Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 157.
-
Παράθεση από hawkwind78: “Το θέμα είναι ότι δεν κάνει έλεγχο για νέες εκδόσεις. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που παρουσιάζει. Οπότε πως θα έρθει η νέα έκδοση; Είναι σε εγγύηση και άνοιξα ticket στην infoquest να έρθουν να το πάρουν να το επισκευάσουν. Για να δούμε τι θα πουν. ” Βασικά μπορείς από το επίσημο site της ΧΙΑΟΜΙ να κατεβάσεις τη ROM.
-
Εγώ αυτήν έχω χωρίς θέματα,όπως έγραψαν και τα παιδιά πιο πάνω σε αρκετούς έβγαλε προβλήματα. Δεν υπάρχει λύση,απλά περιμένετε την επόμενη έκδοση.
-
New Xiaomi Android 11 roadmap reveals that the Redmi Note 8 Pro and Redmi Note 8 duo may receive the update after all - NotebookCheck.net News Λέτε να γίνει η έκπληξη;
-
Παράθεση από rebels74: “απλά βγάζει ότι δεν εστάλη και δεν είναι στα αποκλεισμένα νούμερα ” Γιατί δεν φτιάχνεις χαρτί;
-
new update
ΜήνυμαΚάνε την αναβάθμιση φίλε,εγώ την έκανα όλα ΟΚ.
-
Όχι δεν υπάρχει. Πήγα στο edit μπας και ήταν πιο κάτω αλλά τίποτα.
-
Ξέρει κάποιος γιατί αφαίρεσαν το sync ,από την "κουρτίνα":
-
Παράθεση από strofakias: “Παράθεση από amavroudis: “Την κατεβάζεις από το link που σου έβαλα και το περνάς από την εφαρμογή αναβάθμισης... ” με τη ληψη τελευταιου πακετου? δεν την εμφανιζει και παλι..δεν υπαρχουν ενημερωσεις γραφει ” Για EU που έχω και εγώ δεν έχει βγει,μην κάνεις τίποτα γιατί θα σου γίνει μπρίκι.
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από tsafou: “Άλλαξα μπαταρία πριν λίγες μέρες (ίδια με την εργοστασιακη) και ενώ δεν το πολυπερίμενα είδα όντως διαφορά. Είμαι σε AROMA 9.5.2.0 και γενικώς δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα. Πριν μερικούς μήνες ήμουν κοντά στο Mi 9 LITE αλλά νομίζω ότι καλά έκανα και δεν το πήρα. Τώρα με τη νέα μπαταρία ελπίζω να ψάξω κινητό το νέο έτος εκτός και αν κυκλοφορήσει κάτι πολύ καλό σε καλή τιμή... ” Μπαταρια ....ποια και απο που...?? γιατι κι εγω αλλαξα, αλλα καμια σχεση μ…
-
Μόλις πήρα επίσημα Android 10 σε Global. Το MIUI έμεινε στην ίδια version.
-
Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 10 και MIUI 12 επίσημα. Από εκεί και πέρα θα δούμε.
-
Gcam 2
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vasileios13: “ποια είναι η τελευταία GCam για το κινητό αυτό; ” Τη τελευταία ψάχνεις ή μια που να βγάζει καλές φωτογραφίες; ” Βασικά θέλω να δοκιμάσω το Astrophotography ,έβαλα αυτήν που έγραψα πριν και το .xml. Θα τσεκάρω και θα επανέλθω.
-
Gcam 2
ΜήνυμαΞέρει κάποιος ποια είναι η τελευταία GCam για το κινητό αυτό; Γίνεται χαμός με τις εκδόσεις και δεν βγάζω άκρη,ειδικά με τα .xml αρχεία των ρυθμίσεων. Έχω βρει τα παρακάτω: GCam_RN8P_Wyroczen_7.3.020_2.0 uzai-world two.xml