Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 128.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Φαίνεται να είναι ξεκλείδωτος επίσημα. Ναι μπορείς να ξεκλειδώσεις αν παραστεί η ανάγκη, αρκεί ο λογαριασμός σου να έχει ενεργό δικαίωμα ξεκλείδωματος και να έχουν παρέλθει τριάντα ημέρες από το προηγούμενο ξεκλείδωμα. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μία διευκρίνηση μόνο για να είμαι σίγουρος, ξαναλέω αν χρειαστεί να ξεκλειδώσω ξανά, γίνεται δηλαδή με άλλο mi acc από αυτό που είχε ξεκλειδωθεί;

• Καλησπέρα σε όλους, Παιδιά πήρα ένα 2ο mi note pro(μεταχειρισμένο) το οποίο μου ήρθε με official 7.3.(κάτι) beta και με ξεκλείδωτο bootloader. Κατέβασα και φλάσαρα την τελευταία fastboot(7.5.25 beta) με miflash και παραμένει ξεκλείδωτο. Να προχωρήσω κανονικά σε twrp και Ελληνική; Από τη στιγμή που δεν κλειδώνει, λογικά έχει ξεκλειδωθεί επίσημα; Αν για κάποιο λόγο κλειδώσει κάποια στιγμή, θα μπορώ να το ξεκλειδώσω με άλλο mi account;

• Καλησπέρα και πάλι. Τώρα είμαι εντάξει στο θέμα drivers; Η 1η είναι με ανοιχτό το κινητό μόνο φόρτιση. Η 2η είναι με ανοιχτό μεταφορά αρχείων. Η 3η είναι κλειστό σε fastboot. Πειράζει που στην γραμμή εντολών εκεί που δείχνει την συσκευή δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κενό ανάμεσα στο "86e2f68'' και στο ''fastboot'' όπως έχω δεί από άλλους; Τforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37420/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37421/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37422/

• Καλησπέρα, πολύ καλός οδηγός. Μετά την εγκατάσταση όταν το βάζω σε fastboot μέσω γραμμής εντολών στήν διαχείριση συσκευών μου το βγάζει ως : Kedacom USB Device -> Android Bootloader Interface Είναι πρόβλημα ή όχι; Επίσης ξαναενεργοποιώ έλεγχο υπογραφής απο το script μετά;

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

sm0k3 - - Recoveries

Μήνυμα

Αλήθεια; Δν το γνώριζα. Δηλαδή μία μεταγενέστερη έκδοση μπορεί να διαβάσει και κάποιο backup που έχει παρθεί από μία προηγούμενη έκδοση του twrp; Μπορείς να μου πεις ποιός φάκελος είναι που αλλάζει;

sm0k3 - - Recoveries

Μήνυμα

Γιατί το 3.1; Έλεγα αυτή την έκδοση για να έχω λειτουργικό backup της τωρινής μου rom.

sm0k3 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποιο κινητό έχεις ακριβώς το leo? ” Ναι leo, και φυσικά έχω και εγώ τα γνωστά θέματα με την εμφάνιση κλειδωμένου bootloader στο τσεκάρισμα με adb παρόλο που είμαι με twrp και Ελληνική rom...

sm0k3 - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημέρα, παιδιά θεωρητικά εάν φλασάρω αυτή την έκδοση πάνω από την 2.8.6.0 που έχω τώρα για να πάρω backup της τωρινής μου rom(Ελληνική stable 7.0.5.0) θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω και αργότερα αφού έχω φλασαρει μία από τις rom που το έχετε προεγκατεστημένο αφού θα είναι ίδια έκδοση twrp;

• Mi Note Pro - Still Locked

sm0k3 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω και εγώ, εγώ που είμαι με Ελληνική stable 7.0.5.0(την είχα περάσει Οκτώβρη του 15) και twrp είμαι ξεκλείδωτος παρόλο που στο τσεκάρισμα με adb με δείχνει κλειδωμένο;

• Παράθεση από derveni: “@sm0k3 Από lollipop σε ΜΜ ναι κλειδώνει και από ΜΜ σε nougat ” Απο 5.0.2 σε 5.1.1 δν θα έχω τέτοιο θέμα λογικά, έτσι;

• Καλημέρα, ίσως να είμαι και off topic αλλά είδα πώς αναφέρθηκε στον οδηγό πως σε περίπτωση μετάβασης σε μεταγενέστερη έκδοση android ξανακλειδώνει ο bootloader. Ισχύει κάτι τέτοιο;

• Ειχα αυξήσει το μηνιαίο όριο στα 2000, πέρασε απευθείας η πληρωμή. Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας παιδιά!

• Παράθεση από NasDriver: “Δες πας καλύτερα με revolut, θα σου κρατήσει πολλά το balance της paypal ” Γύρω στα 50€ βλέπω είναι η προμήθεια που θα κρατήσει, φυσικά και δν μου περισσεύουν αλλά δν με πειράζει τόσο. Το θέμα μου είναι, είναι σίγουρο ότι θα με αφήσει να τα μεταφέρω στο balance αν δν καταφέρω να τα στείλω απευθείας;

• Παράθεση από caeser: “Η προμήθεια είναι 3,4%+0.35€ μέχρι τις 2500€ ανά μήνα. Μετά από εκεί έχει κάποιος το δικαίωμα να αιτηθεί έκπτωσης της προμήθειας που μπορεί να κατέβει μέχρι και 1,9% Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αγορά απο εξωτερικό κοντά στα 1500€, αν κ έχω δεί πως τελευταία αφήνει τις αγορές απευθείας χωρίς μεταφορά στο balance, αν δν με αφήσει να την κάνω απευθείας, μπορώ με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρω τόσο μεγάλο ποσό στο balance;…

• Παράθεση από Bodai: “Σε καμία περίπτωση δεν βάζουμε Official απο το TWRP. Εϊναι λογικό να πέφτει σε bootloop ... ” Προσπαθούσα από twrp για να μην το χάσω αν περάσω rom απο τον updater(είχα περάσει παλιά official από twrp, ίσως τότε να κλείδωσε, δν ξέρω) Τι να κάνω; Να δοκιμάσω από updater να περάσω official; Αν ναι, πώς θα κάνω τα wipes έτσι αφού θα πάω από Ελληνική stable σε official China dev.;

• Παράθεση από gripas4: “Το TWRP δεν χάνεται παρά μόνο αν του φλασάρεις κάποια Global ή κινέζικη ROM, αν δηλαδή φλασάρεις κάποια ΡΟΜ εκτός από αυτές που κάνουν τα παιδιά εδώ μέσα. Ποιά ακριβώς wipes εννοείς; Γιατί αν τα κάνεις όλα, και data, και system και internal storage χωρίς να φλάσάρεις κάποια ROM το τηλέφωνο δεν θα έχει τίποτα άλλο εκτός από το TWRP.Αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader ο οδηγός δεν λειτουργεί. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι όσο παράδοξο και αν ακούγεται έχω 1 mi note pro που πο…

• Καλησπέρα, με το συγκεκριμένο οδηγό χάνεται και το twrp σε περίπτωση ας πούμε που δν φλασάρεις κάποια rom, εαν δηλαδή κλείσεις το τηλέφωνο μετα τα wipes, όταν το ξανανοίξεις θα μπαίνει σε twrp; Επίσης μπορώ να φλασάρω τωρινή official με αυτόν τον τρόπο σε κινητό με κλειδωμένο bootloader αλλά με twrp;

• Bootloop σε πέρασμα official

Μήνυμα

Μα είναι κλειδωμένος. Το έχω ελέγξει απο cmd πολλές φορές, γι'αυτό θέλω να το ξεκλειδώσω. Δν πρέπει δηλαδή να ξεκλειδώσω όπως και στα υπόλοιπα;

Μήνυμα

Καλημέρα, μα πριν περάσω την Ελληνική 7.0.5.0 είχα περάσει την official της ίδιας έκδοσης απο twrp. Δυστυχώς έχω πολύ παλιό pc με windows xp 32bit για να δοκιμάσω miflash. Πιστεύεις θα έχω πρόβλημα αν δοκιμάσω με τον τρόπο που προανέφερα; Παράθεση από mixaliscy: “ΑΝ και το Note Pro δεν πολυέχει θέματα με κλειδωμένους bootloader αλλά και να σε κλειδώσει ποτέ, η διαδικασία ξεκλειδώματος είναι πιο μικρή από αυτήν που πας να κάνεις τώρα !!! ” Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι εννοείς εδώ; Να υπενθυμί…

Μήνυμα

Θέλω να ξεκλειδώσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που πάνε όλα στραβά αλλά και για δοκιμή άλλων rom άφοβα. Λογικά και πιό πρόσφατη Ελληνική να περάσω πάλι σε bootloop θα πέσω. Δεν μπορώ να βρώ τι είναι αυτό που το ενοχλεί και πέφτει σε bootloop, γι'αυτό σκέφτηκα τα πάντα wipe απο twrp και καθαρό flash official σύμφωνα με τον οδηγό του Ceasar. Πιστεύεις θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αν δοκιμάσω να περάσω official έτσι; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό το twrp(2.8.6.0) με την officia…