Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.
-
@bandit πέρασα το * 3.2.3-1-tools αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο είχα πριν. Κάποιος άλλος με kenzo που να έχει περάσει την τελευταία rom ας μου επιβεβαιώσει με ποια εκδοση του twrp το έκανε
-
Πρώτη φορά που μου δημιουργήθηκε πρόβλημα σε πέρασμα καινούργιας rom. Αφού πέρασα το τελευταίο twrp και έκανα επανεκίνηση, κατέβασα από το mail την aroma xtrv 8.8.30, την πέρασα στο κινητό, επανεκίνηση σε recovery και install. Ο installer ξεκίνησε κανονικά, έκανα όλες τις συνηθισμένες επιλογές μου και μόλις ξεκίνησα την διαδικασία του φλασαρίσματος μου έβγαλε μήνυμα λάθους ότι η rom αυτή είναι για το kezno ενω το κίνητό μου είναι το "". (στα αγγικά το έλεγε). Στην επόμενη οθόνη μου εβγαλε ότι η …
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakasa - - Recoveries
ΜήνυμαΤι διαφορά έχει η 3.2.2-0 από την 3.2.3-1-tools για το Kenzo.Ποια από τις δύο πρέπει να περάσω για να κάνω αναβάθμιση από την 8.5.10 Aroma στην 8.8.30?
-
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΜήνυμαΜου είχε τύχει και σε εμένα σε ένα καινούργιο κινητό με μαϊμού rom και μόλις πέρασα την official λύθηκε το πρόβλημα. Μόνο προσοχή όταν ξεκινήσεις την διαδικασία αλλαγής της rom να Ρίτσι σίγουρος ότι η μπαταρία είναι φουλ φορτισμένη, γιατί ουσιαστικά δεν έχεις κάποια ένδειξη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά είμαι στην 8.3.8 (και συγκεκριμένα μετά από flash του αρχείου xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote3Pro_8.3.8_202bbb16da_v9-6.0.zip με factory reset). Από που φαίνεται αν είναι global ή eu source? Πως ξέρω το ίδιο για αυτή που μου ήρθε με ΟΤΑ? Και τελικα πως θα περάσω την νέα? Με ή χωρίς fr? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά το ξέρω ότι αυτό που ρωτάω μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά ψάχνοντας από εδώ και από μόνο μπερδεμένος κατέληξα. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα την 8.3.1 μέσω ota, πάνω από την προηγούμενη και από τότε άρχισαν τα προβλήματα. Εξαφανίστηκε εφαρμογές, κολλήματα στην κάμερα, κολλήματα στο λειτουργικό. Ψάχνοντας βρήκα ότι (μάλλον ) άλλαξαν τα sources και ήθελε fr. Ισχύει; Μπορώ να κάνω fr τώρα και να περάσω την 8.3.8 που έχω κατεβάσει από το ota update στο κινητό με το TWRP ; θα δουλέψει το backup…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “@sakasaΠοια θήκη εννοείς την σκληρή η αυτήν που ειναι σαν βιβλιαράκι??? Αν ψάχνεις την σκληρή τότε πάρε μια της Nillkin και θα με θυμηθείς.... Για βιβλιαράκι που έψαχνα τώρα τελευταία.. είδα μια άσπρη νομιζω στο gearbest....” Το βιβλιαράκι ψάχνω αλλά σε μαύρο. Η ποιότητά της δεν συγκρίνεται με όσες και αν έχω δοκιμάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαιδιά την θήκη της μαμάς εταιρείας για το κινητό μας την έχει βρει κανένας σε κινεζομαγαζο γιατί όσο και αν έψαξα δεν την έχω βρει και στην Ελλάδα οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες;... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία. Ψήφισα σαν sakasa.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gstekas: “Καλημέρα έχω παραγγείλει από Gearbest με NLPost το Bluetooth Speaker της Xiaomi. Συνολικό κόστος με μεταφορικά 20,10 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως δεν περνάει τελωνείο. Αν περάσει όμως και ο τελωνειακός το υπερεκτιμήσει και μου επιβάλει το ΦΠΑ+Έξοδα εκτελωνισμού τι κάνω; Το δέμα είναι από τις 29/11 Αθήνα και έχει παραμείνει στάσιμο στο ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. Ξέρει κανείς πόσο να περιμένω περίπου για να μου έρθει (Αθήνα μένω) και αν είναι λογικό που έχει κολλήσει τόσες μέ…
-
Παράθεση από pagouras7: “Λογικά για να πήγε για τελωνείο ,δεν έρχεται από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης , πρέπει να έχει την ένδειξη CN 22 ,που σημαίνει ότι έρχεται από χώρα εκτός ΕΕ . Λογικά η 3 € τέλος παρουσίασης του δέματος στο τελωνείο θα πληρώσεις ,η θα χαρακτηρίζεται τελωνειακός ελεύθερο και δεν θα πληρώσεις τίποτα,με αυτή την τιμή αγοράς των 15€ . ” Τελικά σήμερα μου ήρθε το ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ και μου έχουν χρεώσει 15 Ευρώ φπα και 15 έξοδα εκτελωνισμού. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lousou: “Μπράβο @panandreas όπως θα είδες για να τα στοιχίσεις όλα ή θα πρέπει να τα μικρύνεις ή να τα κόψεις. Ότι να ναι είναι η στοίχιση. Θα το περάσω κ εγώ. Το χω κάνει αρκετά βιαστικά το font file και πρόσθεσα και το σύμβολο του ευρώ. Σίγουρα χρειάζεται στοίχιση και στα ελληνικά και στα αγγλικά και μη σου πω ομοιομορφία και μεταξύ των δύο σε μέγεθος. EDIT: πολύ καλή δουλειά θα λεγα panandreas όντως φαίνονται καλύτερα!” Μπράβο παιδιά. Πολύ καλή δουλειά. Δουλεύουν άψογα όλα. Το μό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από Kratos: “Παράθεση από Kratos: “Καλησπέρα σε όλους ,συγχαρητήρια σε όλο το TEAM πέρασα απ’ την 7.6.8 dev στην 7.9.14 με καθαρή εγκατάσταση, πολύ καλά ως τώρα ,το μόνο πρόβλημα που εντόπισα μέχρι στιγμής είναι στα μηνύματα ,δεν μπορώ να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει ‘’δυστυχώς η εφαρμογή Μηνύματα’’ και στην περίληψη μου εμφανίζει την παρακάτω αναφορά που επισυνάπτω. Λαμβάνω κανονικά μηνύματα αλλά όταν πάω να τα διαβάσω που εμφανίζει πάλι την παραπάνω αναφορά , έχε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kratos: “Παράθεση από Kratos: “Καλησπέρα σε όλους ,συγχαρητήρια σε όλο το TEAM πέρασα απ’ την 7.6.8 dev στην 7.9.14 με καθαρή εγκατάσταση, πολύ καλά ως τώρα ,το μόνο πρόβλημα που εντόπισα μέχρι στιγμής είναι στα μηνύματα ,δεν μπορώ να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει ‘’δυστυχώς η εφαρμογή Μηνύματα’’ και στην περίληψη μου εμφανίζει την παρακάτω αναφορά που επισυνάπτω. Λαμβάνω κανονικά μηνύματα αλλά όταν πάω να τα διαβάσω που εμφανίζει πάλι την παραπάνω αναφορά , έχει κάποιος άλλος το ίδιο…