Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
nhatzi - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΜια βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω ταινία σε usb flash και την βλέπω μέσω kodi που εγκατέστησα. Ομως έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους, μου βγάζει ακαταλαβίστικα. Έχει κάπου ρυθμίσεις για το encοding των υποτίτλων; εννοώ στις ρυθμίσεις του συστήματος όχι στο kodi. Δεν μπορώ να δω ταινία με υποτιτλους ούτε με το vlc. Στο vlc ενώ πάω στις ρυθμίσεις στους υπότιτλους και επιλέγω το encoding που θέλω π.χ. Greek Windows 1253, αλλά τίποτα, μου βγάζει αλαμπουρνέζικα. Για πείτε καμια ιδέα γιατι φρικαρα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν βάλεις απλά τους οδηγούς από αυτόν τον οδηγό δεν λειτουργεί; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Αν ναι: τι πρόβλημα βγάζει, αν βγάζει; Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” Καλημέρα, Όχι, τουλάχιστον στο δικό μου υπολογιστή, με το τρόπο για Ryzen που προτείνεται, όταν ο υπολογιστής βλέπει τη συσκευή ως Keadcom, αποσυνδέει το κινητό σε κάθε εντολή που στέλνει ο υπολογιστής. Πχ, το συνδέεις και …
-
Παιδιά καλησπέρα, Καταρχάς ευχαριστώ όσους απάντησαν στο thread. Το πρόβλημα είναι ο επεξεργαστής. Σε όσα forum και να διάβασα η απάντηση στο πρόβλημα αυτό είναι ότι σε άλλον υπολογιστή δουλεύει, χωρίς να λένε specs για υπολογιστές. Σήμερα που πήγα στο πατέρα μου, το έκανα από το δικό του υπολογιστή, που έχει Intel, έκανα τη διαδικασία ακριβώς όπως και στο δικό μου υπολογιστή και λειτούργησε. Το κινητό ξεκλειδώθηκε κανονικά. Για την ακρίβεια εγώ έχω τον Ryzen 2700X. Στον οδηγό που έχετε, ίσως οι…
-
Έχω το miflash_unlock-en-4.5.813.51. Στο thread που παραθέτεις, υπάρχει ένα σημείο για επεξεργαστές Ryzen, που έχω. Έτρεξα το batch, που παραθέτει και έστησα τους drivers, ώστε να βλέπει τη συσκευήω ως Keadcom USB Device στο Device Manager. Με αυτό το τρόπο, το κινητό αποσυνδέεται κατευθείαν μόλις βάζω τους κωδικούς μου στο MiUnlock. Αν εγκαταστήσω τους Drivers του miflash_unlock-en-4.5.813.51, τότε λειτουργεί και δεν αποσυνδέεται. Επίσης πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δεν έχω συναντήσει ποτέ σε κανέ…
-
Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Redmi Note 6 Pro, στο οποίο προσπαθώ να ξεκλειδώσω το Bootloader, ώστε να στήσω μια ROM από το XDA. Για την ακρίβεια το πρόβλημα που έχω, είναι ότι στο MiFlash, φτάνει ως το 99% και βγάζει το μήνυμα Couldn't Flash Request Parameter Error, όπως ακριβώς σε αυτό το thread. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/44315-redmi-5. Στο τέλος του παραπάνω thread, προτείνεται να χρησιμοποιηθεί το καλώδιο με το οποίο έρχεται το κινητό μαζί κι αυτό είναι αυτό που χρησιμοπ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable Δες τις φωτογραφίες για να καταλάβεις τι εννοεί. Χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα για να εγκαταστήσεις μια rom. Και ένα από αυτά είναι το factory reset, όταν απαιτείται... ” Δεν μπορώ να καταλάβω τι ειναι Developer GTV Rom και Stable GTV Rom
-
Παράθεση από makis1024: “Factory reset έκανες; Πέρασες από China Source σε Global source χωρίς factory reset. Αν και το πιό σωστό θα ήταν mi flash official fastboot rom , ξεκλείδωμα εάν κλείδωσε , πέρασμα twrp , fr και xtrv , είχες πολύ παλιά ρομ. ” Συγνώμη αλλά αυτά που γράφεις μου είναι Κινέζικα Πως γίνετε το factory reset; Την 7.6.10 την φοράω εδώ και ένα χρόνο. Αν δεν μου τα κάνεις λιανά... δεν καταλαβαίνω. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε και με κάποιον download. manager Πιστεύω ότι θα κατέβει κανονικά. ” Σ ευχαριστώ για την υπόδειξη. το κατέβασα και έστησα την rom V9 arωma 8.4.19, όμως το κινητό σέρνετε. Πολύ αργό... δεν ξέρω τι έκανα λάθος. Από recovery επιλέγω install, επιλέγω την rom και ακολουθώ τα βήματα για ελληνικά και μετά οτι θέλω να στήσω την τυπική εγκατάσταση. Ζητάω να καθαρίσει την cashe και έκανε reboot. Αν έχετε κάτι να υποδείξετε, ευχαρίστως... αλλιώς ξαναγυρνάω στην προη…
-
Εχω την ROM που φαίνεται στο συνημμένο. Προσπαθώ να κατεβάσω την τελευταία nikel V9 arωma 8.4.19 απο το link που έχετε και ενω αρχίζει να κατεβάζει, κάποια στιγμή σταματάει και βγάζει failed. Δοκίμασα απο διάφορα mirrors αλλά το ίδιο. Εκτός απο τα link που έχετε μήπως υπάρχει κάπου αλλού να το κατεβάσω;
-
(2) Καλησπέρα σε όλους. Εχω το Redmi Note 4 (Nikel) το οποίο φοράει MIUI 8.6 και έβαλα πριν καιρό την XTRV-7.6.10 beta. Επειδή κυκλοφόρησε η xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_arΩma_8.2.1, ήθελα να ρωτήσω πως θα την βάλω δηλ τα βήματα που θα κάνω και ποιες οι διαφορές μεταξύ τους, εννοώ αν αξίζει να την βάλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα σε όλους. Εχω το Redmi Note 4 (Nikel) το οποίο φοράει MIUI 8.6 και έβαλα πριν καιρό την XTRV-7.6.10 beta. Επειδή κυκλοφόρησε η xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_arΩma_8.2.1, ήθελα να ρωτήσω πως θα την βάλω δηλ τα βήματα που θα κάνω και ποιες οι διαφορές μεταξύ τους, εννοώ αν αξίζει να την βάλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ψήφισα σαν nhzt
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΜόλις μου έσπασε η οθόνη στο Xiaomi redmi note 4 και κοντεύω να σκάσω. Εχει κάνεις να προτείνει που θα την αλλάξω στη Θεσσαλονίκη;
-
Με την νέα rom που έβαλα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να βάλω widget στην αρχική οθόνη. Συγκεκριμένα θέλω να βάλω μια επαφή στην αρχικη οθόνη και μου βγάζει την δεύτερη εικόνα. Καμία βοήθεια;
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nhatzi: “Και το δικό μου ειναι RN4 και εχει την 8.0.5 global stable (MBFCNDG) ” Μαιμού rom έχειςΔεν γίνεται να είναι Global και να γράφει (MBFCNDG) >> CN σημαίνει China Θα έπρεπε να γράφει (MBFΜΙDG) αν ήταν γνήσια global >> MI σημαίνει Global Για αυτο και δεν σου βγάζει update ” ... δεν ξέρω τι εννοείς με το δεν γίνεται. Το κινητό με αυτη τη ROΜ ηρθε και ρωτάω τι μπορω να κανω.