Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 126.
-
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για την ερώτησή μου, αν όχι παρακαλώ διορθώστε με. Θα ηθελα να μάθω αν υπάρχει καμιά πρόβλεψη για το πότε θα κυκλοφορήσει stable εκδοση v8 με MM για το kenzo. Υπάρχει καμιά πληροφορία;
-
RE:
ΜήνυμαΜπορώ να ανακοινώσω πως με την βοήθεια των παιδιών από εδώ μέσα και των άριστων οδηγών που έχουν φτιάξει κατάφερα σε λιγότερο από 1 1/2 ώρα να φλασάρω official Chinese development rom σε δύο κινητά (από τα οποία το ένα ήταν και προβληματικό ) να ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική stable απροβλημάτιστα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο about λέει για global stable αλλα βλέπω να έχει ελληνικά οποτε μάλλον unofficial. Από το gearbest είναι τα τηλεφωνάκια. Οπότε περιμένω κανα δίωρο και ξεκινάω την διαδικασία φλασαρίσματος και ο θεός βοηθός. Να δοκιμάσω με το miFlash κατευθείαν γιατί θα κάνω και το άλλο έτσι και αλλιώς ή δεν μου το προτείνετε;
-
Παιδιά μολις παρέλαβα δυο καινούργια κινητά RN3 pro για φίλους. Είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα και όλα ήταν έτοιμα για να περάσω την ελληνική και να τους τα δώσω αλλά μόλις τα έβγαλα από το κουτί και τα έβαλα στη μπρίζα για να τα φορτίσω ώστε να φλασάρω χωρίς φόβο το έκανα άρχισε κανονικά το άλλο ενώ άνοιξε η οθόνη, έβγαλε το λόγκο της MI και άναψε το led η μπαταρία που δείχνει παρεμεινε αδεια και χωρίς να δείχνει φόρτιση ούτε ποσοστό. Άνοιξα το κινητό πηγα στις ρυθμίσεις και δείχνει -2% κ…
-
Μπορώ πλέον και εγώ να πανηγυρίσω με το γεγονός ότι έχω την ελληνική rom στο κινητό μου. Μετά από ένα μπρικάρισμα το οποίο με βοήθησαν τα παιδιά από εδώ και κυρίως ο @lallasgr μέσα στα μάυρα σκοτάδια, πήρα την απόφαση σήμερα το πρωι να περάσω την china dev να ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική. Τώρα επαναφέρω τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις από ένα τοπικό backup που είχα πάρει και πειστεύω ότι σε λιγότερο από 1,5 ώρα συνολικά θα έχω ολοκληρώσει την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος ακολο…
-
Να υποθέσω ότι δεν έχει βγάλει κανείς από τους εμπειρους άκρη με την περίπτωσή μου;. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω του MiFlash τώρα;
-
RE:
Μήνυμα7f42c3ef34d167f39592122b07577e82.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα8650c63093ec3a972e50dca3de8ded97.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ούτε με τις δέκα τρεις δεν εγινε τίποτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παιδιά έχω περασμενη την Global Stable 7.3.2.0 και προσπαθώ να φλασαρω με την μέθοδο αυτή την Dev έτσι ώστε να ξεκλειδώσω. Όσες φορές και αν προσπάθησα όμως παίρνω το παρακάτω μύνημα λάθους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Υπόψιν ότι έχω προσπαθήσει και από τον updater να φλασάρω την china Dev αφού την μετονόμασα σε update.zip αλλά πάλι πήρα ένα μύνημα παρόμοιου στυλ. Να σημείωσω ότι την rom που έχω ρώρα την έχω φλασαρει παλιότερα με το MiFlash. Ευχαριστώ
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone