Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΚαλησπέρ παιδια. Στην περίπτωση που έχω ΜΤΚ επεξεργαστ΄, αυπάρχει κάποιος άλλος οδηγός? Ευχαριστώ
-
@MIUI_ART καλησπέρα. Σχετικά με την ΡΟΜ για Mipad 3, θα μπορούσες να με συμβουλευσεις ποιο οδηγό να ακολουθήσω για να αφαιρέσω την fake Global ROM και να βάλω την ελληνική? Τσεκαρα ήδη τον Bootloader μου και είναι ξεκλείδωτος. Ευχαριστώ.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΟ οδηγός ισχύει και για το Mipad 3?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαιδια ευχαριστώ για τις οδηγιες. Θα επικοινωνησω με την ΔΟ για να δω πως θα προχωρησω. Να ρωτήσω όμως.: η RΟΜ για τη συσκευη που υπαρχει στο φορουμ τι θεωρειται οτι ειναι.? Βασιζεται στην κινεζικη official με προσθηκη των Gapps…?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την άμεση και λεπτομερή απάντηση. Για αρχή ανεβάζωτα στοιχεία της συσκευής. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51876/ Official δεν είναι η global? Aν όχι, σημαίνει ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος σωστά? Φυσικά θα πρέπει να το ψάξω για να είμαι 100% σίγουρος.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Για Mi-Pad 3 ποιο οδηγό πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ.
-
10GB? Εγω γιατί 5GB εχω ακόμα
-
Αρκετές ψήφους και από εμένα Tziortzisi
-
Απο χτες σε Μi4-c χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
yeso521.com/xiaomi-bluetooth-headset-earphone-black.html
-
Αν κατάλαβα καλά το τλευταιο update από official ROM ηταν η 6.1.28/29 V7 MIUI ROM (Update 30/1/16 06:45). 'Η κάνω λάθος?
-
Καλησπέρα. Mήπως γνωρίζουμε γιατι δεν γινονται πλεόν updates?
-
Καλή τύχη σε όλους! coolicool.com/xiaomi-mi-pad-2-…screen-android-50-g-42682
-
Tziortzisi 1. India 310 2. Greece 300