Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
redmi note 3 unlock
Μήνυμακαλησπερα συνδεδεμενο ειναι γιατι κανω κ το find device εκανα κ μπακ απ λκαποιοια μυνηματα για να το τσεκαρω
-
redmi note 3 unlock
ΜήνυμαApply for unlocking permissions Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved. καλησπερα μου βγαζει αυτο το μυνημημα οταν μπαινω στο miui.com/unlock/apply.php και οταν μπιανω στην εφαρμογη MI unlock v1.1 μου λεει your device isht't supported MI unlock τι μπορω να κανω???
-
redmi note 3 καινούργιο
Μήνυμαok δευτερα παραγγελια τεταρτη σημερα παρελαβα το Νεο μου redmi note 3 GOLD 32G... μεχρι στιγμης απο οτι εχω δει ειναι απλα τελειο....εστειλα κ για να το ξεκλειδωσω ..εχει ενα προβληματακι με τα μηνύματα και με το fingerprint αλλα θα διορθωθούν πιστευω ...κατα τ'αλλα τελειο.......
-
redmi note 3 καινούργιο
Μήνυμακαλησπερα να ρωτησω κατι??? παραγγειλα το ρεδμι νοτε 3 και θα ηθελα να μου πει καποιοσ με αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ για να βαλω την Επίσημη Ελληνική MIUI ROM για το Xiaomi Redmi Note 3..θα πρεπ[ει να ξεκλειδωσω το τηλεφ.???...
-
ψήφισα παμε γεραααα,,,,με το ονομα anty0202
-
Καλή επιτυχία
-
redmi note [Stable 37.0] Xiaomi Redmi Note (GTV-4.11.14) (Rooted) βοηθεια
anty - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημερα 1) εχω ενα redmi note και εβαλα πριν λιγο καιρο αυτη την ρομ MIUI STABLE 37 HELLAS GTV-4.10.10 βλεπω οτι βγηκε καινουρια και μου το δειχνει στο ΟΤΑ να την κατεβασω????? και 2 ) εχω και ενα καινουργιο redmi note θα βαλω την καινουργια ωστε να γινει ροοτ και να εχειο και το ΟΤΑ μεσα?[Stable 37.0] Xiaomi Redmi Note (GTV-4.11.14) (Rooted)
-
https://i.mi.com find devise
anty - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπερα ενω συνδέομαι στο i.mi.com 小米云服务 - 你的个人数据中心 κανονικα και οταν παω να βρω την συσκευη μου μετα απο λιγο βρισκει τι συσκευη εχω και οτι ειναι και ονλινε αλλα στον χαρτη δεν μου δειχνει που ειναι το κινητο.. ειναι κολημενο στην κινα ,μηπωσ ξερει καποιοσ ????
-
Νεα καμερα απο Xiaomi Officially Launched in China on 29th Oct! Xiaomi Smart Camera for RMB 149!!
anty - - Ο καφενές μας
Μήνυματο ωραιο ειναι στην κινα 19 ε κ σε ενα shop την βρηκα 41 ευρω ....
-
Νεα καμερα απο Xiaomi Officially Launched in China on 29th Oct! Xiaomi Smart Camera for RMB 149!!
anty - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαOfficially Launched in China on 29th Oct! Xiaoyi Smart Camera for RMB 149!! - Mi Gadgets - MIUI Official Forum
-
Antutu score από τα xiaomi
anty - - Ο καφενές μας
Μήνυμαto redmi note