Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 579.
-
Παράθεση από pechr: “Πάμε και για τα επόμενα... Όταν καταγράφω video με την stock εφαρμογή της κάμερας, τότε ο ήχος από το video παρουσιάζει διακοπές. Δηλαδή σαν να υπάρχουν κενά ηχητικής εγγραφής. Έκανα ήδη καθαρισμό cache κλπ στην εφαρμογή αλλά μάτια. Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλη καλοδεχούμενη Update: Το πρόβλημα δεν είναι στην stock εφαρμογή της κάμερας. Αντέγραψα το αρχειο στον υπολογιστή και ακουγόταν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι στην stock εφαρμογή αναπαραγωγής των video, στο Mi Video. Ο …
-
Κωδικό όνομα συσκευης
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτο που σ εγραψε ο απο πανω ειναι! :p
-
Αρχικά αν σε ενδιαφέρει ο browser μπορεις να βαλεις ανετα mozilla firefox στον οποιο μπορεις να βαλεις κανονικα ολα τα addons-plugins που προσφερει οπως και στον υπολογιστη.. δηλαδη μπορεις να βαλεις ανετα adblock το ublock origin κλπ.. (στο ublock μπορεις να βαλεις και δικα σου files-links για ad blocking +οτι εχει απειρες ρυθμισεις) αυτο οσο αναφορα τον browser.. νομιζω ειναι οτι καλυτερο αυτος ο συνδιασμος ublock+firefox καθως μπορεις να το παραμετροποιήσεις οπως γουσταρεις εσυ.. Τωρα αν θες …
-
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση γιαυτο βασικα Announcement about Redmi 5 Plus & Other devices System Launcher Crash Issue. - General - Mi Community - Xiaomi η επισης μπορεις χειροκίνητα να βαλεις ποιο νεα version MIUI System Launcher APKs - APKMirror Προβλήματα με τον Laucher του MIIUI μετά από αναβάθμιση : Δείτε πώς να λύσετε το πρόβλημα - News from Xiaomi Miui Hellas
-
@pechr με mi router 4A και note 8T ειμαι οοολη μερα συνδεδεμένος με 5g wifi χωρις καθολου αποσυνδέσεις κλπ ειναι σαφεστατα πιο γρηγορο απο 2.4 σε speedtests βγαζει το διπλασιο speed σε σπιτι 80τ.μ ποιανει σημα παντου σε οποιαδήποτε γωνια του σπιτιου σε μερικα σημεια εννοείται πέφτει το σημα χωρις να αποσυνδέεται ομως.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67456/ Δεν ξερω κατα ποσο ρολο παιζει βεβαια το οτι εχω τν δικια μας custom rom.. PS. Ετσι για την ιστορια οτιδηποτε κ να γραψεις στο of…
-
Καλησπερα! Εχει αλλαξει οντως ο χρονος που παιρνει για να φορτισει η απλα τα νουμερα στην εφαρμογη..? το 3200 που επιανε με το 900 που λες εχει πανω απο 3πλασια διαφορα στον χρονο φορτισης δηλαδη αν φορτιζε το κινητο σου σε 1 ωρα τωρα θα θελει πανω απο 3 ΕΑΝ ηταν οντως ετσι.. Επισης το κινητο αναλογα το % που εισαι φορτίζει αναλογα δηλαδη δεν θα φορτιζει με 3200 απο το 0 μεχρι το 99% Αρχικα δοκιμασε αυτον τον φορτιστη που εισαι τωρα με αλλο καλωδιο μετα δοκίμασε παρόμοιο φορτιστη σε volt-mah κλπ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
SoNik+ - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από aouga: “Καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα να ρωτήσω πιο TWRP να περάσω στο xiaomi mi8 (dipper). Η rom που φοράει είναι MIUI Global 11.0.3 (QEAMIXM) Stable (see attached). Έχει παρά πολλά και δεν ξέρω πιο κάνει για την συσκευή μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ” αυτο ειναι το τελευταιο απο miui.gr geoanto555 twrp_dipper_3.3.1_02-11-19_blue_Ss_A-10_lineage1 η αυτο διαλεξε εδω το τελευταίο πριν κατι μερες βγηκε στο official site Download TWRP for dipper
-
Redmi 7-Mi music app.
ΜήνυμαΠαράθεση από Stravoksillo71: “Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον. Για usb stick το 64 gb τα σπάει. Μήπως γνωρίζεις όμως κάτι για external hdd? Έχω έναν του 1 TB και φοβάμαι να μην κάψω κάτι αν συνδεθεί στο smartphone. ” γιατι να καψει κατι.. απλα βαλτο να δεις το smartphone (γιαυτο λεγεται κ ετσι) υποτίθεται στελνει-δεχεται εως καποια συγκεκριμένη ταση ρευμα κλπ οποτε αν ειν να μην δουλευει απλα δεν θα δουλεψει
-
Παράθεση από tzome85: “Σήμερα είδα ανέβηκε καινούργια xtrv stable rom 11.0.17 είναι και για το δικό μας κινητο; ” [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 16/03/2020 1. Γραφει στο 1ο ποστ τι εχει ανεβει απο ρομ ποτε ενημερωθηκε τελευταια φορα και ποιες συσκευες.. 2. Ξαναποσταρει καθε φορα απο ενα καινουριο ποστ ο miui_art για το τι ρομ ανεβηκε και ποια συσκευη.. 3. Μπορεις να μπεις στο λινκ που εχει ολες τς ρομ και να δεις αν υπαρχει ρομ για το κινητο σου και πια εινα…
-
@dhmlaz Οπως αναφέρθηκε παραπάνω αφου ειχες global official rom και ηταν και κλειδωμένο μια χαρα θα ειναι μην σε νοιαζει για τα imei για την ωρα.. (οχι οτι αργοτερα θα σου χρειαστουν σιγουρα αλλα λεμε τωρα) Ναι και οι custom EU και οι δικες μας ρομ εχουν ηχογράφηση, μπορεις να βαλεις ειτε αυτην που δειχνεις ειτε την stable XTRV-MINote10_MICC9Pro_V11.0.7.0.PFDCNXM_v11-9.zip για να μην κάθεσαι και κανεις αναβαθμίσεις και πειραματα με το κινητο καθε βδομαδα...διαλεγεις κ παιρνεις! :p(οι ιδιες ρομ υ…
-
Den exw ellinika
ΜήνυμαΠαράθεση από Lagno Mpifteki: “Το βρήκα τελικά και το έφτιαξα. Απλά ήθελα να έχω την επιλογή της ελληνικής γλώσσας όταν πληκτρολογώ, αλλά το τηλέφωνο να είναι στα αγγλικά πχ οι ρυθμίσεις/subsections κλπ. Τώρα μου βγάζει τα πάντα στα ελληνικά αν επιλέξω ελληνικά σαν γλώσσα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις παιδιά. Υγ: το κινητό δε με ενθουσίασε αν και το έχω μόνο μια μέρα. Προηγούμενα κινητά: cubot, zoppo, Xiaomi. ” Ναι γιαυτο σε ρωτησα πληκτρολογιο η γενικα στο κινητο.. γιατι αν…
-
Den exw ellinika
ΜήνυμαΠαράθεση από Lagno Mpifteki: “Kalhspera paidia, syggnwmh gia ta greeklish, alla to kinhto den exei thn epilogh ths ellhnikhs glwssas. Mporei kapoios na me voh8hsei? Eyxaristw! ” Καλησπερα! το κινητο γενικα δεν εχει ελληνικα η το πληκτρολογιο σου μονο? μπορεις να ανεβασεις εδω μια φωτο-screenshot απο about phone-πληροφοριες τηλεφωνου? settings>my device>All specs
-
Παράθεση από flowin_through: “Η τελευταία ρομ για mi pad 4 plus ποια είναι; ” - Απο xiaomi.eu ειναι αυτη xiaomi.eu_multi_MIPAD4_V10.3.2.0.ODJCNXM_v10-8.1.zip V10.3.2.0.ODJCNXM - Ενω απο μας αυτη xiaomi-miui-hellas-8.1_clover_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip V10.2.1.0.ODJCNXM
-
Παράθεση από babis306: “Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος από χθες του Mi Note 10 pro. Εκανα την αιτηση για το ξεκλειδωμα και περιμενω τωρανα περασουν οι μερες για να το ξεκλειδωσω. Θα ηθελα να ρωτησωοι Rom που ειναι για το απλο Mi Note 10 κανουν και για το pro?????? Γιατι δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται το pro,απ οτι ξερω ειναι ιδιες συσκευες απλα με μεγαλυτερη Ram (8 αντι για 6 Gb) και μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο 256 Gb, και νομιζω μια πολυ μικρη διαφορα στο φακο της καμερας. Θα εκτιμουσα πολυ καθε β…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
SoNik+ - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμα@vitriolis2003 μαλλον καποιο απο αυτα θες.. Ολα αυτα με κόκκινο μπορεις να τα επιλεξεις-αλλαξεις κ ειναι αυτο που θες λογικα εκτος αν δεν καταλαβαμε καλα..επισης μπορεις σε καθε εφαρμογη συγκεκριμένα να επιλεξεις εαν θες να έρχονται συγκεκριμένες ειδοποιήσεις πχ στο viber μπορεις να επιλεξεις εαν θες στα μηνύματα να εχει δονηση να ερχονται η να μην ερχονται οι ειδοποιησεις ενω η οθονη ειναι κλειστή κλπ ψαξτα λιγο θα καταλαβεις Ρυθμισεις>ειδοποιήσεις>ειδοποιήσεις οθονης κλειδωματος η αλλιως εφαρμ…
-
Παράθεση από George 21: “Απο το προηγούμενο Σάββατο που πέρασα την Ελληνική ρομ αρχικά την beta κ μετά ως τώρα την stable στο Gmail δεν μου έρχονται τα mail σε πραγματικό χρόνο.. πρέπει να μπω στην εφαρμογή κ να κάνω refresh.. πριν με την global ROM δεν είχα θέμα..έχω δώσει τα δικαιώματα κ δεν την έχω σε εξοικονόμηση.. ” Σιγουρέψου οτι εχεις και τον συγχρονισμό ενεργο (εχει κ μια ρυθμιση για να κανει συγχρονισμο μονο οταν εισαι συνδεδεμενος με wifi δεν ξερω αν το θες η οχι αυτο) επισης ριξε μια …
-
Παράθεση από karivasilis: “Καλησπερα. Σε Mi 9 lite Ξαναγύρισα σε dev από stable για να τσεκαρω ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν είναι ίδια. Στην dev έχει μια λειτουργία στο βίντεο έξτρα από την stable. Απλά να ρωτήσω λίγο Έχει αλλάξει κάτι με τα εικονίδια στην φόρτιση??? Παλιά έβγαζε δύο κεραυνούς στην μπάρα τώρα βγάζει μόνο έναν. Ενώ στο κλείδωμα γράφει γρηγορη φόρτιση ” H dev γενικα εχει αρκετα πραγματα που δεν τα εχει η stable οποτε ναι μην σου φαινονται περιεργες αυτες οι διαφορες :p
-
Ηχογράφηση κλήσεων
ΜήνυμαΤα τελευταία κινητά τς χιαομι (και με EU rom) τα οποια έρχονται με google dialer κλπ δηλαδη δεν εχουν τς xiaomi τα app για κλησεις επαφες κλπ, δεν εχουν ηχογραφιση αλλα υποτίθεται θα μπει συντομα αυτη η δυνατοτητα κ στα app τς google
-
Αλλαγή κινητου
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Efi Bartzoka: “Καλησπερα Έχω παραγγείλει το redmi note 8 σε white χρώμα θα θελα να ρωτήσω Αν χρειάζεται θήκη σιλικόνης κ τζαμακι προστασίας?? Γιατί διαβάζω πως έχει την προστασία Gorilla κ είναι αδιάβροχο να μην του βάλω καθόλου ? Εσείς τι λέτε ? ” Θήκη εχει δωρο μεσα οποτε ναι καλο θα ηταν να την βαλεις εαν θες εξτρα προστασια απο γρατζουνιες πτωσεις κλπ, οπως επισης και τζαμακι καλο θα ηταν να βαλεις γιατι το οτι εχει gorilla δεν σημαίνει πως δεν σπαει δεν ραγιζει κλπ... αντε με τ…
-
Redmi 8 crashes
SoNik+ - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@MrKo δωσε μια φουλ δικαιώματα σε ολα σε αυτην την εφαρμογή-παιχνιδι που λες μπας κ φταει κατι τετοιο Ρυθμίσεις-εφαρμογες-δικαιώματα-αλλα δικαιώματα βρες το παιχνιδι.. Επισης στην διαχείριση εφαρμογών βρες την εφαρμογη κ κανε εκκαθάριση δεδομένων προσωρινής μνήμης.. Βγαλτο απο το game turbo κλπ εαν το εχεις η απενεργοποιησε το προσωρινά.. Δοκιμασε αυτα ολα μαζι μπας και :p