Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
Παράθεση από venzinas: “Εχω στειλει για ξεκλείδωμα αλλα θα κανει 3-4 μερες! ” Υπομονή. Σε μένα ήρθε το sms μετά από 3 μέρες (καλός χρόνος). Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον δε θα χρειαστεί αυτή η διαδικασία γιατί αυτή τη στιγμή διαξάγεται ένα poll στο αγγλικό φόρουμ με θέμα "instant bootloader unlock" και το 90,55% των ψήφων λέει "Yes". Αν είχαμε ξεσηκωθεί για το συγκεκριμένο poll όπως τότε με την ψηφοφορία χαλαρά το ποσοστό θα ήταν 99,99% υπέρ του YES
-
Παράθεση από Sonicaki: “Επίσης για να ξεκλειδώσετε ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι 100% verified ” Καλησπέρα. Σήμερα κατάφερα να ξεκλειδώσω τον bootloader στο Redmi 4 με τον λογαριασμό μου να είναι στο 50% verified. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι έγινα μέλος πριν 13 μήνες και όχι πρόσφατα. Πάντως για να τους ευχαριστήσω ανέβασα το ποσοστό στο 75%
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε εκπλήξεις όπως και πέρυσι που ήρθαμε πρώτοι σε ψήφους, αλλά τελικά η πρώτη θέση δόθηκε στην Ινδία. ” Περιμένοντας τα επίσημα αποτελέσματα θες να μας πεις @MIUI_ART τι έγινε πέρυσι και με ποια κριτήρια ενώ ήμασταν πρώτοι βγήκαμε δεύτεροι; Επίσης κάτι είδα σχετικό με κάποια κλήρωση και κάποια δώρα στην ψηφοφορία. Αν έχεις την καλοσύνη κάνε και μια ενημέρωση γι' αυτό.| Ευχαριστώ! ” Αν θυμάμαι καλά η ψηφοφορία αποτελούσε …
-
ψηφος 13195 για Club και 1184 για RedStorm21
-
- 9742 vote from me. Επιτέλους μπόρεσα να ψηφίσω - 818 vote for RedStorm21
-
χμμμ .... μπήκα για να ψηφίσω και δεν με αφήνει γιατί λέει ότι έχω ήδη ψηφίσει Θα δοκιμάσω και αργότερα
-
+1 ψήφος για Club & Red21 και σήμερα
-
Παράθεση από yliko: “Ρε παιδιά μήπως να ρίξουμε καμιά ψήφο και στους άλλους να αποκτήσει σασπενς η κόντρα ” Μάλλον αυτό πρέπει να κάνουμε αλλιώς την επόμενη χρονιά βλέπω να γίνεται ο διαγωνισμός: Greece Vs All Αλλά και πάλι θα τους κερδίζαμε
-
μόλις ψήφισα και εγώ (GAIOKTHMONAS)
-
Δεν αμφιβάλω καθόλου για αυτό που λες ... θεωρώ όμως κοροϊδία να αναφέρεται η ΤτΕ για χαλάρωση των capital controls όταν ουσιαστικά δεν θα υπάρχει χαλάρωση αλλά η δυνατότητα να πηγαίνεις σε atm για ανάληψη κάθε 15 μέρες αντί της 1 εβδομάδας που είναι τώρα ... χαλάρωση θα ήταν εάν θα υπήρχε αύξηση του ορίου ανάληψης στα 600€/εβδομάδα για παράδειγμα ή 1.200€/δεκαπενθήμερο .... Κουβέντα να γίνεται απλά, γιατί με μισθούς 350€-450€ μπορείς με μία επίσκεψη σε atm να κάνεις ανάληψη όλο το μηνιάτικο ...…
-
Παράθεση από themakos66: “ • Δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως 840 ευρώ ανά δύο εβδομάδες. ” Τρομερή αλλαγή ... το όριο αυτή τη στιγμή είναι 420€/εβδομάδα οπότε μιλάμε για το ίδιο ποσό στις 2 εβδομάδες ... επίσης ημερολογιακά η αλλαγή της εβδομάδας είναι το Σάββατο οπότε αν πας σε ένα atm την Παρασκευή και κάνεις ανάληψη 420€ μπορείς την επόμενη μέρα να κάνεις ανάληψη άλλα 420€ .... άρα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις ανάληψη 840€ μέσα σε χρονικό διάστημα 2 ημερών. Μπράβο Στουρνάρα, άξιος ο μισθός…
-
Χμμ ... Έχω 7 ετών λάπτοπ σε αυτές τις ίντσες. Το επόμενο που θα αγοράσω θα πρέπει να είναι στις 32 ίντσες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπομονή παιδιά, κάποια στιγμή θα ανέβει η διορθωμένη έκδοση. Αν η συσκευή σας είναι λειτουργική δεν υπάρχει λόγος βιασύνης Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk