Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 143.

• 3η και φαρμακερή ! Επιτέλους την είδε !!! Κάποια στιγμή θα το πετύχαινα γιατί έπαιζα με τα χιλιοστά ... sd slot είναι, όχι και καμμιά πισίνα να παίζω με τα μέτρα Αύριο τσιμέντωμα Ουφ ... τέλος καλό τελικά αλλά αναπολώ το RN2 που είχα ... αποσπώμενη μπαταρία, ξεκλείδωτος bootloader, μεγαλύτερη χωριτικότητα ... καμμία σχέση με αυτό αλλά έπρεπε να το πάρω τάχιστα .... τουλάχιστον η μπαταρία του είναι πάρα πολύ καλή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια !!!

• τσιμέντο !!! τσιμέντο !!! Όχι, με το RN2 Prime πάντα μέσω καλωδίου το έκανα. Επειδή θέλω να φορτώσω πάνω από 20GB αρχεία στην κάρτα είπα να το κάνω με τον αντάπτορα (τον οποίο δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ). Μ' έχει αποπροσανατολίσει αυτή η συσκευή Αν δεν υπήρχε ο αντάπτορας συνοδευτικός με τη κάρτα δεν θα τον χρησιμοποιούσα και όλα θα ήταν καλά. Έφαγα "παπά" από την Kingston Δοκίμασα 2 φορές με την κάρτα αλλά τίποτα. Δεν "κάθεται" να την έβαζα και ανάποδα να το τρελάνω το κωλοκινητό

• bootloop redmi 4 [SOLVED]

GAIOKTHMONAS - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

χμμμ .... περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει γιατί εγώ πέρασα αυτό το σημείο χωρίς πρόβλημα ... είμαι και ψιλογκαντέμης, μην σε πάρω στο λαιμό μου

• Πέρασε από το μυαλό μου αυτό το πράγμα αλλά κανονικά δεν θα δυσκολευόμουν να κλείσω το πορτάκι/δρομέα? (δεν ξέρω πως το λένε ). Θα δοκιμάσω αύριο τη διαδικασία ... θα παίξω 1-2 φορές με το θέμα της τοποθέτησης και αν γίνει κάτι έχει καλώς. Δεν γίνεται να αρχίσω τα καντήλια βραδιάτικα γιατί ο μικρός έχει πάει για ύπνο. Πάντως το πρόβλημα είναι στο σημείο που λες. Το θέμα είναι ότι αν κάποια στιγμή αναγνωρίσει την sd με το βάλε-βγάλε μετά θα φοβάμαι να το ξανανοίξω. Sim & SD θα μείνουν για πάντα ε…

Μήνυμα

Ακολούθησε ξανά τα βήματα 1-6 και διάβασε το spoiler ακριβώς από κάτω

• Είσαι ένας μικρός θεούλης !!!! Μετά το clean στα windows μόλις έβαλα την κάρτα στο κινητό και μπήκα σε περιβάλλον MIUI μου αναγνώρισε την κάρτα και ζήτησε και μετά το απαραίτητο format ιδού το αποτέλεσμα !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28863/ Ευχαριστώ πολύ !!! Με έσωσες !!!! (Θα βρεις το μπελά σου μαζί μου ) =============== Ιαν 28th 2017, 7:08pm =============== Παράθεση από chrdes: “Γιατί δεν δοκιμαζεις επίσης να την κανεις 2 partitions με fat32; RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Δεν…

Μήνυμα

Αν κάνεις εγκατάσταση το κινέζικο pc suite θα σου εγκαταστήσει την official rom εύκολα. Εγώ είχα κατεβάσει την stable και αντί να πατήσω το δεύτερο κουμπί (που είναι πιθανόν το browse) και να εγκαταστήσει τη rom που είχα ήδη κατεβάσει, πάτησα το πρώτο κουμπί (πρέπει να μάθουμε κινέζικα ) και σε 17' την κατέβασε από το σέρβερ της Xiaomi και χρειάστηκε άλλο τόσο για να την εγκαταστήσει.

Μήνυμα

Στο δικό μου κινητό πέρασα την official rom βάζοντας το κινέζικο pc suite (3η περίπτωση) ακολουθώντας τον οδηγό αυτό

Μήνυμα

Παράθεση από kazabuku: “χθες το βραδυ μου εστειλαν sms οτι εχω αδεια να ξεκλειδωσω την συσκευη με το Mi Unlock. Οποτε αν εχω καταλαβει καλα ξεκιναω για ξεκλειδωμα του bootloader ακολουθώντας αυτον τον οδηγο? Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” Ναι, ακολουθείς αυτό τον οδηγό. Πρώτα πρέπει να περάσεις official rom στη συσκευή σου γιατί αυτή που έχεις είναι unofficial. Edit: αφού έχεις το sms για το ξεκλείδωμα του bootloader ακολουθ…

• Έκανα το φορμάτ αλλά πάλι σε exFAT έγινε (δεν μου έδινε επιλογή για επιλέξω άλλο φορμάτ). Πάλι δεν την βλέπει ούτε μέσω system ούτε από το twrp. Θα χει πλάκα να μην μπορώ να τη φορμάρω σε FAT32 (το μόνο που διαβάζει). Θα κατεβάσω το easeus todo backup μήπως και τα καταφέρω από εκεί. Θα ψάξω πρώτα αν υποστηρίζει fat32 η κάρτα για να μην την καταστρέψω. =============== Ιαν 26th 2017, 6:53pm =============== την έκατσα Παράθεση: “ Format FAT32 (microSDHC 16GB–32GB); exFAT (microSDXC 64GB–256GB)” Αν …

• Δεν μου εμφανίζει δυστυχώς partitions ... με το που πατάω file manager με οδηγεί στο internal storage με τους φακέλους boot, cache,data, dev, etc και λοιπά χωρίς τη δυνατότητα να φύγω από εκεί. (Άσχετος με TWRP, μόνο 1 φορά το χρησιμοποίησα για να περάσω τη δική μας rom) Δοκίμασα να συνδέσω στο λάπτοπ την παλιά κάρτα sd που είχα. Είναι διαμορφωμένη σε FAT32 που σημαίνει ότι το κινητό αδυνατεί να διαβάσει κάρτες σε exFAT format? περίεργο αφού στο αγγλικό φόρουμ που κοιτούσα νωρίτερα ένας moderato…

• Από Advanced --> File Manager μου εμφανίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο. Δεν μου βγάζει να πατήσω "up level" όπως όταν είμαι μέσα σε ένα φάκελο για να επιλέξω external storage (έτσι νομίζω ότι γίνεται)

• Δεν την βλέπει ... Όταν επιλέγω "select storage" έχει τις επιλογές: Internal Storage (5127MB) Micro SDCard (0MB) USB Storage (0MB)

• Με δική μας stable είμαι (8.1.2.0) και με TWRP.

• Είναι σε extFAT ... την έκανα format σε NTFS αλλά τίποτα .... πάλι format σε extFAT και πάλι τίποτα ... φόρτωσα αρκετά GB με φωτογραφίες και εικόνες μπας και ... αλλά πάλι τίποτα. Δεν μου δίνει άλλη επιλογή στο λάπτοπ για φορμάρισμα (π.χ. FAT). Το slot σίγουρα δεν έχει πρόβλημα γιατί είχα πριν μία κάρτα των 2GB και δούλευε κανονικά.

• Καλησπέρα Μόλις αγόρασα μία ΚINGSTON MICROSDHC 64GB CLASS 10 κάρτα μνήμης για το κινητό μου αλλά όταν την πέρασα στην συσκευή δεν την αναγνωρίζει. Πάω Ρυθμίσεις --> Αποθηκευτικός χώρος και μου εμφανίζει μόνο την εσωτερική μνήμη. Διάβασα ότι αναγνωρίζει μνήμες έως 128GB οπότε δεν τίθεται θέμα χωρητικότητας. Βάζω την κάρτα στον συνοδευτικό αντάπτορα και τη συνδέω στο λάπτοπ και εκεί την αναγνωρίζει. Κάποια πρόταση τι πρέπει να κάνω;

• 8/10 με λάθος στην 5η και 7η ερώτηση .... για άσχετος θεωρώ ότι πήγα αρκετά καλά

• Έτσι πιστεύω κι εγώ, αλλά κι εγώ παρότι είχα 1 χρόνο συσκευή Xiaomi ήμουν άσχετος με τα φλασαρίσματα γιατί την είχα αγοράσει με ελληνική stable. Τώρα που αγόρασα με unofficial έφαγα όλο το πακέτο μέχρι να περάσω την ελληνική και το cmd δεν είναι και το αγαπημένο μου

• Παράθεση από sainisgeo: “αλλά επειδή είμαι λίγο έωσ πολύ άσχετος, φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω με να κατεβάσω την rom που προτείνετε κι όλα αυτά με τα φλασαρίσματα!!! ” Κι εγώ τα ίδια έλεγα από μέσα μου όταν πήρα το Redmi 4 αλλά "καλομαθημένος" από την ελληνική ρομ που είχα στην προηγούμενη συσκευή δεν άντεξα και το φλάσαρα (με τη βοήθεια παιδιών από το φόρουμ). Αν είναι η πρώτη σου φορά με συσκευή Xiaomi πράξε αυτά που λέει ο @demakhs για να μην ασχοληθείς παραπάνω .... αν όμως είχες και στο παρ…

• Πας στα αδιάβαστα μηνύματα και βλέπεις το πολυβόλο του φόρουμ !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28166/