Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 579.

• Βοήθεια για Redmi Xiaomi 9T

SoNik+ - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Παράθεση από stagml: “Το έχω κάνει αλλά πάλι μου ζητάει κωδικό χρήστη. Ψάχνω κάτι μέσω του fastboot ” Δοκιμασε αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κανει youtube.com/watch?v=FTasa2IldhI Εκει προς το τελος που παταει το ανθρωπάκι προσπάθησε να το κανεις πολυ γρηγορα

• roms differences

SoNik+ - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Hello! Its exactly the same rom.. Gr has some extra tweaks-modifications and some times UI customizations. Please use English next time!

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

SoNik+ - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από GeorgeHtz: “μια ερωτηση. Με ξεκλειδωμενο το κινητο (εγκατεστημενη η xtrv stable 12.0.6) μπορει κανεις να πληρωσει ανεπαφα με το NFC, γιατι οταν σεταρω το gpay μου λεει οτι το κινητο ειναι rooted unlocked κτλ και δεν με αφηνει να πληρωσω. Ποια ROM πρεπει να βαλω ωστε να λειτουργει το gpay? ” Mi 11 ultra downgrade δοκιμασε γενικα με magisk hide κλπ μπας και γινεται τιποτα

• Παράθεση από loran: “Χαίρετε, ποιά MIUI based ROM προτείνετε που να συνεχίζει να παίρνει updates OTA; Πλέον το κινητό έχει μείνει σε Android 10/MIUI12. Ευχαριστώ ” Χτες (27-12-2021) πηρε update η global stable σε V12.0.3.0.QEAMIXM.. πολυ φοβαμαι ειναι απο τς τελευταιες αν οχι η τελευταια :p Η δικια μας και χιαομι ευ που ειναι china based rom ειναι στην 12.5miui V12.5.2.0.QEACNXM αλλα ποοοσα updates να παρει ακομα.. αν παρει Με λιγα λογια οτι εχει να κανει με miui σε αυτην την συσκευη αργοπεθαινε…

• Xiaomi Redmi Note 7

SoNik+ - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από gorgo77: “Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω. Έχω πρόβλημα όταν με καλούν ακούγετε ελάχιστα ο συνομιλητής. Με ακουστικά δεν έχω πρόβλημα. Μπήκα στο kernel όπως διάβασα και έκανα διαφορά test. Στο receive ακούω πολύ χαμηλά όπως όταν με καλούν. Δεν ξέρω αν το έχω γράψει και στο κατάλληλο νήμα. ” Δεν ειναι καθολου απιθανο να "χαλασε" το ακουστικο..ειτε σκόνες ειτε υγρασία κλπ η να σου έπεσε καμια σταγονα νερο η κατι, μου ειχε τυχη να πεσει νερο πανω και ακουγοταν πολυ χαμηλα για καποιο διαστημ…

• Hdd recovery

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Άστα να πάνε και έχω ξενερώσει, για τις φωτό ξενέρωσα περισσότερο... ” Αν σε παρηγορεί :p εχω πατησει πανω απο 4 φορες καταλαθος wipe data στο TWRP recovery (σου σβηνει τα παντα στο κινητο με λιγα λογια) Εχω αλλαξει rom πολλες φορες χωρις να κρατησω τιποτα.. πλεον λεω νταξ σιγα θα ξαναβγαλω φωτος :p

• AOSP αξίζει;

SoNik+ - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από dominicus: “[ROM][PORT][UNOFFICIAL][kenzo/kate][11] LineageOS 18 [STABLE] [25-08-2021] | XDA Forums Πως σας φαίνεται αυτό; ” Καλες γενικα οι LineageOS ειναι μια καλη εναλλακτική αλλα θαταν καλυτερα αφου ψαχνεσαι που ψαχνεσαι, βαλτες μια μια και δες τες για λιγες ωρες-μερες μετα μπορεις ναχεις μια γνωμη για ολες

• Παράθεση από stavaister: “Καλημέρα σε όλους . Αγόρασα το POCO F3 καινούριο πριν 20 ημέρες..... ” Οπως αναφερθηκε παραπανω δοκιμασε αλλον παροχο με αλλη σιμ και επισης μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων απο ρυθμισεις-η συσκευη μου Αν δεν δουλευει σωστα με διαφορες σιμ προφανως και μπορεις να το γυρισεις πισω για service-αντικατασταση!

• Πρόβλημα με redmi note 9

SoNik+ - - RedMi Note 9 (Merlin)

Μήνυμα

@Mikesp21 πήγαινε μια στς ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων βρες την καμερα και κατω δεξια Εκκαθαριση δεδομένων και εκκαθαριση ολων των δεδομενων.. Πατα και στις αδειες αν σαφηνει να αλλαξεις κατι αποδεξου τα ολα.. κανε και ενα restart αν δεν εχεις κανει καθολου! Οπως επισης δοκιμασε μια απο τις εφαρμογες παλι να πας στο viber πχ και να δωσεις αδεια σε ολα οτι σου ζηταει κανε αυτα τα 2 κ δοκιμασε ΜΕΤΑ να βγαλεις μια φωτο και να την στειλεις μεσω viber.. Αν συνεχιζει το προβλημα δοκιμασε ν…

• Hdd recovery

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Πρέπει να έχω δοκιμάσει καμιά 15αριά προγράμματα.. ” ε δεν νομιζω τοτε να αλλαξει κατι.. τζαμπα ψαχνεις

• Hdd recovery

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Έχεις κανένα να δοκιμάσω; ” Εμ οχι.. γιατι κανενα δεν κανει κ τιποτα τς προκοπης :p

• Hdd recovery

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@SoNik+ τελικα δεν βρίσκει τίποτα το πρόγραμμα. Με άλλα που βρίσκει αρχεία δεν είναι καν δικά μου, δεν ξέρω πως τα βρίσκει. ” Περιεργο.. παντως εγω ποτε δεν εκανα δουλεια με τετοια προγράμματα :p

• Redmi pro

SoNik+ - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other παλιααα συσκευη! :p αυτη πρεπει να ειναι η τελευταία!

• Hdd recovery

SoNik+ - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Ναι αυτό επέλεξα. Θα δημιουργήσω partition, να δω τι θα βρεθεί.. ” Τελικα βρισκει τιποτα? ρωταω γιατι οσες τετοιου τυπου εφαρμογες και να εχω δοκιμασει δεν εχω καταφερει κ πολλα.. κ γενικα οι περισσοτερες εφαρμογες λενε οτι βρισκουν αλλα στην τελικη κανενα δεν βρισκει και κατι.. μονο αν ειναι σε τελεια κατασταση ο δισκος κλπ :p

• Παράθεση από chrisosfp: “Γεια σας. Έχει αλλος πρόβλημα με τη σκοτεινη λειτουργία στο messenger και fb? Κάνει σκοτεινά και τα γράμματα και δε ξεχωρίζω τιποτα... ” δοκιμασε να πας στς ρυθμισεις-προβολη-περισσοτερες επιλογες σκοτεινης λειτουργιας και στην λιστα παρακατω βγαλε το messenger.. βασικα βγαλτα ολα καλυτερα και οσες εφαρμογες εχουν dark mode βαλτο απο τις ρυθμισεις τους μεσα στην εφαρμογη την ιδια..

• Παράθεση από Dionysis_cfu: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70429/ Καλησπέρα, καλό μήνα (δεν είπαμε), αναμένω το ξεκλείδωμα απο την xiaomi (Mi 10T PRO) για να βάλω την rom των παιδιών και είπα να αναβαθμίσω σε MIUI 12.5, μέσω του Update δεν βρίσκει νέα αναβάθμιση όμως και παρατήρησα ότι έχω την MIUI GLOBAL 12.1.4.0 (RJDEUXM) με σνημέρωση ασφαλείας από 1.2.2021, συνημμένο screenshot. Πήγα στο site Mi 10T / 10T Pro / Redmi K30S – MIUI Download Xiaomi Official ROM (ezbox.idv.tw) να κατεβ…

• Παράθεση από Anritsu: “Καλημέρα παιδια. Δεν ξέρω πόσοι παίζετε παιχνίδια με το τηλέφωνο . Τον τελευταίο χρόνο που έφαγα σκάλωμα με ένα , η σουπερ ντούπερ άμολεντ έχει κάνει αποτύπωμα στις μόνιμες ενδείξεις του παιχνιδιού (χειριστήρια , στόχος κλπ ) . Ακόμα και το παιχνίδι να μην έπαιζα , έχει κάνει αποτύπωμα ακόμα και η μπάρα κάτω με τα 3 βασικά πλήκτρα πλοήγησης . Αυτο ειναι χαρακτηριστικό όλων των οθονών ή μόνο των amoled ΄ Μια φορά πάντως η οθόνη στο note 8 της συζύγου είναι μια χαρά . Ζωηρότ…

• Παράθεση από gassious: “Μπήκα και κατέβασα το TWRP "twrp_mido_3.3.1_09-07-2019" πρέπει να είναι το τελευταίο από ότι βλέπω. Δεν βλέπω όμως λινκ για την τελευταία MΙUI 11; Κάνω κάτι λάθος; ” xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote4X_V11.0.2.0._83170d_v11-7.1.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other οριστε

• Παράθεση από johnniewalker: “Γεια σας παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο thread αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο. Ανάμεσα στο Redmi Note 10 και το Poco X3 ποιο θα προτείνατε; Θέλω να το πάρω δώρο στον μπαμπά μου, ο οποίος το χρησιμοποιεί πραγματικά μόνο για κλήσεις, facebook, youtube, viber, gmail και καμιά φωτογραφία. Οπότε τα κριτήρια μου είναι η οθόνη, το ηχείο, η κάμερα και η μπαταρία και έρχεται σε δεύτερη μοίρα ο επεξεργαστής. Με μια καλή έρευνα βρήλα πως σε οθόνη και ηχείο κερδίζει το Moji…

• Παράθεση από aopvet: “Να συνδέσω το κινητό στο pc μέσω της εφαρμογής miui+ beta (MIUI+).Κατέβασα και εγκατέστησα την εφαρμογή στο pc και σκαναρα το qr code για να γίνει η σύνδεση με το τηλέφωνο αλλά αποτυγχανε συνεχώς. Και επειδή δεν ξέρω αν φταίει το δίκτυο μου, το pc μου, η rom, η εφαρμογή ή κάτι άλλο ρωτάω αν το δοκίμασε επιτυχώς κάποιος άλλος κάτοχος του mi 10t pro. ” ειναι για china based smartphones δηλαδη για official china roms.. αν παρολα αυτα εχεις custom rom και θες να πειραματιστεις …