Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από sakasa: “Λοιπόν τα κατάφερα. Η μέθοδος με την Google δεν δουλεύει ούτε από το device manager ούτε από το find device εκτός και αν είσαι αποφασισμένος να χάσεις τα περιεχόμενα του κινητού. Αυτό που δούλεψε ήταν η μέθοδος μέσα από το TWRP. Από το Advance-->File Manager βρίσκεις τον κατάλογο data\system. Εκεί έχει 2-3 αρχεία με κατάληξη .key. Τα διαγράφεις και αμέσως μετά επανεκκίνηση και το κινητό ξεκινάει έχοντας ξεχάσει τα πάντα από pattern κλειδώματ…
-
Λοιπόν τα κατάφερα. Η μέθοδος με την Google δεν δουλεύει ούτε από το device manager ούτε από το find device εκτός και αν είσαι αποφασισμένος να χάσεις τα περιεχόμενα του κινητού. Αυτό που δούλεψε ήταν η μέθοδος μέσα από το TWRP. Από το Advance-->File Manager βρίσκεις τον κατάλογο data\system. Εκεί έχει 2-3 αρχεία με κατάληξη .key. Τα διαγράφεις και αμέσως μετά επανεκκίνηση και το κινητό ξεκινάει έχοντας ξεχάσει τα πάντα από pattern κλειδώματος ή PIN. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Έχω ένα Kenzo (από τα πολλά της οικογενείας) με XTRV MIUI 8 με περασμένο Miui account & google account. Άλλαξε ο μικρός το unlock pattern και το ξέχασε. Μετά από πολλές προσπάθειες του μικρού (5χρονο) με το δακτυλικό αποτύπωμα κλείδωσε και θέλει αποκλειστικά το pattern για να ανοίξει. Παλιότερα πατώντας κάπου στην οθόνη σε ρωτούσε αν θέλεις να το ξεκλειδώσεις με τον λογαριασμό google αλλά τώρα δεν το βλέπω πουθενά. Ξέρει κανένας να με βοηθήσει;
-
Είναι λογικό με εγκατεστημένη την aroma της προηγούμενης Παρασκευής που ο updater δεν βλέπει καμία διαθέσιμη αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εδώ και τρεις μέρες έχω πρόβλημα με την εφαρμογή μηνυμάτων της MIUI. Ενώ ανοίγει κανονικά στην λίστα των μηνυμάτων μόλις πατήσω σε κάποιο για να το ανοίξει και να διαβάσω το περιεχόμενο κρασάρει η εφαρμογή. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να γράψω καινούργιο μήνυμα. Επειδή είμαι σε διακοπές υπάρχει καμία εύκολη λύση για να το ξεπεράσω χωρίς να περάσω ρομ. Μήπως μπορώ να διαβάζω τα μηνύματα με άλλη εφαρμογή; κάπου το έχω δει αλλά δεν θυμάμαι που. Επίσης δεν μπορώ να βρω από που μπορώ να καθαρίσω τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από zt654: “Παράθεση από sakasa: “Από το banggood ποια είναι η ασφαλής μέθοδος για αποφυγή του τέρατος; Priority direct mail? Θέλω να παραγγείλω το selfie Dick της xiaomi και έχει επιπλέον επιβάρυνση 2$. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άλλος για selfie D**k...........................χαχαχαχαχαχα! ” Εγώ νομίζω πως οι αρχαίες Ελληνικές παροιμίες είναι πάνσοφες και βγαλμένες μέσα από τη ζωή. "ο πεινασμένος, π@π@ρια ονειρεύεται" (στην περίπ…
-
Έξω το είχα αυτό το πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση από την 3.0.2.σε μια δυο μέρες έβγαλε την καινούρια έκδοση και σε εμένα διορθώθηκε. Στο ενδιάμεσο είχα κάνει βέβαια ή απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, καθάρισμα της cache της εφαρμογής χωρίς κανένα εμφανές αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άντε να παραγγείλεις τώρα με το φόβο του τέρατος
-
RE:
sakasa - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι που την βρίσκουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk