Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.

• Παιδιά στην εφαρμογή ξεκλειδώματος αναφέρει ότι με το ξεκλείδωμα του bootloader δεν θα υπάρχει στη συνέχεια η δυνατότητα του ξεκλειδώματος με το δακτυλικό αποτύπωμα. Ισχύει αυτό? Αν ναι δεν υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθει? Ευχαριστώ

• Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από sakasa: “Παιδιά χθές παρέλαβα το Redmi note3 pro με την multilanguage rom. Πολύ ωραίο αλλα έχω δύο προβληματάκια, ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Το πιο σοβαρό είναι ότι ενω φαίνεται να είναι συνδεμένο στο δίκτυο της κινητης (μου βγάζει το όνομα και οι μπάρες του σηματος είναι 3-4) είναι εκτός δικτύου και αυτό το καταλάβαίνω τυχαία αν προσπαθήσω να παρω τηλέφωνο ή με πάρει κάποιος στο σταθερό και μου ρωτήσει γιατι έχω κλειστο το κινητό. Επανέρχεται η …

• Παιδιά χθές παρέλαβα το Redmi note3 pro με την multilanguage rom. Πολύ ωραίο αλλα έχω δύο προβληματάκια, ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Το πιο σοβαρό είναι ότι ενω φαίνεται να είναι συνδεμένο στο δίκτυο της κινητης (μου βγάζει το όνομα και οι μπάρες του σηματος είναι 3-4) είναι εκτός δικτύου και αυτό το καταλάβαίνω τυχαία αν προσπαθήσω να παρω τηλέφωνο ή με πάρει κάποιος στο σταθερό και μου ρωτήσει γιατι έχω κλειστο το κινητό. Επανέρχεται η κατάσταση στα φυσιολογικά μόνο με επαννεκίνησ…

• Root Redmi Note 3 PRO [SOLVED]

sakasa - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ξέρει κανείς αν ο τρόπος αυτός δουλεύει και στην multilanguage rom?

• Αγορά Redmi Note3 Pro και ROM

sakasa - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παιδιά αν υπάρχει κάπου αλλού η απάντηση στο φόρουμ πείτε μου γιατι εψαξα μεν χάθηκα δε.

• Αγορά Redmi Note3 Pro και ROM

sakasa - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παιδιά και μεγαλυτεροι, θέλω να αγοράσω το redmi note3 pro από κινεζομάγαζο και θα ήθελα να ρωτήσω ποια rom συμφέρει να επιλέξω; Την official η οποία όμως δεν έχει εγκατεστημένα τα Gapps και από ότι μου απαντησαν έχει και κινεζοεφαρμογές τις οποίες δεν μπορούν αφαιρέσουν ή την multilanguage που θεωρητικά δεν έχει τα προβλήματα αυτά. Βρήκα βέβαια ένα βίντεο-οδηγό που δείχνει πως να εγκαταστήσεις τα Gapps στην official rom αλλά πολλους κινέζικους χαρακτήρες εβγζε δίπλα στα ονομάτα των εφαρμογών κα…