Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-64 από 64.
-
Καλησπέρα σε όλους. Εχω ενα προβληματάκι από την πρώτη μέρα που πηρα το κινητο (Μι4c). Το facebook account μου, αν και περασμένο στο κινητό και connected, δεν συγχρονιζει με τις επαφές στο κινητό. Πάω στα Setting-Mi account- Accounts-Facebook και μου λεει ότι είναι connected κτλ αλλά μου βγαζει notification Server error. Επίσης εχω προσεξει οτι στα applications που στελνω ήχο (viper, ip camera apps) δεν ακουγωμε στον δεκτη. Δηλ αν κανω φωνητικη κληση με Viper δεν με ακουει ο συνομιλητης. Καμια ι…
-
thumbsup.png Ευχαριστώ πολύ
-
Multilanguage + Ελληνικά [5.12.3] Xiaomi MI 4C (miuiandroid.com) not found λέει.
-
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Εντελώς καινουργιος στην XIAOMI και κατενθουσιασμένος με το Μi4c μεχρι στιγμής. Εχω μια ερωτηση σχετικά με τα updates της ROM. Από ότι βλέπω 'εχω την 5.11.19 xiami.eu. Από που κατεβάζω το αντίστοιχο Update (για να μην περιμένω 3-4 ώρες να κατεβει απο το κινητο μέσω wifi)? Ειναι το Multilanguage+Ελληνικά πιο πάνω το σωστό λίνκ ή κάποιο άλλο? Επίσης ποιες οι βασικές διαφορές των Ελληνικών ROMs. Ειναι απλά μεταφρασμενες ή έχουν και κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα? Ευχ…