Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 544.

• @koshal εχεις σιγουρα lgd ;γιατι η xiaomi στο mi5 χρησιμοποιεί και display απο την sharp.

• Παράθεση από pechr: “για να ανεβαζεις τοσα αρθρα για αυτο το κινητο σε κόβω να το τσιμπάς σύντομα.. Ακόμη δεν πήρες το mi-5 θα αλλαξεις κινητο;;; ” .....Απο τον ιουνιο εχω παρει το mi5 ,συνήθως καθε 9-10 μηνες αλλαζω κινητο,αλλα μια χαρα με καλύπτει το mi5 οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες,αν θα αλλαξω θα παω σε mi5s γιατι η 5.15 οθονη με βολεψε ,αν οχι του χρόνου θα παω για το mi6..

• 150137ylss26plpzl3kii6.jpg.thumb_.jpg Η κατασκευή ενός smartphone με βάση τον επεξεργαστή Snapdragon 821 είναι κάτι σπουδαίο, σύμφωνα με την Xiaomi. Η εταιρεία εκμυστηρεύτηκε κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για το πώς ο επεξεργαστής αιχμής της Qualcomm τους βοήθησε να υλοποιήσουν τοXiaomi Mi 5s Plus. Εκτός από την αναφορά στην ταχύτητα, στην εξοικονόμηση ενέργειας, και στα πλεονεκτήματα απόδοσης του chipset, η Xiaomi εξήγησε πως συνέβαλε στην αύξηση της ικανότητας φωτογράφισης του smartphone η…

• @koshal δοκίμασε αυτο Twrp4 ή αυτο Twrp3

• Για να ελέγξεις της μνημες αν εχουν προβλημα ο καλύτερος τρόπος ειναι μεσο του προγραματος memtest και να ελεγχθούν μια μια πανω στο motherboard .Ειμουν πανω 10 χρονια τεχνικος στα pc σε μεγαλες εταιριες οποτε κατι παραπανω ξερω.

• @caeser Η σειρα που θαμπουν οι μνήμες εχει να κανει με την ταχύτητα fsb δηλαδη να εκμεταλλευτεί το motherboard την ταχυτητα τον μνημων δεν εχει να κανει με το λειτουργικο.Για το bios σε καποια motherboard παλιότερα ειναι απαρατήρητη η αναβάθμιση σε καποια οχι ,αν και οι κατασκευαστες προτείνουν να αναβαθμιζουμε το bios στην τελευταια εκδοση σε καθε περιπτωση

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από chrdes: “Επίσης τώρα σκέφτηκα ότι 22 gb ραμ ισως δεν είναι καλός συνδυασμός. Πόσα τσιπάκια έχεις , πόσα gb το καθένα; Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0 ” Δες μια ανάλυση από το Belarc Advisor για να μην τα γράφω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21081/ ” @caeser 1Θα σου ελεγα να αναβαθμισεις το bios του motherboard απο τι βλεπω εχεις παλια εκδοση και δεν ειναι συμβατη με τα win10 ειναι πολυ συμαντικο αυτο 2.Της μνήμες αλλαξε τις θεση για να δουλευουν dual chan…

• xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?

michael - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αδεια για ξεκλειδώμα εχεις παρει οταν σου έρθει το μύνημα απο την xiaomi αφου πρωτα εχεις κανει την αίτηση για ξεκλειδωμα.

Μήνυμα

Εχεις κανει login στο mi account σου μεσα απο την εφαρμογη στο κινητο;

Μήνυμα

Προς το παρων το mi5 το υποστηρίζει μονο η κινεζική εκδοση του mipcsuite και την κατεβαζεις απο εδω zhushou.xiaomi.com

• @pavlidisc Το 6 plus ενοουσα, δε το εγραψα πριν.

• @pavlidisc μια χαρα δουλευει το OIS στο mi5 ,το εχω συγκρινει και με s6edge και με iphone6 και τα τρια κινητά στα χερια μου ουσιαστικη διαφορα δεν ειδα.

• @smitsos το mi5s εχει D.I.S ψηφιακό σταθεροποιητή εικονας πο υ το ενεργοποιεις απο της ρυθμισεις τις καμερας ,πιστευω πως το OIS ειναι καλύτερο αλλα για να ειμασται σιγουροι μονο με αμεση σύγκριση μπορεις να το δεις.

• Παράθεση από Octaviastikos: “@michael έχεις μήπως το twrp για το mi5s plus;; ” Δεν εχω ετοιμασει κατι ακομα ,σε μερικες μερες πιστευω θα το εχω ετοιμο.

• @demakhs η τιμη του ειναι πολυ καλη σε σχεση με τον ανταγωνισμο και με αυτα που προσφερει το κινητο.Το mi5 το εχω αναφερει οτι εχει το καλυτερο πακετο με διαφορα, στην τιμη που εχει.

• @thodorisls Η τιμη του mi5 θα πεσει οταν βγει το mi6 με τον sd830 το δευτερο εξαμηνο το '17 ,το ιδιο ειχε συμβει και με το mi4 ,επεσε η τιμη οταν βγηκε το mi5 ,ειναι λογικο δεν μπορει να πεσει η τιμη οταν εχει flagship cpu .

• @geozn8 το εχουμε αναφερει σε αυτο το τοπικ πως βλεπουμε τι οθονη εχει το mi5 ,διαβασε μερικα ποστ ποιο πισω.

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

michael - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από undeletenikolaos: “Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στην ομάδα του miui.gr Εγώ έχω το redmi note 2 και θέλω να εξυπηρετήσω ένα φίλο που πήρε το mi4s . To κινητό ήρθε με αγγλοκινεζικη stabe και θέλουμε να περάσουμε την Ελληνική stabe από το miui.gr Με την αγγλοκινεζικη stabe πήρα κωδικό και ξεκλειδώσαμε επιτυχώς τον bootloader . Τώρα . . . . αν κατάλαβα καλά θα πρέπει: - Να πάω σε αγγλοκινεζικη developer ( από πού να την κατεβάσω και πως θα την περάσω; ) - Αφού έχω την αγγλοκινεζι…

• Το 3d touch εχει την δυνατότητα να καταλαβαινει ποση πιεση ασκουμε στο touch screen.Αυτη η δυνατότητα εχει αρκετες εφαρμογες στην πραξη.

• Η OPPO έχει στείλει προσκλήσεις για την επίσημη παρουσίαση του OPPO R9s. ι προσκλήσεις αναφέρουν την ημερομηνία (19 Οκτωβρίου) για να δούμε πλέον τον διαδόχο του πολύ επιτυχημένου R9. 1-5.jpg Το R9s θα επικεντρωθεί και αυτό στην απόδοση της κάμερας και η πρόσκληση αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα είναι το πρώτο στον κόσμο με τον νέο αισθητήρα IMX398 της Sony. Βέβαια από την μεριά της εταιρείας δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες σχετικά με την νέα κάμερα, αλλά μια πληροφορία κάνει λόγο για 16MP πάλι…