Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 579.
-
Παράθεση από paylos mavroeidis: “Κάνοντας κίνηση από την μέση τις οθόνης και πάνω ενεργοποιεί την αναζήτηση στην εφαρμογή google. Μπορούμε να επιλέξουμε άλλη εφαρμογή αντί αυτής? ” Μπορεις αν θες να το απενεργοποιήσεις εαν ειναι ενοχλητικό, στα settings πανω στην αναζήτηση ψαξε για search μετα μεσα εκει σου εχει την επιλογη swipe up. Εαν εχεις την δικια μας ρομ η xiaomieu στην global δεν ξερω :p
-
Παράθεση από kostas_7: “Global είναι το δικό μου κι έχω μία ερώτηση....πως μετονομαζουμε έναν φάκελο; κάνω τη κλασική κίνηση που πατάμε παρατεταμένα πάνω στον φάκελο, αλλά τίποτα,δεν έχει τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φακελο εννοεις στην 'επιφάνεια εργασίας' του κινητου? η στον file manager-Διαχειριση αρχειων του miui? Αν εννοεις το 1ο πατα στον φακελο που εχεις κ απλα πατα στο ονομα του... Αν εννοεις το 2ο απλα κρατας πατημενο τον φακελο και κατω δεξια …
-
@Dimitra Kgianni | Κινεζικο redmi note 5 (whyred) εχεις γιαυτο και εχεις κινεζικη rom και στο κουτι σου ειναι σχεδον ολα στα κινεζικα... Ακολούθησε τα βήματα που σου ειπαν απο πανω στα λινκ που σου εδωσαν καποιος θελει να κανει τα ιδια με σενα να βαλει την δικια μας rom η τελος παντων καποια global rom με ελληνικα κλπ. Εαν βαλεις global rom δεν πρεπει να κλειδωσεις τον bootloader με τιποτα! Σαν διαδικασια πανω κατω πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader σου αρχικα και υστερα ειτε να βαλεις μια gl…
-
Παράθεση από alvin1983: “Αν πατήσετε στο Google αυτό που ψάχνετε τα βγάζει μπαμ μπαμ. Μια απλή αναζήτηση είναι. Μη τα περιμένετε στο πιάτο. Download Official MIUI ROMs for Xiaomi Mi8 (dipper) - Xiaomi Firmware ” Πολυ σωστος αλλα η 8.12.20 λειπει απο κει (οχι τιποτα αλλα ηθελε την last ο φιλος πιο πανω)
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
SoNik+ - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλησπερα @danasta πατώντας στο kernel version πολλες φορες θα μπεις στο CIT μενου δοκιμασε να τρεξεις το proximity sensor να δεις αν σιγουρα δουλευει ο αισθητηρας μπροστα διπλα απο την καμερα.. θα σου ζητήσει να καλύψεις με το χερι τον αισθητήρα οπως θα γινοταν και σε μια κληση με λιγα λογια. Σιγουρεψου οτι δεν εχει σκονη η κατι που να εμποδίζει την σωστη λειτουργία του! Εαν ειναι κάποιο bug μπορεις προσωρινά να βαλεις να τερματίζεται η κληση οταν πατας το power button, επισης μπορεις να βαλεις…
-
Παράθεση από pados1002: “Τωρα ή είμαι τυφλός και δε το βλέπω ή δε το χει καθόλου μήπως? ” Παντως μπορεις να κανεις edit την φοτο πας στο crop και ειναι η 1η επιλογη <|> για να αλλαξεις την φοτο ετσι οπως λες! PS. Δεν νομιζω να εχουν ολες οι gcam version αυτην την επιλογη που σου λεει ο φιλος παραπανω.
-
Παράθεση από knight666: “Καλημέρα σε όλους. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω το Mi 8 σήμερα μετά από 15 μέρες αναμονής αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να περιμένω άλλες 30 μέρες διότι είχα ξεκλειδώσει μια άλλη συσκευή τη Δευτέρα. Ισχύει δηλαδή ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή μόνο το μήνα; Υπαρχει καμία λύση εκτός της προφανής της αναμονής; ” Καλημερα, ναι τα γραφει και εδω: Mi Devices Bootloader Unlocking FAQ: Announcement, Troubleshoot, and Tips - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Foru…
-
MI MIX 2S POLARIS ROOT
ΜήνυμαΠαράθεση από lucky_13_hc: “Ρε παιδιά κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να κάνω unlock το δικό μου mi mix 2s, το αγόρασα από ελληνικό skrountzoμαγαζο με official global τώρα έχω την 10.0.6 και έχει κάποια ψηλό θεματακια έχω δει όλους τους οδηγούς εδώ στο φόρουμ αλλά δεν πετυχαίνει. Μου είπε κάποιος ότι για unlock πρέπει να έχω κινεζική rom ισχύει κάτι τέτοιο? Ας με βοηθήσει κάποιος ” οχι δεν χρειαζεται.. τι προβλημα εχει ακριβως? ποια βήματα ακολουθείς και τι πρόβλημα σου βγαζει? στο miunlock τι σου λ…
-
@ACTIONBAT 1. Ναι δεν μπορεις να αλλαξεις τα εικονίδια ουτε στο miui 9 γινόταν και στο miui8 που λες απλα ειχε να επιλεξεις 1-2 επιλογες αλλα περαν τς καμερας, φακό κλπ ολα τα αλλα θελουν να ξεκλειδώσεις την οθονη. 2-3. Δεν χρησιμοποιώ θεματα για να σου πω πως να τα βαλεις.. Γυρνατο σε Greece κ μετα δοκιμασε να κανεις ενα reboot και δες αν ειναι οκ (σε αυτο που λες οτι εχει κολλήσει) Εχε υπόψιν οτι διαφορα θέματακια-ασυμβατότητες μπορει να παρουσιαστούν λογο καποιου θέματος που μπορει να εχεις ε…
-
@tsoutsas7 Καποια στιγμη 8α παρει miui10 η συσκευη σου θα σου βγαλει update λογικα.. μπορεις απλα να περιμενεις δηλαδη! (Το αν θα ανεβει android version δεν γνωριζω...)
-
Παράθεση από George 21: “Την 10.0.4 την εχω που δίνει το λινκ. Την 10.0.5 θέλω που βγήκε πριν λίγες μέρες.αυτη εμφανίζεται κ φεύγει αλλά δεν την έχει εκεί ” Καλησπερα! Η .4 που εχεις τωρα αυτη ειναι επισημα η τελευταια. (εαν εχεις δει στο επισημο φορουμ οτι την εχουν καποιοι ειναι λογο του οτι σε μερικες συσκευές-χρηστες βγαίνει δοκιμαστικά για δοκιμη.) Δεν μπορεις να την κατεβασεις η δεν σαφηνει λογο του οτι μπορει να αφαιρέθηκε-ανακλήθηκε, οταν βγει κανονικα κ επισημα θα κατέβει κανονικα.. εως…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
xiaomi mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos47: “Απ οτι καταλαβα το Mi 8 δεν εχει fm radio. τι συνιστατε για radio app και ακουστικα. Ευχαριστω tasos47 ” Δεν εχει radio το mi8! Αρα αν θες ραδιοφωνο με ιντερνετ-data μονο (εχει διαφορες εφαρμογες στο play store μπορεις να δοκιμασεις και οποια σαρεσει την κρατας) προσωπικά καποιο συγκεκριμενο app δεν γνωριζω μιας και δεν χρησιμοποιώ. Απο ακουστικά ανάλογα ποσα θες να διαθέσεις μια καλη και φθηνή λύση ειναι τα xiaomi piston basic η xiaomi piston fresh!