Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 579.

• Το max που πιάνω ειναι 4 ωρες sot με οποιαδήποτε ρομ..πιο πανω δεν :p με πολυ χρηση και οοολη μερα internet fb insta klp.. 1 sim Το μεσο όρο δηλαδη ειναι 3 ωρες και κάτι.. Παίζουν αρκετα ρολο βέβαια gps,Bluetooth,sync, ποσα app τρέχουν στο background το αν εχεις δόνηση στο πλήκτρολόγιο το αν παίζεται κάποιο game η αν απλα τρέχετε εφαρμογες κλπ κλπ Μακαρι να ειχε το mi5s εστω την μπαταρια του note 4x νομιζω θαταν τοπ το κινητό μετα :p

• Καλησπέρα @gchris Δεν ειναι φυσιολογικό αλλα επισης δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις μια 'πειραγμενη' rom που σου εχουν βαλει με οτι αυτο συνεπάγεται...Ασε που δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει αυτη η ρομ μεσα και τι ρυθμίσεις χρησιμοποιεί. Καλυτερα που εγινε αυτο τωρα, θα δεις οτι μετα απο τις οδηγίες παραπάνω του George Kaggelaris θα ειναι αρκετα πιο διαφορετικό το κινητό σου με πολλες νεες λειτουργίες που δεν ειχες! Μην ξεχασεις να κρατησεις backup απο φωτογραφίες αρχεία κλπ!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Φορτιστης

SoNik+ - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Καλησπερα @Spp To mi note3 εχει θυρα type C Μηπως τα αλλα που δοκίμασες είχανε την 'κλασσικη' θύρα micro usb? cq5dam.web.372.372.jpeg Αριστερα το type C του mi note3 και δεξιά το κλασσικό micro usb!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Mi Bluetooth Headset Youth Edition Review

SoNik+ - - Mi Bluetooth

Μήνυμα

Nice review...As always from you! Thanks for sharing

• Παράθεση από SEFIS33: “Παράθεση από johnmlrs: “Ημουν και εληξε η συνδρομη..Φυσικα και θα ξαναγινω!!!!!!!!! =============== Δεκ 27th 2017, 8:37am =============== Καλημερα. Χθες περασα την ελληνικη V9.1.3.0.(stable) και παρατηρω οτι οι 2 πυρηνες απο τους 4 δεν λειτουργουν,συμφωνα με το cpu-z. Οταν κανω επανεκκινηση δουλευουν και οι 4 για λιγο και μετα σταματουν παλι οι 2.. Ετσι πρεπει η κατι δεν παει καλα? Με παλαιοτερη ρομ δουλευαν συνεχως και οι 4... ” 1 Welcome to the club... Εχχεχεχχεχχεχεχεχε…

• Παράθεση από Ch_Anti: “Παράθεση από kinos: “Στο mi5s ολα οκ με την ρομ! Μονο στην αρχη ταλαιπωρήθηκα λιγο να βαλω το mi account password μου διοτι το πληκτρολογιο ηταν μονο ελληνικα και δεν μπορουσα με τιποτα να το βαλω αγγλικα ” Λογικά προχώρησες με factory reset σωστα; Γιατί εγώ μόνο με wipe dalvik+cache πάνω από την 8.5.4 δεν αντιμετώπισα αυτό που αναφέρεις. ” Ναι ακριβώς! Ειχα αρωμα dev πιο πριν και ειπα να δοκιμασω την stable Φαντασου για 2 γράμματα του κωδικού μου πηγα και εκανα copy paste…

• Στο mi5s ολα οκ με την ρομ! Μονο στην αρχη ταλαιπωρήθηκα λιγο να βαλω το mi account password μου διοτι το πληκτρολογιο ηταν μονο ελληνικα και δεν μπορουσα με τιποτα να το βαλω αγγλικα :p

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από gvoi: “Μπορεί να σε απογοητευω αλλα φουλ για το μωρό δεν έχουμε βρει ακόμα.. Όλα τσουρουτικα είναι. Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Σοβαρά;Και το Rn4x που είχα για λίγο, είχε καμπυλωτή οθόνη αλλά είχα βρεί ένα τζαμάκι (PZOZ εάν δεν κάνω λάθος) που το σκέπαζε ολόκληρο. Βέβαια δεν ήταν διάφανο...ήταν από αυτά που έχουν Μαύρο ή άσπρο πλαίσιο πάνω κάτω. Νομίζω είχα δεί κάποιες φωτό από Mi5s με τέτοιου είδους τζαμάκι επάνω. Εντωμεταξύ, αυτό που φοράει το δικό μου, εί…

• Παράθεση από bilis1234: “Καλημέρα και καλό μήνα θα ήθελα να ρωτήσω που βρησκω την ρυθμηση για να βγάλω το κλείδωμα οθόνης που μου βγάζει πριν το μοτίβο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κατάλαβα καλα αυτο θες! Settings>lockscreen & password>set screen lock>skip swipe screen Επίσης καλό μήνα

• Παράθεση από jokerdark91: “κάποια πιο "ανώδυνη" λύση , χωρίς να χάσω αρχεία , δεν υπάρχει? ” Εισαι σιγουρος οτι κατεβασες την σωστη ρομ απο το site δηλαδη αυτη εδω MIUI ROM for Redmi 4 Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την κατεβασες μετα πατησες στο updater επελεξες τις τελιτσες πανω η τελος παντων πηγες στις επιλογες και πατησες να διαλεξεις εσυ αρχειο για update ΚΑΙ επελεξες το σωστο αρχειο δηλαδη 8.5.4.0 και οχι την προηγουμενη που εχει ηδη κατέβει? Δοκίμασε αυτο που σου ειπ…

• Double tap wake

SoNik+ - - MIUI Store

Μήνυμα

Μπορεις να ψαξεις στο app store αν θες καποιο app search?q=wake screen&c=apps&hl=en πχ το Double Tap Screen On and Off ή το KnockOn - Screen On / Off και γενικα εχει αρκετα δοκιμασε μερικα να δεις ποιο σε βολεύει και αν δουλευουν στην συσκευη σου.

• Xiaomi RN3 PRO SE flex cable

SoNik+ - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Αποτι ειδα και εγω φιλε μου πολυ δυσκολα θα βρεις για special edition... Δες μηηηηπως κανεις καμια μοντα η κατι και βαλεις του kenzo

• Mi4c

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tsr21: “Καλησπέρα παιδιά, καλύτερη ρομ για mi4c σε απόδοση μπαταρίας κ γενική απόδοση κινητού ? ” Πολυ γενικο αυτο που ρωτας :p δοκιμασετες ολες και θα εχεις μια γνωμη για το ποια ειναι "καλυτερη" Μην περιμένεις παντως τεραστιες διαφορες στην αποδοση μπαταριας... Αν απλα θες μια καλη ρομ και ναχεις το κεφαλι σου ήσυχο βαλε καποια απο τις stable

• Καλα τι πάθατε ολοι mi5s πηρατε 'μεγεια' κ καλοριζικο μαγκες! Οριστε και το λινκ που αποτι καταλαβα θα σας χρειαστει Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion ολες οι versions για το google camera καθε λιγο ανεβαζει καινουριες version Εχετε αρκετες πληροφοριες στα λινκς του λινκ που σας εδωσα, μη ξεχασετε να ενεργοποιησετε το api2 εαν δεν ειναι ηδη ενεργοποιημενο μερικα features οπως το slow motion συνήθως δεν λειτουργεί χρειαζεται να πειραξετε το media_profiles.xml αρχειο...με λ…

• Στο mi5s για 1η φορα μετα απο πολλους μηνες μου εκανε κατι περιεργα με την 7.10.27 πχ εκανε ενα reboot στο ακυρο τελειως, το wifi κόλλησε ανοιχτο και δεν έκλεινε επρεπε να κανω reboot για να στρώσει...Γενικα ολα οκ απλα εχει που κ που μερικα 'σκαλωματακια'

• Παράθεση από vortalhe: “Καλημέρα θέλω ν περάσω την Google camera μέσω twrp. Αλλά στο twrp δεν μου εμφανίζει τους φακέλους όπως download κλπ ” Βαλε το apk κανονικα install και απλα δωσε του full permissions Μπορεις να ενημερωνεσε εδω σχετικα με τις καινουριες εκδοσεις του BSG google hdr... (bsg ειναι αυτος που εχει modari το apk για το mi5s) Modified Google Camera apks Οπως βλεπεις αυτη ειναι η πιο προσφατη εκδοση 5.1.014_v1.2 Αλλα αν θες κατι πιο stable πας σε ivanich's apk δηλαδη αυτην την εκδο…