Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 579.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@xnikos Βασικα στον mozila σου βγαζει πανω αριστερα διπλα απο το site ενα λουκετακι το οποιο πρεπει να πατησεις disable protection for this site στα συγκεκριμενα sites επειδη λεει connection is not secure
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “en.miui.com/a-234.htmlτι έγινε με τα link, εσάς τα ανοίγει? ” Καλησπερα! Εδω θα μπαινεις πλεον c.mi.com/global/miuidownload/index οχι στο en.miui και εδω για fastboot c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2
-
Παράθεση από almichael: “Το mi 9T pro με 64GB έχει 303,89€ από BG. Δεν τη λες και άσχημη τιμή για SD 855!!!!! Γιατί προτιμάς ali από BG?????? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτο πηγα να του γραψω.. Xiaomi Mi 9T Pro: Price, specs and best deals 301euro βγαινει το μπλε απο gearbest, πανω κατω ιδιο απο banggood αρα @Verbal Kint δεν νομιζω να υπαρχει λογος να κοιταμε το μοντελο "k20" κλπ
-
Παράθεση από Dante: “Μπα τα ιδια. Δε πρεπει να ειναι θεμα miflash αφου εχω δοκιμασει 4-5 εκδοσεις. ” Χμμ ναι προφανως γιατι σε μενα δουλευει αψογα... Δοκίμασε σε αλλον υπολογιστή κατι παιζει η με drivers η με τα απαραιτητα files-apps που χρειαζεται το pc για να μπορεσουν να δουλεψουν προγραμματα σαν το miflash
-
@Dante @billakos7_gr δοκιμαστε με αυτο το miflash οτι κανατε και στο αλλο.. Xiaomi Flashing Tool Miflash v2018.5.28.0 Portable Released! Download it Here - Mi News - Mi Community - Xiaomi Μπειτε στον φακελο μετα MiFlash2018-5-28-0 και τρεξτε το XiaoMiFlash.exe καντε refresh να δει το κινητο μπλαμπλα οτι κανατε και πριν τελος παντων
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
SoNik+ - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από vitriolis2003: “Ξαφνικά το mi remote μου το βγάζει στα κινέζικα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να το βάλω πάλι στ αγγλικά; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξέρει κανείς να βοηθήσει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αλλαξες το region σου στις ρυθμίσεις? Αν ναι βαλτο ελλαδα κ κανε reboot κ μετα δοκίμασε να ανοιξεις το mi remote.. Μπορεις βεβαια να βγαλεις το app και να το ξακανατεβασεις απο playstore Δεν θυμαμαι αν κρατάε…
-
Παράθεση από cacau: “Που βρέθηκε η 10.4. για Jason? Τι έκδοση Android είναι? ” βγηκε φρεσκια φρεσκια Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv10. xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote3_V10.4.1.0.PCHCNXM_v10-9.zip Android 9.. Οδηγιες εχεις στα προηγουμενα ποστ!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από np91: “Καλημέρα θα ήθελα μια πληροφορία αν μπορει κάποιος να μου δώσει, κάτοχος εδω και λίγες ημέρες του συγκεκριμένου τηλέφωνου και όταν πάω να ανοίξω μια διπλοτυπη εφαρμογή μου βγάζει το μήνυμα (η άδεια απορρίφθηκε) τι φταίει και πώς μπορώ να το παρακαμψω για να χρησιμοποιήσω Τις διπλοτυπες εφαρμογές ” Εχεις βαλει καποιο θεμα η καποιον αλλον launcher? αν ναι βαλτα default και δοκιμασε. Επισης σιγουρέψου οτι η εφαρμογη που εχεις φτιάξει διπλη εχει και αυτη σε ολα δικαιώματα.. πήγαι…
-
Παράθεση από amavroudis: “@SoNik+ δουλεύει σε εσένα; ” Οπως ειπε ο φιλος πιο πανω το θεμα ειναι το TWRP... Με LRtwrp δουλευει μια χαρα, με αλλα twrp δεν μ περναγε καμια ρομ μ εβγαζε το ιδιο για την κωδικη ονομασια του device.. Αν ρωτας για την ρομ ειχα βαλει πιο πριν την 10.3.4.0 απο .eu οποτε δεν εβαλα τωρα την xtrv τωρα επειδη ειναι 10.3.3.0
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Η EU η τελευταία τι android έχει? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παει καπως ετσι μεχρι τωρα.. Mi 9 – Global Stable ROM Latest V10.2.13.0.PFAMIXM MIUI10 Android 9.0 Mi 9 – China Stable ROM Latest V10.2.31.0.PFACNXM MIUI10 Android 9.0 Mi 9 – EEA Stable ROM Latest V10.2.28.0.PFAEUXM MIUI10 Android 9.0 Mi 9 – Xiaomi.eu developer-beta ROM Latest V9.8.8 MIUI10 Android 10
-
σπασιμο οθονης κ frame
ΜήνυμαΠαράθεση από minakoss: “καλησπερα.εχω ενα προβλημα.εσπασε η οθονη μετα απο πτωση κ εχει φυγει ενα πολυ μικρο κομματι κατω δεξια απτο frame.τι πρεπει να κανω?εχω παει σε 2 3 μαγαζια στο ηρακλειο κρητης που μενω κ μου λενε οτι πρεπει να αλλαξουν κ το frame κ δε μπορουν... ” Στην χειρότερη μπορεις να αγορασεις απο internet πχ ebay aliexpress κλπ καποιο frame η frame+οθονη μαζι κ ειτε να το βαλεις εσυ ειτε να το πας σε καποιον να το βαλει, αν αυτοι δεν μπορουν να βρουν..
-
Παράθεση από lbchX: “@SoNik+ ΛΟΙΠΌΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΏΝΩ αυτό που έγραψα και δίνω συγχαρητήρια στον tag φίλο για τον οδηγό του! Μια χαρά τα'χει κάνει η Google & πλέον μια χαρά έρχονται και οι ειδοποιήσεις,το θέμα φυσικά αφορά απ'ό,τι κατάλαβα τα Κινεζοκινητά με τις άδειες και τις άλλες @@ριές που έχουν! Έβαλα επιπλέον στην "Αυτόματη έναρξη" το gmail και το Google translate (δεν μου εμφάνιζε τελευταία το εικονίδιο όταν επέλεγα κείμενο για μετάφραση)! Again συγχαρητήρια για το tutorial! ” ωραιος! Νταξ λ…
-
Παράθεση από papaflessas: “και επίσης το τηλέφωνο μετά από 2χρονια θα πηγαίνει για πέταγμα γιατί πλέον δεν θα ασχολούνται μαζί του Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Stable rom παιρνουν ακομα πολυ παλια κινητα βασικα.. πχ το redmi note 3 βγήκε Ιανουάριο του 2016 και Ιανουάριο του 2019 πηρε update για την stable rom 3 χρονια μετα.. πχ το redmi 3s βγηκε Ιουνιο του 2016 και τωρα απριλιο του 2019 πηρε update για την stable rom 3 χρονια μετα.. πχ το mi 3 βγήκε Δεκέμβριο του 2013 και Α…
-
Παράθεση από papaflessas: “αυτο που λενε ειναι οτι σταματανε τις εκδοσεις προς το κοινο εαν εχεις official beta ναι πας σε stable αλλιως πας στην xtrv beta που εδω στο forum λενε οτι δεν θα τους επηρεάσει τωρα δεν ξερω εγω παντως ειμαι δυσαρεστημένος απο την xiaomi και ενασ λογος ειναι οτι πλεον ενω εχει κοινο και λεει τα πορβληματα της συσκευης δεν προλαβαινει τα να διορθωσει η τ αγνωει και τωρα που θα σταματισουν οι beta ρομ θα γινει πανηγύρι δεν ξερω σκεφτομαι να αποχωρίσω απο το στρατόπεδο τ…
-
Παράθεση από nikgen: “ευχαριστω καταρχην για την απάντηση. πηγα εκει που λες και εχει Αυτοματος συγχρονισμός και μονο wifi, αλλα ειναι και τα 2 απενεργοποιημενα. πρεπει να ενεργοποιησω τον αυτοματο συγχρονισμο? ” Aυτο ειναι κυριως για google εφαρμογες mi cloud κλπ σου δειχνει απο κατω βασικα ποιες εφαρμογες χρησιμοποιούν συγχρονισμό(το messenger κ τετοιου τύπου εφαρμογές δεν χρειάζεται συγχρονισμό για να δουλεψουν οι ειδοποιήσεις απο μηνύματα κλπ) καλυτερα αστο με wifi μονο δηλαδη εκτος αν το χρ…
-
Παράθεση από vasma: “Ωραίος οδηγός, αλλά το gmail δεν "συνεργάζεται" με τίποτα με τα παραπάνω, άρα οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύουν, έχω το Mi6 με την Miui 10.4 stable ” Χμμμ παντως το gmail θελει και τον συγχρονισμό (SYNC) να ειναι ON αποσο γνωρίζω και εννοείτε τις ρυθμίσεις μεσα στο gmail κλπ να δεις.. Επισης στον συγχρονισμό υπάρχει ρυθμιση να συγχρονίζει μονο εαν εισαι με wifi κατι το οποιο μπορει εσυ να εισαι με data και να μην σου δουλευει σωστα το gmail γιαυτό το λογο..
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63150/ Σας εχει τυχει και εσας να περιμένετε καποια ειδοποίηση η καποιο μήνυμα στο viber-messenger-instagram η οποιαδήποτε εφαρμογή και ενω εχει σταλθεί η ειδοποίηση-μήνυμα να σας έρχεται μονο αφου ανοίξετε εσεις την εφαρμογή χειροκίνητα? Ας δουμε λιγο γιατι μπορει να συμβαίνει αυτο... Άδειες-Δικαιώματα Η καθε εφαρμογή ζητα απο εμας κάποιες άδειες-δικαιώματα για να δουλέψει σωστα ας παρουμε για παραδειγμα το viber θελει άδεια-δικαίωμα να διαβάσει τς επ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “@amavroudis δηλαδή για να καταλάβω, τα infoquest φοράνε τις eeu ROM και τα skroutz China κλπ τις global? Δηλαδή αν έχω αντί για EU που έχω περάσω global θα μπρικάρει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα εχει με EU η αλλιως ΕΕΑ ρομ επειδη τα παίρνει-εισάγει προφανώς απο ευρωπη (η χιαομι προφανώς στα κινητα που προορίζονται για τους Ευρωπαίους resellers βαζει αυτη την ρομ ισως λογο GDPR κ ετσι θα γίνεται για ολα τα νεα μοντελα βλεπε mi9 mi9se note7 κ…