vault καθολου μα καθολου.. ενω την εγκαθηστω κανονικα απο playstore δεν μου την εμφανιζει στις ρυθμισεις στην ενοτητα της αρχικης οθονης αλλα ουτε και παρατεταμενα στην αρχικη εαν πατησω.. τι παιζει;; Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων! ” Καλησπερα! πως ακριβως λεγεται η εφαρμογη που λες να δοκιμασω…