Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 579.
-
Αντιγραφή επαφών
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα @chasiotismatthaios οποιαδηποτε πληροφορια για το google contacts εχεις εδω Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και... & Προσθήκη, μετακίνηση ή εισαγωγή επαφών Οι επαφες σου αποθηκεύονται αυτοματα στο mi λογαριασμο σου εαν εχεις ανοιχτο το mi cloud και τον συγχρονισμο εαν ψαξεις στο φορουμ υπαρχουν διαφορες ερωτοαπαντησεις για αυτο το θεμα πχ εδω ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΟ XIAOMI Mπορεις να δεις τις ρυθμίσεις του mi cloud πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις>Συνχρονισμος και εκει να μαθεις περισσοτερα για …
-
Παράθεση από sharkimi: “Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ..Υπάρχουν εταιρίες που το χρησιμοποιούν ακόμη αυτό η έχει να κάνει με την έκδοση android;Δηλαδή να έχει καταργηθεί στα καινούρια τηλέφωνα. ” Τίποτα νασε καλα! Ειναι αναλογα το keyboard που θα εχεις βαλει-κατεβασει στο κινητο σου, ασχετα με την version του android το μοντελο κινητου κλπ δεν εχει σημασια... Απλα πρεπει να βρεις keyboard οπως το GO keyboard που να υποστηρίζουν ακομα αυτο το 'στυλ'
-
Παράθεση από sharkimi: “Ναι φίλε SoNik+ Αυτό ακριβώς.Το θέλω για μια φίλη που έχει μείνει στην παλαιολιθική εποχή... ” hmmm λοιπον @sharkimi το layout-στυλ αυτο ονομαζεται Τ9 αυτα που χρησιμοποιουμε εμεις τα κλασσικα πλεον λεγονται qwerty... T9 layout εχει το go keyboard (δεν θυμαμαι καποιο αλλο γνωστο keyboard) οταν το κατεβασεις θα πας στις γλωσσες πχ αγγλικα και σου εχει να επιλεξεις qwerty, qwertz, Τ9 κλπ εσυ θα βαλεις Τ9. Μερικα αλλα Τ9 layout keyboard ειναι το A keyboard το perfect keyboar…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευκολακι φετος... Συγχαρητήρια σε ολους που ψήφισαν!
-
Παράθεση από vasilhs: “Καλησπέρα στην κοινότητα, μετά από δεκαπέντε μήνες στο forum (κάλιο αργά παρά ποτέ...) αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ τα φώτα τών "ειδικών". Εχω ένα Mi5 με τα παρακάτω στοιχεία: Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (δεν είμαι και κανένας απαιτητικός χρήστης), και όλα πάνε καλά απο την μέχρι τώρα "συμβίωσή" μας. Επειδή όμως με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα (root, twrp, Ελληνικές rom, κλπ) έχουν λίγο πάρει τα μυαλά μου αέρα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να μ…
-
Πρόβλημα με οθόνη Xiaomi mi A1
SoNik+ - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΓνωρίζεις-Θυμάσαι ποτε ξεκινησε αυτο πχ μετα απο καποιο update η εβαλες κάποια εφαρμογή κλπ?
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έσκασε μύτη στην τρούπα ο νέος mod αλλά ξεχάσατε του ανθρώπου να του πούμε ότι σε ετούτη την γωνιά έχουμε ασυλία. Καλορίζικος κιόλας @SoNik+ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ωχ... δεν ενημερώθηκα για κατι τετοιο :p Thanks!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εδώ σε κάνανε συντονιστή με μόλις 14... ” Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “(morningafter) Ευτυχώς, γιατί, προς στιγμή, μ' έλουσε κρύος ιδρώτας εσύ ρε φίλε, δεν έχεις το δικαίωμα να ποστάρεις, καλά καλά, τσατ εδώ μέσα (31+ μνμτα) και σε κάνανε, τι σε κάνανε κιόλας? ωρέ μπράβο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49708/ ” Ναι μισο να γραψω καμια 500αρια ποστ σαυτο το thread για να τσαταρο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ανυπόστατο το ερώτημα...εκεί μέσα...δε σ' έχω πιάσει στον στόμα μου ΚΑΝ!!!! ” Καταχρηση εξουσιας λεγεται! Πλακα κανουμεεεεε
-
Magic WormHole
Μήνυμαπφφ ποσες μερες να βαλω εκει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49707/
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΠαράθεση από DimosVas: “Α νταξει τωρα καταλαβα. το ειδα οκ. το βρισκω αδιανοητο παντως με τοσες χιλιαδες εφαρμογες και να μη υπαρχει καποια που να δειχνει ολα τα χαρακτηριστικα του κινητου. ” Υπάρχει εφαρμογή για να σου δείχνει τα specs μια πολυ γνωστη πχ ειναι το cpuz Η πολυ απλα μπορεις να πατησεις στο play store την λεξη specs και τα πρωτα app που σου βγαζει κανουν αυτο που θες, να σου πουν specs κλπ
-
Mi mix 2 otg προβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από popolaros: “Ευχαριστώ για την απάντηση σου.απολυτα κατατοπιστικός.και μαρεσει που αγόρασα original ανταπτορα. Original Xiaomi αντάπτορας Type-C Male to Micro USB Female. στα link που εστειλες αυτά είναι USB type c χωρίς ανταπτορα? ” Αυτα ειναι οπως ειναι και ο φορτιστής σου κατευθείαν δηλαδη type C! Oπως αυτo που αγορασες η σαν κατι τέτοια που ειχα Type-C Micro USB Adapter OTG Data Sync Charger Connector With Key Chain Lanyard | eBay σε μενα δουλεψαν μονο για φορτιση και να το διαβα…
-
Mi mix 2 otg προβλημα
ΜήνυμαΚαλησπερα @popolaros Ειχα παρόμοιο θεμα παλιότερα και απλα κατέληξα στο οτι με κατι απλα κλασσικα ανταπτορακια δεν θα κανεις δουλεια Τα περισσοτερα δεν τα βρισκει με ανταπτορακι...λογο ανταπτορα. Σιγουρέψου οτι λειτουργεί βεβαια το ανταπτορακι σου! Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ αυτα τα 2 τα οποια δουλευουν: 3in1Type C USB-C to USB 2.0 TF Micro SD OTG Card Reader | eBay Type C USB-C USB 3.1 Male To USB Female OTG Data Adapter For OnePlus 3T MacBook | eBay Να προτιμάς καλωδια, usb κλπ που εχουν εξαρχη…
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα @Gakis Sirinakis Οοολα αυτα τα εχεις κανει απο το ιδιο WiFi δηλαδη με την ιδια ip? Χωρις να εχει γινει reset η κατι στο μοντεμ?