Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 579.
-
Update MIUI 12.5 σε Redmi Note 9S
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Efthymis12: “Καλημέρα σας, σημερα μου εβγαλε ειδοποίηση για το καινούριο update σε miui 12.5, εχω το Redmi Note 9S, να το αναβαθμίσω; ή θα "βαρύνει" το κινητο; Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!! ” Υποτίθεται τα updates για καλο βγαινουν, για να φτιαχτουν-να προστεθούν διαφορα στο κινητο επισης το κινητο που εχεις δεν νομιζω να βαρύνει και ποτε με καποια αναβαθμιση :p να ηταν καποιο απο την σειρα με A τυπου redmi 8A redmi 7A κλπ θα μπορουσε.. επισης καλο πασχα με υγεια…
-
Παράθεση από tolisfar: “Περιμένω να ξεκλείδωσω. Ποια είναι η τελευταία xtrv για redmi note 9 Pro? ” Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv12 XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.RJWMIXM_v12-11.zip αυτη αποτι βλεπω
-
Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Τι προσφέρει η αλλαγή από Germany σε Greece? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α τιποτα σε όσους εχουν ήδη greece, απλα ο φιλος δεν μπορει να κάνει update λεει οποτε μπορει με αλλαγη region πχ σε germany ίσως ξεκολλήσει.. στην αρχη που δεν ειχε region greece ειχε σαν προτεινόμενο region germany σε εμάς..
-
Mε το app που σου εστειλα πριν αν το κατεβασες κ το εκανες install το ανοιγεις πας στο αρχειο που θες το επιλεγεις κ μετα στις επιλογες πανω στις τελιτσες σ εχει extract με δικια του εφαρμογη.. ειναι και file manager και κανει extract τα rar αρχεια γενικα αυτο το app. Eπισης.. στην default εφαρμογη εχει αυτο το οποιο σε βαζει να επιλεξεις εσυ με ποια εφαρμογη να ανοιξει το ταδε αρχειο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70158/ παααρολα αυτα μπορεις να κανεις reset app proferences-επαναφο…
-
Χρειαζεσαι εφαρμογη για αρχεια-file manager που να υποστηρίζει το αρχειο που λες το .rar δηλαδη απο default η εφαρμογη file manager η "αρχεια" υποστηρίζει συνήθως μονο .zip [APP][2.2+] MiXplorer v6.x Released (fully-featured file manager) | XDA Developers Forums πχ αυτο τον mixplorer_v6-53 (στο 2ο ποστ τα λινκς) η οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη που υποστηρίζει δοκίμασε μερικες μεχρι να βρεις αυτη που σου ταιριάζει!
-
Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΠαράθεση από nt7561: “Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα κι εγώ το συγκεκριμένο ρούτερ. Για αρχή μόνο προβλήματα έχω. Κατ' αρχήν εμένα έχει την έκδοση 3.0.10 και δεν βρίσκει νέα έκδοση. Στο MIWifi έχω σαν region italy (δεν έχει Ελλάδα), ενώ στο τηλέφωνο (Mi 9T Pro) έχω Greece. Επίσης, απ' οταν το έβαλα δεν μπορώ να συνδεθώ (μόνο με 4G) στο Mi Home. Τι μπορεί να φταίει βρε παιδιά? Έχω σαλτάρει γιατί έχω ένα σωρό mi smart devices και δεν μπορώ να τα δουλέψω όταν είμαι σπίτι, μέσω wifi ” βαλε region ger…
-
share file ???
ΜήνυμαΛογικο να μην υπάρχει.. το messenger app εαν το ανοίξεις κ μονος σου θα δεις πως εαν πας στην συνομιλία σου με κάποιον και πατησεις να στείλεις κατι (στα εικονίδια αριστερα κατω) σε αφήνει να στείλεις φωτό και video τιποτα αλλο.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69997/ Ειτε καντο upload καπου και στείλε το λινκ η με viber κ αλλες παρόμοιες εφαρμογές που επιτρέπουν να στείλεις διαφορα αρχεια.. Mε το messenger lite μπορεις να στείλεις αποτι θυμάμαι
-
Πρόβλημα με την κάρτα μνήμης
ΜήνυμαΚαλησπερα! Δοκιμασε μια και με καποια αλλη εφαρμογη.. πχ [APP][2.0+] MiXplorer v6.x Released (fully-featured file manager) | XDA Developers Forums υπαρχει κ στο playstore νομιζω.. αυτο χρησιμοποιώ εγω ειναι τελεια ειδικα αν εχεις ροοτ κλπ... Επισης φρόντισε να δωσεις πληρη δικαιώματα στην εφαρμογη απο ρυθμίσεις/εφαρμογές/δικαιώματα κ επέλεξε μετα την εφαρμογή και δώσε σε ολα δικαιώματα. Μπορεις να διαγραψεις και απο τον υπολογιστη το αρχειο εαν ειναι τοσο ενοχλητικο (προφανως συνδέοντας το κινητ…
-
Keep Screen On/Poco M3
ΜήνυμαΠαράθεση από memostrikas: “Εννοώ οτι αυτή η εφαρμογή που λέω, αν π.χ έχω το facebook ανοιχτό, για όσο είμαι μέσα στο Facebook η οθόνη δεν σβήνει ποτέ, ασχετα με τις ρυθμίσεις μετάβασης οθόνης σε αδράνεια. Οταν βγω από το Facebook, τότε η οθόνη σβήνει με βάση τις ρυθμίσεις οθόνης. Σε εμένα τώρα δουλεύει η εφαρμογή, αλλά δεν κρατάει την οθόνη ανοικτή και σβήνει καθε 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θέλω να διορθωσω. Σε άλλες συσκευές αυτό γινόταν κανονικά. Μήπως φταίει το MIUI; ” Στο miui πρεπει για καθε εφα…
-
Keep Screen On/Poco M3
ΜήνυμαΠαράθεση από memostrikas: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία! Σε κάθε κινητό μου χρησιμοποιώ εφαρμογή που μου κρατάει συνέχεια ανοιχτό τον φωτισμό σε επιλεγμένες εφαρμογές. Δυστυχώς σε αυτό το κινητό όποια εφαρμογή του είδους και εαν δοκίμασα, το κινητό μετα από ένα λεπτό έσβηνε η οθόνη, παρόλο που η εφαρμογές έδειχναν να δουλεύουν κανονικά. Εξάλλου τις είχα και σε άλλα κινητά μου και δούλευαν κανονικά. Εαν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει, διότι μου είναι αρκετά χρήσιμο αυτό. Επίσης…
-
XTRV STABLE MIUI 12
SoNik+ - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis*68: “Καλησπερα ξερεις καποιος αν θα παρουμε stable miui 12? ” Μπααα δυσκολο.. δεν ξερω αν θα παρει αλλα updates πλεον.. το τελευταιο update γενικα το πηρε 8/3/2020
-
mi 9 Μπαταρια
SoNik+ - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από App Maniac: “Τελικα 6% έφαγε το κινητό. Απενεργοποιησα τη 2η σιμ από το μενού, έβγαλα τα dual 4g, vowifi, volte. ” ψιλονορμαλ ακουγεται για μι9.. κ μενα με μια σιμ τοσο εχανε την νυχτα πανω κατω
-
mi 9 Μπαταρια
ΜήνυμαΠαράθεση από App Maniac: “Το κινητό το έχω αγορασμενο 10μηνες κοντά. Από τότε το έκανε αυτό με miui 10. Ποτέ δεν έχει σβήσει από μπαταρία. Μέχρι 4% το χα φτάσει. Στο 100% το άφηνα λίγο στη φόρτιση και μετά το έβγαζα. Ποτέ ολονύκτια φόρτιση. Παιχνίδια ελαφριά πάντα και fb. Τίποτα άλλο. Ξέρω ότι έχει μικρή μπαταρία και το ηξερα από την αρχή που το αγόρασα και συμβιβάστηκα με αυτό. Τώρα για τη sim με 3g εννοείς να βγάλω το dual 4g και volte και vowifi και να βάλω τη 2η σε 3g; Οι και τις δύο; ” Εννο…
-
Πρόβλημα με την εγγύηση
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Καλό θα ήταν πριν δώσουμε οποιαδήποτε συμβουλή να είμαστε σίγουροι για το τι λέμε. Αν δηλαδή κλείσει ο Κωτσόβολος αύριο το πρωί αυτό σημαίνει ότι όσοι αγόρασαν οποιαδήποτε συσκευή ακυρώνεται η εγγύηση τους; Όχι υπάρχουν νόμοι και εμπορικοί κανόνες το ότι στην Ελλάδα κάποιοι δεν θέλουν να τους ακολουθήσουν δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν . Εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς που σημαίνει ότι στην Ελλάδα μπήκε νόμιμα τότε έκλεισε η όχι τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο ισχύει αυτό που ε…
-
Ram usage
ΜήνυμαΜην σε απασχολεί και τοσο το ποσο ελεύθερη ραμ σου αφηνει το λειτουργικο σου συστημα (miui os) απο την στιγμη που δεν την επιβαρύνεις εσυ με καποιο app και ειδικα σε ενα κινητο με 6gb ram.. Ξερει το miui κ το κινητο να διαχειρίζεται την ραμ αναλογα την χρηση κιολας γιαυτο λεγεται κ smartphone! Εαν ειναι καποιο θεμα στην rom και στο νεο update υποτίθεται θα διορθωθει-θα διορθώνεται σε μελλοντικά updates PS. Αυτα που τρεχεις εσυ αποτι βλεπω στην χρηση μπαταριας τα κανουμε κ εμεις οι αλλοι με σχεδο…
-
mi 9 Μπαταρια
ΜήνυμαΠαράθεση από App Maniac: “Καλημέρα παιδιά. Επιστρεφω στο φόρουμ ... ” Καλησπεραα! Βασικα δεν αλλαζει κατι με το να βαλεις-βγαλεις το TD-SCDMA κλπ απο την στιγμη που το κινητο δεν την χρησιμοποιεί επειδη δεν υπαρχει, δεν υπαρχει κ καταναλωση...μεχρι εκει (οπως ειδες κ στα τεστ σου ειτε με scdma ειτε χωρις η καταναλωση ειναι ιδια) διαφορα 'υποτιθεται' θα υπαρχει αν βαλεις 2g η 3g μονο αντι για 4g που και αυτο αμφιβάλω αν θα εχεις καμια τρελη διαφορα. Με μια σιμ στο Mi9 με οποιαδηποτε miui rom ειχα…
-
Παράθεση από coa00kt: “Καλησπέρα σας Υπάρχει Rom ΜΙUI 12 για Redmi Note 5? Παρακαλώ επειδή είμαι καινούργιος, στείλτε μου το Link να την κατεβάσω. Κατά προτίμηση stable. Ευχαριστώ Κώστας ” Καλησπερα! οχι δεν υπαρχει ακομα.. ακομα δεν το πηραν τα τελευταία μοντελα καλα καλα εδω θα βρεις τς τελευταιες official ρομ detail?device=1700342 κ εδω τς δικες μας αν εχεις xtrv Ελληνικές Stable MIUI ROMs