Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 128.
-
Ναι έχει βγεί 7, το θέμα είναι πως στην επίσημη σελίδα της xiaomi δν έχει πλέον rom γι αυτό το κινητό.
-
Καλησπέρα σε όλους, έχω 1 ξεχασμένο mi note pro το οποίο είναι με ξεκλείδωτο bootloader με την Ελληνική stable 8.2.1.0 android 5.1.1. Πως μπορώ να πάω στην τελευταία Ελληνική stable 9.1.2.0 android 7.0; Κάπου είχα διαβάσει πως αν προσπαθήσω να την περάσω απευθείας απο twrp υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει ο bootloader λόγο αλλαγής έκδοσης android και να πέσω σε bootloop.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sm0k3: “ ” 2.82 αν δεν κάνω λάθος. Systemless φλασαρεται ούτως ή άλλως, απλά όχι στο βαθμό που το κάνει το Magisk. ” Ok ευχαριστώ, θα πάω σε Magisk τελικά. =============== Ιουλ 23rd 2017, 6:08pm =============== Δεν με αφήνει να να flashάρω το .zip του magisk λόγο boot image. Είναι πειραγμένη στην συγκεκριμένη rom; Οι οδηγίες που ακολουθώ: 1) Root your device using SuperSU SR4 as systemless. Don't forget to type this from twrp's terminal before flash SuperSU: …
-
Καλησπέρα, ποια έκδοση superSU έχετε μέσα στη rom; Μπορεί να flashαριστεί systemless;
-
Καλησπέρα, για mi note pro παιδιά θα ανεβάσετε;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
sm0k3 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sm0k3: “Καλησπέρα, παιδιά για κάποιο λόγο δν ανοίγει με το προσωρινό twrp(μετά το fastboot flash recovery recovery.img) Κάνω fastboot reboot με πατημένο τον vol+ αλλά bootloop, μέχρι που το κλείδωσα και το ξαναξεκλείδωσα μπάς και γίνει αλλά τπτ. Είμαι με 6.3.10 official σε mi note pro, κάποια ιδέα; Παίζει ρόλο που στο device tampered μου γράφει true; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39516/ ” Δεν ξέρω γιατί αλλά δν άνοιγε με τπτ με αυτό το recovery : twrp_leo_mi-note-pro_3.…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παιδιά για κάποιο λόγο δν ανοίγει με το προσωρινό twrp(μετά το fastboot flash recovery recovery.img) Κάνω fastboot reboot με πατημένο τον vol+ αλλά bootloop, μέχρι που το κλείδωσα και το ξαναξεκλείδωσα μπάς και γίνει αλλά τπτ. Είμαι με 6.3.10 official σε mi note pro, κάποια ιδέα; Παίζει ρόλο που στο device tampered μου γράφει true; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39516/
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μετά από 30 μέρες μπορώ να ξεκλειδώσω άλλη συσκευή με το ίδιο mi acc;
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, για επιστροφή από Ελληνική σε official, να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο οδηγό; Επίσης το κινητό είναι rootαρισμένο και με xposed framework εγκατεστημένο, θα χρειαστεί να κάνω κάτι παραπάνω για την συγκεκριμένη περίπτωση πριν flashάρω; Σε Mi Note Pro. Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΌλα κομπλέ, συγνώμη για το πρήξιμο σε όλους αλλά 1η φορά θα φλάσαρα Xiaomi με mtk. @George Kaggelaris ότι και να πω θα είναι λίγο. Υπερμέγιστος!!! Γενικά ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν.
-
ΜήνυμαOk, 1 τελευταίο, την sd να την έχω συνέχεια συνδεδεμένη στο κινητό ή να την βάλω μετά το format;
-
ΜήνυμαΔηλαδή ουσιαστικά κάνω επαναφορά εργοστασιακών από ρυθμίσεις, βάζω sd και μετά reboot σε recovery, wipes και φλασάρω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μετά το Format Data κάνεις Reboot Recovery. Θα τη δει κανονικά την SD. Δεν έχει καμία σχέση. ” Μέσα απο το recovery δεν θα κάνω format data; Δίπλα από το advanced wipes. Και μετά και τα wipes πατάω πίσω και από το install θα βρώ την rom μέσα στην sd ή χρειάζεται τπτ άλλο, κάποιο mount ή οτιδήποτε άλλο;
-
ΜήνυμαΠαιδιά αφού φλάσαρα την Ελληνική και άνοιξε κομπλέ, όταν έκανα reboot σε twrp μου ζήτησε κωδικό, είδα την λύση που προτείνεται με format data και μετά ξανά flash της Ελληνικής αλλά διαθέτω μονο sd card για να το κάνω, οπότε το ερώτημα μου είναι θα μου την αναγνωρίζει το twrp όταν την συνδέσω μετά το format data ή πρέπει να την έχω πρίν το format συνδεδεμένη; Σε redmi pro.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sm0k3 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, έχω το redmi pro helio x25 3/64. Ποιό αρχείο να κατεβάσω; Βλέπω έχει 2 omega, 1 στην πάνω-μεγάλη λίστα και 1 στην κάτω
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φλάσαρε ξανά τη ROM με τον ίδιο τρόπο που την πέρασες και πριν. Δοκίμασε και άλλη rom. ” Έτσι όπως είναι; Γιατί δν νομίζω να μπορώ να το κλείσω έτσι. =============== Ιουν 17th 2017, 10:05pm =============== Παιδιά ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τις απαντήσεις σας, όλα τα έκανε το αρχείο cust, πάνω στην βιασύνη μου δν πρόσεξα ότι δν το φλάσαρε. Πάω για αίτηση ξεκλειδώματος και Ελληνική.