Απο οσο εχω ψαξει ειναι λογο του οτι δεν μπορω να το βαλω τον λογαριασμο στην κατασταση mi ξεκλειδωματος. Και με stable το ιδιο μου βγαζει υποθετω πως κατι γινεται με τον λογαριασμο οποτε λεω να κανω καινουριο και βλεπουμε. Τι λετε?
Λοιπον μετα απο αρκετο σπασιμο νευρων! καταφερα να το βαλω ξανα σε edl mode διοτι οταν ειχα bootloop το μονο που μπορουσα να κανω ειναι fastboot και το stock recovery που ειχε το κινητο. Ξανα flashαρα την official dev και παρατηρησα πως στην περιοχη δεν μπορω να αλλαξω την Κινα..
Καταρχας ευχαριστω για τον κοπο σας! το εκτιμω! George ειναι το πρωτο μου xiaomi και δεν εχω αλλο λογαριασμο. Εχω συμπληρωσει 100% τον mi λογαριασμο και find device on. Δεν ξερω τι γινεται με αυτο το μαραφετι
Θα το δοκιμασω και θα σου πω αυριο.Αν και το λαθος ειναι στο οτι δεν μπορω να βαλω στην κατασταση unlock τον λογαριασμο. Μακαρι να γινει αλλα χλωμο το βλεπω..
Can't bind account απο οσο θυμαμαι Το κινητο απο οτι καταλαβα μονο με edl μπορεις να flashαρεις rom αλλα μεχρι εκει. Οποτε σκεφτηκα αν γινεται να βρω twrp και να το βαλω στο official rom μηπως και δουλεψει χωρις unlock