Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 544.

• Εχεις μια πολυ παλια ρομ εγκατεστημενη οποτε λογικο να εχεις προβλημα, πρεπει να προχωρησεις αμεσα σε αναβαθμιση κατεβασε την ρομ απο εδω Rom και ακολουθησε της οδηγιες εγκαταστασεις που γραφει.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από flowin_through: “Ναι, θα το δούμε. Προς το παρόν έβαλα άλλη εφαρμογή, το key cut να κάνω τη δουλειά μου, αλλά στο σύντομο πάτημα δουλεύει το συστημικό default της μουσικής (play/stop), αλλά πιάνει το παρατεταμενο πατημα.. ” Δοκιμασε αυτην την εκδοση mikey Mikey στην 7.3.2 που εχω στο rn2 δουλευει.

• Διαφορετικές Οθόνες

michael - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Οποτι ξερω μονο στο rn2 εχει παρατηρηθεί αυτο ,γενικα. μικρες διαφορες στην θερμοκρασια χρωματος μεταξύ ιδιον οθονων ειναι φυσιολογικό.Δεν υπαρχει τροπος μεσα απο καποιο μενου να δεις το μοντελο της οθόνης.

• Διαφορετικές Οθόνες

Μήνυμα

Εχει αναφερθει αυτο με την διαφορα θερμοκρασιας χρωματος του λευκου και απο αλλους χρηστες,το ποιο πιθανο η Xiaomi χρησιμοποιεί οθόνες lcd ips απο διαφορετικους προμηθευτες .

• Selfo-camera σε redmi note 2

Μήνυμα

Απο τι βλέπω εχει παρει σκονη το ποιο πιθανο ,πρεπει να το ανοιξεις και να το καθαρισεις.

• TWRP recovery 3.0.0 by mic (Hennessy)

michael - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από martzicadespell: “Συγχαρητήρια και από μένα. Όντως πολύ καλή δουλειά. Έχω ένα θεματάκι. Δεν βρίσκω που βαζει τα backup, ή τα σβήνω με έναν άγνωστο τρόπο και δεν ξέρω πως. (Redmi Note 3). Κάποια ιδέα; ” Το backup αποθηκεύεται μεσα στο φακελο TWRP στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από michael: “Να σας ενημερωσω οτι η νεα εκδοση TWRP 3.0.2-2 by mic για το kenzo ειναι ετοιμη και μπορειτε να την κατεβασεται απο εδω TWRP-3-0-x-by-mic-για-Xiaomi-συσκευές ” Ευχαριστουμε πολύ για το support ! Τι διάφορες έχει από την προηγούμενη έκδοση; ” Εχουν προστεθει περισσοτερα partition για επιλογη στο backup.

• Να σας ενημερωσω οτι η νεα εκδοση TWRP 3.0.2-2 by mic για το kenzo ειναι ετοιμη και μπορειτε να την κατεβασεται απο εδω TWRP-3-0-x-by-mic-για-Xiaomi-συσκευές

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Σε καποια απο το zip που εχω ανεβασει δεν ειναι πακετα εγκαταστασεις αλλα περιεχουν μονο το twrp(recovery.img) σε αυτην την περιπτωση θα τα κανετε εγκατασταση μονο με τον δευτερο τροπο. Για το ido και σε αλλες συσκευες το εχω κανει install package οποτε τωρα γινεται εγκατασταση και με τους δυο τροπους.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Εχτές έκανα εγκατάσταση στο Redmi 3, σύμφωνα με τους οδηγούς, το TWRP που έχει τώρα είναι το 3.0.0.-r2. Προσπάθησα να βάλω το 3.0.2-0 by mic αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, τι κάνουμε ? ” Υπαρχει προβλημα με το πακετο εκγαταστασεις zip στο ido θα το φτιαξω και θα το ανεβασω παλι .Οστοσω μπορειτε να το κάνετε εγκατασταση με το δευτερο τροπο ή μεσο cmd adb.

• Error - system launcher has stopped working

michael - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από Octaviastikos: “ποιο twrp έχεις βάλει;; ” Για TWRP περασα αυτα: TWRP+BOOT_gemini.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device Παράθεση από kyriakos_romanos: “Παράθεση από Octaviastikos: “ποιο twrp έχεις βάλει;; ” Σορρυ αν χαλασα το Thread σου φιλε απλα κ εγω σκεφτομουν να κανω την ιδια διαδικασία για την ελληνική rom... ” Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα φυσικά, ασ βοηθηθούμε όλοι Παράθεση από NasDriver: “@anton1z001 κάνε και μία διόρθωση στον τίτλο, σε κάτι πιο σχετικό με…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από pechr: “Κατι πολυ περιεργο σημερα στο κινητο μου. Καθως εκανα την επανεκκινηση ρουτινας που συνηθιζω να κανω καθε πρωι... Αυτη τη φορα εμεινε κολλημενο στο mi. Το αφησα κανενα 10λεπτο μπας και ξεκολλησει.. Αλλα τιποτα. Βγαζω μπαταρια και το ξανα ανοιγω.. Αλλα και παλι κολλησε στο mi. Μπαινω recovery και φλασαρω την rom που εχω μεσα.. Και ολα εγιναν οπως πριν. Στο κινητο εχω την stable 7.2.3.0. Περιεργα πραγματα... Λες και το κινητο εχασε το system του ετσι ξαφνικα. Εχει συμβει αυτο …

• Στο συγκεκριμενο twrp 3.0.2.1 by mic για το kenzo οι διαφορες ειναι μονο στο user interface κατα τα αλλα ειναι ιδια.